oguzhanata
Barista
- İsim
- Oğuzhan Ata
Daha fazla
- İsim
- Oğuzhan Ata
- Değirmen
- Timemore Chestnut Nano, Comandante c40
- Ekipmanlar
- V60, Aeropress, Mokapot, Frech Press, Kalita
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Yenimahalle
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Beytepe
Sözen ailesi, kendinden bekleneni çok iyi yerine getiren değirmenler üretiyor. Bugüne dek mutfağıma giren fiyat/performans bakımından en başarılı alet olduğundan kuşkum yok.
Ev kahveciliğine yeni başlayanın, kahvesini öğütülmüş alan dostunu ev öğütümüne alıştırmaya çalışanın, ekipmanına ayıracak bütçesi sınırlı olanın, yerli malı kullanmak isteyenin, kendi öğüttüğü Türk kahvesini içmek isteyenin, nostaljik araç gereçlere ilgi duyanın... Pek çok kişinin göz bebeğidir, can kurtaranıdır Sözen.
Eksileri var mıdır? Çok... Ama ana işlevi olan, öğütüm meselesini layıkıyla yerine getiren bir alet. Türkiye'de böyle bir değirmen üretildiği için kahveseverler olarak şanslıyız.
Elde güvenilir bir kanıt yokken bir işletmeyi, markayı ve ürünü lekeleyecek yorumlar yapmak doğru değil.
Ben hiç sözen kullanmadım, kullandığı materyali de bilmiyorum açıkçası. Lakin, "Eksileri var mıdır? Çok... " diyorsak, kesinlikle o eksikler söylenmeli diye düşünüyorum.
"Ama ana işlevi olan, öğütüm meselesini layıkıyla yerine getiren bir alet. Türkiye'de böyle bir değirmen üretildiği için kahveseverler olarak şanslıyız.
Elde güvenilir bir kanıt yokken bir işletmeyi, markayı ve ürünü lekeleyecek yorumlar yapmak doğru değil." hele şu yaklaşım ne firmanın 1 gram gelişme ihtiyacı duymasına sebep olur ne de bizler gibi tüketicilerin daha iyisine ulaşmasına sebep olur.