DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
Selamlar,
Ocak ayı benim nezdimde #kültürlükulüp sıfatıyla birleşmeye doğru gidiyor. Geçen yılda gerçekleştirdiğimiz KafeinKültür& KahveKulübü etkinliklerine bu sene de hız kesmeden devam ediyoruz. Öncelikle bizlere her konuda yardımcı olan @orkunustel 'e teşekkür etmem gerekiyor.
Bu sene yapılacak etkinliğimizin detaylarına aşağıda @orkunustel açıklamalarıyla detaylıca okuyabilirsiniz.
Etkinlik alanını merak edenler için:
Peki bu etkinlikte neler olacak?
Açık barda neler var peki?
Açık bar deneyimleri etkinlik süresince devam ediyor olacak! Bunun yanı sıra etkinliğe dahil açık bar deneyimlerinizi ve toplam kahve deneyimlerinizi anlamlı kılabilmek, yeni deneyimler kazandırabilmek adına bir de atölyemiz olacak!
Atölye Formatı:
Başlangıç, orta, ileri seviye soru-cevap formatında bir söyleşi atölyesi olacak. Tüm seviyeleri kapsayacak sorular açık bar deneyimine dahil olacak ve atölye sonrasında da deneyimleyebileceksiniz.
Kaffelogic cihaz kullanımı ve analiz bilgileri de bu atölye kısmında detaylı anlatılıyor olacak. Analiz cihazları atölye sonunda isteyenlere sıralı kullanım şeklinde gözetimimiz eşliğinde açılacaktır.
Etkinlik detayları:
Tarih: 26 Mart Pazar
Yer: Tattoom Art Gallery Beyoğlu (Google Haritalarda Tattoom Academy olarak çıkmaktadır)
Adres: Kumbaracı Yokuşu, No: 50, Beyoğlu/İstanbul
Katılım Şartı: Etkinlik kayıt süresince topladığımız kayıt olmuş kişiler katılabilir.
Etkinlik Konsepti:
Kafein Kültür-Kahve Kulübü Buluşması
Açık Kahve Barı
Soru Cevap Atölyesi
Saatler:
Etkinlik Başlangıç: 14:00
Soru Cevap Atölyesi: 15:30-16:30
Etkinlik Bitiş: 18:30
Etkinlikte başlangıçtan bitişe açık kahve barında kahvelerimizi istediğiniz gibi demleyip, deneyimleyebilirsiniz. Bar detayları etkinlik konusundaki ilk mesajda bulunmaktadır. Sorusu olanlar o konudaki ilk mesajı referans alabilirler.
ETKİNLİK KATILIM ŞARTI
Kahve Kulübü Ocak 2023 Toplu Alımı Süresince alışveriş yapmış olan ilk 20 kişi, +1 davetlisiyle katılım hakkına sahip olacaktır. Toplu Alıma katılmamış ama Etkinlik Kayıt konusuna yazan kişiler kayıt olamaz. Etkinliğe beş gün kala katılamama durumu olan kayıtlı kişiler, katılamayacaklarını bildirirlerse açılan kontenjan kadar katılım hakkı konuda yeniden açılacaktır.
Özetle:
Güzel bir ay olmasını dilerim.
Fiziksel Katılım:
Online Katılım:
Ocak ayı benim nezdimde #kültürlükulüp sıfatıyla birleşmeye doğru gidiyor. Geçen yılda gerçekleştirdiğimiz KafeinKültür& KahveKulübü etkinliklerine bu sene de hız kesmeden devam ediyoruz. Öncelikle bizlere her konuda yardımcı olan @orkunustel 'e teşekkür etmem gerekiyor.
Bu sene yapılacak etkinliğimizin detaylarına aşağıda @orkunustel açıklamalarıyla detaylıca okuyabilirsiniz.
Etkinlik alanını merak edenler için:
Peki bu etkinlikte neler olacak?
- Lansman etkinliklerimizde yapmaya alıştığımız açık barımız olacak öncelikle!
- Açık barda Globarista/Gelbura distribütörlüğünde olan markaların ekipmanlarını gün boyu kahvelerimizle ekipmanları deneyimleyebilir ve deneyimleriniz üzerine konuşabilirsiniz.
Açık barda neler var peki?
- - Lelit Mara X (IMS duş başlıklı ve sepetli)
- - iDose DF64 SSP Espresso ve Filtre bıçaklı değirmenler
- - Timemore Değirmenler ve Demleme Ekipmanları
- - Kaffelogic Kavurma Makinesi ve deneyimlemek için yeşil kahve
- - Espresso ve filtre analizleri için refraktometre kavurma analizi için renk ölçer (Analiz cihazları atölye sonrasında gözetim altında açılacaktır.)
- - Kafein Kültür kahveleri
Açık bar deneyimleri etkinlik süresince devam ediyor olacak! Bunun yanı sıra etkinliğe dahil açık bar deneyimlerinizi ve toplam kahve deneyimlerinizi anlamlı kılabilmek, yeni deneyimler kazandırabilmek adına bir de atölyemiz olacak!
