• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Honduras Honey Catuai 12. Gününde şuan clever ile paketin yarısına geldim. Diğer yarısını aeropress ile devam edeceğim.

20 gr kahve 300 gr su
Timemore C3 - 17
Önce su sonra kahve
Kaynamış suyu direkt clevere koyup üstüne de kahveyi boca ediyorum. Muhtemelen 93-95 derece.
Bütün kahveyi karıştırıp 2dk bekliyorum.
2 dk sonra suyun üzerinde ki kahveyi karıştırıp cleveri hafif sallıyorum.
2.30 da bardağa alıyorum.
3.15-3.20 de bitiş.

Çekirdeğin kuru kokusu buram buram çikolata kokuyor. Tadım notunda da var. Tatlı, hafif karamel, asla acılığı olmadı.

Emeğinize sağlık.

@S.Yavuz

Tadım seti söylemiştim. Beğendim ama Honduras Micro Lot çok başka. Uzun zamandır içtiğim net en iyi kahve. Kahve ayrımı yâpamayan ben bile bundan çok net bir tatlılık aldım, sanki eser miktarda şeker var gibi. Açıklamasında Honey Process yazıyor. Bu process tam olarak nedir?

@S.Yavuz

Tadım seti söylemiştim. Beğendim ama Honduras Micro Lot çok başka. Uzun zamandır içtiğim net en iyi kahve. Kahve ayrımı yâpamayan ben bile bundan çok net bir tatlılık aldım, sanki eser miktarda şeker var gibi. Açıklamasında Honey Process yazıyor. Bu process tam olarak nedir?
Selam. Honey Process'i kısaca anlatacak olursak çekirdekler çıkartıldığında üzerlerinde biraz meyve parçaları kalıyor ve o şekilde kurutuluyor diyebiliriz. Yediğiniz herhangi bir meyvenin çekirdeğini düşünün, bazen üzerinde biraz meyve parçaları kalır ya o şekilde düşünebilirsiniz.

New year blend seneye mutlu başlattı. Eve gelen arkadaşlarıma tadım yaptırmak istiyordum fakat elimde amerika kıtasından hiç kahvem yoktu. Yolladığınız Guatemala hediyesi cupping etkinliğini taçlandırdı. Teşekkür ederim.

Bugün siparişim geldi. Üzerinde 07.01 yazıyor. Ne kadar beklemek en ideali kullanmak için tecrübe edeniniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim

Bugün siparişim geldi. Üzerinde 07.01 yazıyor. Ne kadar beklemek en ideali kullanmak için tecrübe edeniniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Selamlar. Medium ve medium+ kavurmalarda genel olarak 7 gün full city ve üzeri kavurmalarda 10-12 gün diyebiliriz. Hangi kahveler olduğunu belirtirseniz kahve özelinde de yardımcı olmaya çalışırım.

Bu kod devam ediyor mu? Etmiyorsa başka bir kod var mı SezyCoffee için?
Merhaba, birlikte10 kupon kodu yıl boyu geçerli olan bir kupon kodu ancak sadece birlikte deneyelim kategorisindeki kahvelerimizde geçerli olmaktadır. Birlikte deneyelim kategorisi ise hemen hemen her ay sitemize eklediğimiz yeni kahvelerin bulunduğu kategoridir. Yeni kahveler siteye eklendiğinde o ay kahve severlerin daha rahat deneyebilmesi için %10 indirimli olarak satışa sunulur. Bu sabah Ocak ayının yeni kahveleri sitemize eklendi ve birlikte10 kupon kodu bu kahvelerde şu an için geçerli. Kahvelerimizi incelemek isteyenler için linkini aşağıya bırakıyorum.

Ocak 2023 Birlikte Deneyelim Kahveleri

Geri