• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Hem EVDEKAL kodunuz hem de KAHVEKULUBU kodunuz aynı anda sepette kullanılabiliyor bu da toplam %25 gibi bir indirime tekabül ediyor. Bilerek yaptıysanz çok iyi, hata ise düzeltmenizde fayda var.
İlk siparişte fark ettik ve düzelttik. geri dönüş için teşekkürler.

Hem EVDEKAL kodunuz hem de KAHVEKULUBU kodunuz aynı anda sepette kullanılabiliyor bu da toplam %25 gibi bir indirime tekabül ediyor. Bilerek yaptıysanz çok iyi, hata ise düzeltmenizde fayda var.
hocam seninle acil bi wp grubu kurmamiz lazim bu tarz seyleri önce bizim gruba yazicaksin😀😄😁😅😅😂😂😂😂😅😅😅saka tabii😅😅🤣🤣😆😁😄😃😃😂😄😃😀saka😀😅😄😁😆🤣😂😃😂😄sa😂😄😁😃😆😃😀unlesssss🤔🤔🤭🤫🤭🤭

Nensebo'yu bu ay çok deneyecek var, müjdeyi vereyim; Petra - Bensa Diima'dan beri içtiğim en iyi yerli Etiyopya. Spada kavrumu gayet iyiydi. Kronotrop'taki Guji Highland'ı çok anımsattı.

Nensebo'yu bu ay çok deneyecek var, müjdeyi vereyim; Petra - Bensa Diima'dan beri içtiğim en iyi yerli Etiyopya. Spada kavrumu gayet iyiydi. Kronotrop'taki Guji Highland'ı çok anımsattı.

Ben de Spada'dan Guji Gigesa'yı denedim. Güzel bir çekirdek fakat kavrumu bir tık koyu buldum. 90 derece ve 24-25 click ile demliyorum. Nensebo o açıdan nasıldı acaba?

Ben de Spada'dan Guji Gigesa'yı denedim. Güzel bir çekirdek fakat kavrumu bir tık koyu buldum. 90 derece ve 24-25 click ile demliyorum. Nensebo o açıdan nasıldı acaba?
Nensebo'nun kavrumu tam ideal bence. Koyu kavrumla ilgili hiçbir emare almadım.

Herkese Merhaba,

Spada Coffee'nin son çekirdeklerinden Etiyopya - Guji Gigesa'yı deneme fırsatım oldu. Gerçekten oldukça başarılı bir kahve. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Fincanda mango ve ahududu oldukça belirgin hissediliyor. Gövdesi yoğun. Asisite oldukça parlak. Asıl sürpriz bitişte!. :) Ağızda tam bir şeker patlaması var. Bitiş oldukça uzun ve keyifli. Patlamış şeker yemiş gibi hissediyorsunuz.

Commandate 26clik
Su : Buzdağı
Oran 16 / 256
2:40 bitiş
3 döküş

herkese iyi bayramlar,

ETİYOPYA - NENSEBO REFISA​

Comandate 23
Su : Florist
Oran 20 / 300
60 gr, 30 sn. blooming,
30-50 sn. arası 120 gr,
1:10-1:30 arası son 120 gr döküş,
2:45 toplam demleme süresi.

Buram buram kan portakalı, greyfurt.

Hepsiburada'ya koyduğunuz kahvelerin farklı öğütümlerini farklı sayfalara koymuşsunuz ama ürünün isminde bile hangi öğütüm olduğu yazmıyor. İlla ürün sayfasına bakmak lazım. 2 paket çekirdek kahve bulmak için bir sürü sayfa geziyoruz. Ya kahvenin bütün öğütümlerini tek bir sayfada toplayın ya da kahvelerin başlığına hangi öğütüm olduğunu yazın lütfen böyle çok karışıyor.

Hepsiburada'ya koyduğunuz kahvelerin farklı öğütümlerini farklı sayfalara koymuşsunuz ama ürünün isminde bile hangi öğütüm olduğu yazmıyor. İlla ürün sayfasına bakmak lazım. 2 paket çekirdek kahve bulmak için bir sürü sayfa geziyoruz. Ya kahvenin bütün öğütümlerini tek bir sayfada toplayın ya da kahvelerin başlığına hangi öğütüm olduğunu yazın lütfen böyle çok karışıyor.
Merhabalar, bu bizim yaptığımız bir sistem değil hepsi buradanın varyantları bu şekilde girmesinden dolayı kaynaklanan bir sorun. Sorun yaşıyorsanız sitemizden ya da Trendyol'dan da sipariş edebilirsiniz.

Hepsiburada da satışı var mı ? Aradım bulamadım da. Link paylaşma şansınız var mı ? @nuclearmoonrise

Keramo yorumunu en sevdiğim kavurucu oldu kendileri.
Müşteri ilişkilerine çok önem veriyorlar.
Şöyle bir örnekle;
Elimde stok fazlası kahve olduğundan kavrum gününde gönderim istemiştim ama bana önceki haftanın kavrumu geldi.
Durumu farkedip Cumhur beye ilettiğim vakit olayın farkinda olduklarını yeni kavrum kahvemin çoktan yola çıktığını söylediler.
Keramo ise son 3 ayda tr kavurucularindan içtiğim en iyi 3 kahve içerisine girdi.
Not: Çilek notası alınıyor 😋

Kahvekulubu indirimi ile denemek için 3 paket kahve siparişi verdim. Henüz sadece Kolombiya - La Granada 'yı denedim. Kokusu harika, tadım notları net bir şekilde alınabiliyor. Kavrumu homojen. Kutu tasarımlarını çok beğendim, yanına hediye pin ve sticker da koymuşlar. İlk siparişimden memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 15178
En iyi iki kahvesi bence La Granada ve Keramo.
Çilek noktasına aşık olunca üzerine bir sipariş daha verdim.
Şu an Brezilya'yı tüketiyorum, normalde bu fiyat bandında olan bir kahveyi eleştirmezdim lakin aynı fiyat bandında bir Cascavel Verde vardı.(f/p canavarı) yani bu 55 liralık kahve işte.
Diğerlerinden umutluyum denedikten sonra unutmazsam buraları yeşillendiririm.

Ekli dosyalar

• IMG_20210813_184934_311.jpg
    IMG_20210813_184934_311.jpg
    81.3 KB · Görüntüleme: 89
Geri