Atölye Formatı:
Başlangıç, orta, ileri seviye soru-cevap formatında bir söyleşi atölyesi olacak. Tüm seviyeleri kapsayacak sorular açık bar deneyimine dahil olacak ve atölye sonrasında da deneyimleyebileceksiniz.
Kaffelogic cihaz kullanımı ve analiz bilgileri de bu atölye kısmında detaylı anlatılıyor olacak. Analiz cihazları atölye sonunda isteyenlere sıralı kullanım şeklinde gözetimimiz eşliğinde açılacaktır.
Etkinlik detayları:
Tarih: 26 Mart Pazar
Yer: Tattoom Art Gallery Beyoğlu (Google Haritalarda Tattoom Academy olarak çıkmaktadır)
Adres: Kumbaracı Yokuşu, No: 50, Beyoğlu/İstanbul
Katılım Şartı: Etkinlik kayıt süresince topladığımız kayıt olmuş kişiler katılabilir.
Etkinlik Konsepti:
Kafein Kültür-Kahve Kulübü Buluşması
Açık Kahve Barı
Soru Cevap Atölyesi
Saatler:
Etkinlik Başlangıç: 14:00
Soru Cevap Atölyesi: 15:30-16:30
Etkinlik Bitiş: 18:30
Etkinlikte başlangıçtan bitişe açık kahve barında kahvelerimizi istediğiniz gibi demleyip, deneyimleyebilirsiniz. Bar detayları etkinlik konusundaki ilk mesajda bulunmaktadır. Sorusu olanlar o konudaki ilk mesajı referans alabilirler.
ETKİNLİK KATILIM ŞARTI
Kahve Kulübü Ocak 2023 Toplu Alımı Süresince alışveriş yapmış olan ilk 20 kişi, +1 davetlisiyle katılım hakkına sahip olacaktır. Toplu Alıma katılmamış ama Etkinlik Kayıt konusuna yazan kişiler kayıt olamaz. Etkinliğe beş gün kala katılamama durumu olan kayıtlı kişiler, katılamayacaklarını bildirirlerse açılan kontenjan kadar katılım hakkı konuda yeniden açılacaktır.
Özetle:
- Atölye alanının kısıtlı olması sebebiyle 20x+1 toplamda 40 kişilik yer olacak. Toplu tadım etkinliğinden faydalanıp aynı zamanda atölyeye katılmak isteyen kişiler: "İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Katılıyorum." yazmaları gerekmektedir.
- İlk 20 kişi ve yanında ekürisi kabul edilecektir
- Online katılım için de:
"İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Online Katılıyorum." yazmanızı rica ederim.
Güzel bir ay olmasını dilerim.
Fiziksel Katılım:
- Hüseyin Musan, sipariş kodum: #8944 Katılıyorum
- İrfan Bora, Sipariş Kodum: #8957 Katılıyorum
- Fatih Onat Sipariş Kodum: #8867 Katılıyorum
- Emir Sarı, Sipariş Kodum: #8980 Katılıyorum
- Muhammed Hikmet Sökeli, sipariş kodum:#8987 Katılıyorum
- Tarık Güzelce, Sipariş Kodum: #8991 Katılıyorum
- Ogulcan Cirpan, Sipariş Kodum: #9029 Katılıyorum.
- Coşkun SAĞLAM, Sipariş Kodum: #9034, katılıyorum.
- Burak Çi****, sipariş kodum: #9050 Katılıyorum
- Umut Kaynak, Sipariş Kodum: #9051 Katılıyorum.
- Emir Keleş, Sipariş Kodum: #9073 Katılıyorum.
- Sena Güngör, sipariş kodum: #9138, katılıyorum.
- Baris Sonmez, Siparis Kodum: #9144, Katiliyorum.
- Sipariş kodum: #9327 katılıyorum, Erkan
- Sipariş kodum: #9336 katılıyorum, Mete So****
- Reha BAYAR, Sipariş Kodum: #9435 Katılıyorum.
- Cem Şahin #9445 Katılıyorum
- "Can Ortak, Sipariş Kodum: #8975, Katılıyorum"
- Bener Ergüvenoğlu, Sipariş Kodum: #9639, Katılıyorum (Ek Kontenjan -1)
Online Katılım:
- Kamber KURT sipariş kodum:#8927 online katılıyorum
- Seckin Yetkin #8984 online katilacagim
- Emre Çalış sipariş kodum:#8962 online katılıyorum.
- Ongun Solakoğlu #8876 online katılıyorum
- Cüneyt Şimşek sipariş kodum: #9395 online katılıyorum
- Çağlar Yılmaz, #9472, online katılıyorum.
- Hakan İşlek, #10122 online katılıyorum
Son düzenleme: