Daha önce aylık alımda seçildiklerinde kulübe özel indirim tanımladılar. Genel olarak fiyat politikası zaten çok iyi. Üstelik kiloluk alımlarda 750gr fiyatı sunuluyor.Kulube özel indirim kodu tanımlamalı firma
bence f/p olarak çok iyi firma
Afiyet olsunKargom geldi. Kahveler çok taze ve güzel koktu. Keyifli bir demleme oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Rica ederim, ikram için de teşekkürler.Afiyet olsun![]()
Selam. Honey Process'i kısaca anlatacak olursak çekirdekler çıkartıldığında üzerlerinde biraz meyve parçaları kalıyor ve o şekilde kurutuluyor diyebiliriz. Yediğiniz herhangi bir meyvenin çekirdeğini düşünün, bazen üzerinde biraz meyve parçaları kalır ya o şekilde düşünebilirsiniz.@S.Yavuz
Tadım seti söylemiştim. Beğendim ama Honduras Micro Lot çok başka. Uzun zamandır içtiğim net en iyi kahve. Kahve ayrımı yâpamayan ben bile bundan çok net bir tatlılık aldım, sanki eser miktarda şeker var gibi. Açıklamasında Honey Process yazıyor. Bu process tam olarak nedir?
Selamlar. Medium ve medium+ kavurmalarda genel olarak 7 gün full city ve üzeri kavurmalarda 10-12 gün diyebiliriz. Hangi kahveler olduğunu belirtirseniz kahve özelinde de yardımcı olmaya çalışırım.Bugün siparişim geldi. Üzerinde 07.01 yazıyor. Ne kadar beklemek en ideali kullanmak için tecrübe edeniniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Bu kod devam ediyor mu? Etmiyorsa başka bir kod var mı SezyCoffee için?
Hayır devam etmiyor. Satışa açılan her yeni kahve için bu kod bir ay süreliğine geçerli oluyor daha sonra geçerliliğini yitiriyor. Başka bir kod da bildiğim kadarıyla yok.Bu kod devam ediyor mu? Etmiyorsa başka bir kod var mı SezyCoffee için?
Merhaba, birlikte10 kupon kodu yıl boyu geçerli olan bir kupon kodu ancak sadece birlikte deneyelim kategorisindeki kahvelerimizde geçerli olmaktadır. Birlikte deneyelim kategorisi ise hemen hemen her ay sitemize eklediğimiz yeni kahvelerin bulunduğu kategoridir. Yeni kahveler siteye eklendiğinde o ay kahve severlerin daha rahat deneyebilmesi için %10 indirimli olarak satışa sunulur. Bu sabah Ocak ayının yeni kahveleri sitemize eklendi ve birlikte10 kupon kodu bu kahvelerde şu an için geçerli. Kahvelerimizi incelemek isteyenler için linkini aşağıya bırakıyorum.Bu kod devam ediyor mu? Etmiyorsa başka bir kod var mı SezyCoffee için?