• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

☕Kafein Kültür x Kahve Kulübü Buluşması ve Atölyesi - 26 Mart Pazar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak Çi****, sipariş kodum: #9050 Katılıyorum

Umut Kaynak, Sipariş Kodum: #9051 Katılıyorum.

Emre Çalış sipariş kodum:#8962 online katılıyorum.

Sena Güngör, sipariş kodum: #9138, katılıyorum.

Baris Sonmez, Siparis Kodum: #9144, Katiliyorum.

#9396 katılıyorum , Melih.

Sipariş kodum: #9327 katılıyorum, Erkan

Son düzenleme:
Reha BAYAR, Sipariş Kodum: #9435 Katılıyorum.

bu arada etkinlik alanını google ladım ama bulamadım. lokasyon paylaşma şansınız olursa çok müteşekkir olurum :)

Selamlar,

Ocak ayı benim nezdimde #kültürlükulüp sıfatıyla birleşmeye doğru gidiyor. Geçen yılda gerçekleştirdiğimiz KafeinKültür& KahveKulübü etkinliklerine bu sene de hız kesmeden devam ediyoruz. Öncelikle bizlere her konuda yardımcı olan @orkunustel 'e teşekkür etmem gerekiyor.

Bu sene yapılacak etkinliğimizin detaylarına aşağıda @orkunustel açıklamalarıyla detaylıca okuyabilirsiniz.

Bu etkinliğimiz için de TAG Beyoğlu’nun atölye alanını 29 Ocak Pazar günü saat 13:00-20:00 arası rezerve ettik sizler için! 😊

Etkinlik alanını merak edenler için:

Peki bu etkinlikte neler olacak?

• Lansman etkinliklerimizde yapmaya alıştığımız açık barımız olacak öncelikle!
  • Açık barda Globarista/Gelbura distribütörlüğünde olan markaların ekipmanlarını gün boyu kahvelerimizle ekipmanları deneyimleyebilir ve deneyimleriniz üzerine konuşabilirsiniz.

Açık barda neler var peki?
  • - Lelit Mara X (IMS duş başlıklı ve sepetli)
  • - iDose DF64 SSP Espresso ve Filtre bıçaklı değirmenler
  • - Timemore Değirmenler ve Demleme Ekipmanları
  • - Kaffelogic Kavurma Makinesi ve deneyimlemek için yeşil kahve
  • - Espresso ve filtre analizleri için refraktometre kavurma analizi için renk ölçer (Analiz cihazları atölye sonrasında gözetim altında açılacaktır.)
  • - Kafein Kültür kahveleri

Açık bar deneyimleri etkinlik süresince devam ediyor olacak! Bunun yanı sıra etkinliğe dahil açık bar deneyimlerinizi ve toplam kahve deneyimlerinizi anlamlı kılabilmek, yeni deneyimler kazandırabilmek adına bir de atölyemiz olacak!

Atölye Formatı:

Başlangıç, orta, ileri seviye soru-cevap formatında bir söyleşi atölyesi olacak. Tüm seviyeleri kapsayacak sorular açık bar deneyimine dahil olacak ve atölye sonrasında da deneyimleyebileceksiniz.

Kaffelogic cihaz kullanımı ve analiz bilgileri de bu atölye kısmında detaylı anlatılıyor olacak. Analiz cihazları atölye sonunda isteyenlere sıralı kullanım şeklinde gözetimimiz eşliğinde açılacaktır.

Atölye süresi: 1 saat 30 dakika

Atölye Başlangıç Saati: 15:30

ETKİNLİK KATILIM ŞARTI

Kahve Kulübü Ocak 2023 Toplu Alımı Süresince alışveriş yapmış olan ilk 20 kişi, +1 davetlisiyle katılım hakkına sahip olacaktır. Toplu Alıma katılmamış ama Etkinlik Kayıt konusuna yazan kişiler kayıt olamaz. Etkinliğe beş gün kala katılamama durumu olan kayıtlı kişiler, katılamayacaklarını bildirirlerse açılan kontenjan kadar katılım hakkı konuda yeniden açılacaktır.

Özetle:
  • Atölye alanının kısıtlı olması sebebiyle 20x+1 toplamda 40 kişilik yer olacak. Toplu tadım etkinliğinden faydalanıp aynı zamanda atölyeye katılmak isteyen kişiler: "İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Katılıyorum." yazmaları gerekmektedir.
  • İlk 20 kişi ve yanında ekürisi kabul edilecektir
  • Online katılım için de:
    "İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Online Katılıyorum." yazmanızı rica ederim.

Güzel bir ay olmasını dilerim.

Fiziksel Katılım:
  1. Hüseyin Musan, sipariş kodum: #8944 Katılıyorum
  2. İrfan Bora, Sipariş Kodum: #8957 Katılıyorum
  3. Fatih Onat Sipariş Kodum: #8867 Katılıyorum
  4. Emir Sarı, Sipariş Kodum: #8980 Katılıyorum
  5. Muhammed Hikmet Sökeli, sipariş kodum:#8987 Katılıyorum
  6. Muhiddin Enes Yavuz, Sipariş Kodum: #8990 Katılıyorum
  7. Tarık Güzelce, Sipariş Kodum: #8991 Katılıyorum
  8. Ogulcan Cirpan, Sipariş Kodum: #9029 Katılıyorum.
  9. Coşkun SAĞLAM, Sipariş Kodum: #9034, katılıyorum.
  10. Burak Çi****, sipariş kodum: #9050 Katılıyorum
  11. Umut Kaynak, Sipariş Kodum: #9051 Katılıyorum.
  12. Emir Keleş, Sipariş Kodum: #9073 Katılıyorum.
  13. Sena Güngör, sipariş kodum: #9138, katılıyorum.
  14. Baris Sonmez, Siparis Kodum: #9144, Katiliyorum.
  15. #9396 katılıyorum , Melih.
  16. Sipariş kodum: #9327 katılıyorum, Erkan
  17. Sipariş kodum: #9336 katılıyorum, Mete So****
  18. Cenker YILDIRIM, Sipariş Kodum: #9403 Katılıyorum.
  19. Reha BAYAR, Sipariş Kodum: #9435 Katılıyorum.

Online Katılım:
  • Kamber KURT sipariş kodum:#8927 online katılıyorum
  • Seckin Yetkin #8984 online katilacagim
  • Emre Çalış sipariş kodum:#8962 online katılıyorum.
  • Ongun Solakoğlu #8876 online katılıyorum
  • Cüneyt Şimşek sipariş kodum: #9395 online katılıyorum

Arkadaşlar selamlar. An itibari ile 19 kişiyiz. 20 kişi olduğumuzda soracaktım ama üretimler arasında unutmamak namına hazır sakinken ortalık şimdi yazıp sorayım istedim.

İlk 20 katılıyorum yazan kahve severler +1 davetlisi ile katılım hakkı kazanacaktı bahsettiğimiz gibi. Şu an ki katılım sağlayacağını belli eden arkadaşlarımızdan +1 davetlisi ile gelmeyecek olan var mıdır? Soruyorum bunu çünkü eğer tek gelecek arkadaşlarımız varsa +1 haklarını kontenjan için açabiliriz toplu alım kampanyasına katılmış daha fazla insan bu etkinlikten faydalanabilir böylece.

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Dostlar merhaba,

Etkinlik için belirlenen kontenjan 20 kişi x 2 şu an için dolmuş olarak gözüküyor.

Etkinlik kapsamında ismini yazdıran 20 kişiden küçük bir ricamız bulunacaktır. Bu etkinlik için tek mi yoksa çift mi etkinlik alanına geleceğinizi bizlere bildirebilirseniz sizlerden açılacak kontenjan dahilinde forum üyelerini etkinliğe davet edebiliriz.

Bunun haricinde gelemeyecek olan dostlarımızın da aynı sebeplerle bizlere katılamayacak olduklarını belirtmelerini rica ediyoruz.

Online katılım için şu an bir sınır bulunmamakla beraber buradan sonra da "İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Online Katılıyorum." yazmaya devam etmenizi rica ederim.

Geri