• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20230921_123411.jpg

25 Temmuz kavrum tarihli Kolombiya Santa Helena'nın finalini espressoda yaptım. 18.7/42 oran, Comandante'yle 5 klik öğütüm, 25 sn akış. Harika lezzette bir fincan oldu diyebilirim. Git gide espressoda filtre kavrum çekirdek cenahına yanaşıyprum. 🙂

Kavrum tarihinin üzerinden tam 2 ay geçmesine rağmen kahvede bayatlama ya da tat-aroma kaybı bir durum hiç yaşamadım. Hem filtre hem espressoda sonuç çok iyi, zaten verdiği krema da bayatlama olmadığını gösteriyor.

Arkadaşlar selamlar,

Sezy kahvelerinde en çok verim aldığınız su ne oldu? Ben nestle ile demliyorum ancak kahvelerin potansiyelini tam olarak çıkaramadım şimdiye kadar. Abant su tavsiyesi gördüm, onu deneyeceğim ama başka bir su tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim.

@S.Yavuz öncelikle toplu alımdaki yoğun emeğiniz ve aramızdan birisi gibi her soruya samimiyetle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Gözünüzle ilgili kazadan dolayı da geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Sizin var mıdır hazır sulardan tavsiye edebileceğiniz bir marka?

Arkadaşlar selamlar,

Sezy kahvelerinde en çok verim aldığınız su ne oldu? Ben nestle ile demliyorum ancak kahvelerin potansiyelini tam olarak çıkaramadım şimdiye kadar. Abant su tavsiyesi gördüm, onu deneyeceğim ama başka bir su tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim.

@S.Yavuz öncelikle toplu alımdaki yoğun emeğiniz ve aramızdan birisi gibi her soruya samimiyetle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Gözünüzle ilgili kazadan dolayı da geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Sizin var mıdır hazır sulardan tavsiye edebileceğiniz bir marka?
Degassing 14 gün gözlemlediğim kadarıyla pik noktası.

Arkadaşlar selamlar,

Hamidiye ve kuzeyden ile de güzel sonuç veriyor ama en güzel sonuçları nestle ile almıştım. Kuzeyden ve hamidiye ile acıntatlar olabiliyor çekirdeğine göre

Buzdağı veya Elmacık kullanıyorum, bazen karıştırıp bazen de tek başlarına. Genel olarak extraction düzgün oluyor. Sıcaklık 90-92C ve tek kişilik demlemede süreyi 2:00 dk geçmemeye çalışıyorum.
Sezy kahveleri için öğutme kalınlığı konusunda yorum yapabilir misiniz? 2dk altına düşmek için baya kalın öğutmek gerekir sanırım.

Sezy kahveleri için öğutme kalınlığı konusunda yorum yapabilir misiniz? 2dk altına düşmek için baya kalın öğutmek gerekir sanırım.
Ben normalden biraz daha kalın öğütüyorum, az toz çıkartan bir değirmen süreyi bir hayli düşürür. Ayrıca cafec abaca hızlı bir kağıt genel olarak bu kağıdı kullanıyorum abaca plus tavsiye etmiyorum.

Ben normalden biraz daha kalın öğütüyorum, az toz çıkartan bir değirmen süreyi bir hayli düşürür. Ayrıca cafec abaca hızlı bir kağıt genel olarak bu kağıdı kullanıyorum abaca plus tavsiye etmiyorum.
Teşekkür ederim, yardımcı oldunuz :)

Arkadaşlar selamlar,

Ben Abant kullanıyorum 5lt lik.

Nestle su konusunda ben de öyle düşünüyorum ve abaca filtre konusunda katılıyorum plus olan daha yavaş fakat 2 dk ya doğru süre düşünce bana kahve su gibi geliyor. Su için de bilemiyorum pek seçenek yok ya Migrosta ne varsa :)

Sayın @S.Yavuz ,
Kafeinsiz kahvede neredeyse tek tercihim hâline gelen ve doğal olarak sıklıkla aldığım Decaf Mexico'yu tekrar almak için baktığımda sitenizdeki kahveler arasında göremedim. Bu stok sorunu geçici mi kalıcı mı? (Umarım geçicidir yoksa kahve makinemi keserim :geek:)

Frinsa edun’u espresso denedim. Çok lezzetli buldum. Sıcakken meyve cümbüşü soğuduğunda şarap içiyormuşsun hissi. Çok sevdim. Sezyden bir çok çekirdek denedim hepsinden memnun kaldım. Bu işi harika yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ederim 🙏🏽

Frinsa edun’u espresso denedim. Çok lezzetli buldum. Sıcakken meyve cümbüşü soğuduğunda şarap içiyormuşsun hissi. Çok sevdim. Sezyden bir çok çekirdek denedim hepsinden memnun kaldım. Bu işi harika yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ederim 🙏🏽
Ben filtre olarak düşünmüştüm, sitede kavrum olarak belirli bi profil belirtilmemiş sanırım. Filtre denediniz mi?

Geri