• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee Roastery'den Nitelikli Etiyopya Kahvelerinde Kahve Kulübü Üyelerine Özel %25 İndirim Kuponu

Çeşitli kavurucularda görüp merak ettiğim dört Etiyopya kahvesini bir araya toplamışsınız @Sezy Coffee Roastery . Özellikle Gigesa'yı denemek için sabırsızlanıyorum. Siparişi bugün geçtim, umarım çok hızlı bir şekilde elimde olur. :)
Merhaba. Hafta sonu verilen tüm siparişler bugün Yurtiçi kargoya verildi. Çok büyük ihtimalle yarın elinizde olacaktır. Şimdiden afiyet olsun :)

22492 sipariş numarası ile @Sezy Coffee Roastery den ilk siparişimi verdim. Kavrumlar omniroast gibi okudum ama şimdi emin olamadım. Sipariş verirken kavrum sormadı sistem çünkü
Merhaba, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Evet, kavurmalarımız şu an için omniroast olarak devam ediyor.

1 yıllık aradan sonra @Sezy Coffee Roastery siparişim oldu vay be ;)

Kahveye ilk başladığımda sürekli buradan alıyordum forumda görünce etiyopya setine yazıldım (#22499)

1 yıllık aradan sonra @Sezy Coffee Roastery siparişim oldu vay be ;)

Kahveye ilk başladığımda sürekli buradan alıyordum forumda görünce etiyopya setine yazıldım (#22499)
Yanlış hatırlamıyorsam Colombia ile başlamıştınız. Galiba cold brew içindi. Sonra hediye falan da almıştınız galiba o sıralarda.

Yanlış hatırlamıyorsam Colombia ile başlamıştınız. Galiba cold brew içindi. Sonra hediye falan da almıştınız galiba o sıralarda.

Bir kaç kahve daha almıştım yemen türk kahvesi dahil ama ağırlıklı colombia evet (mexico esmeralda baya beğenmiştim) ekstra cold brew için de colombia. Site de değişmiş ama puanlarım duruyor. :)

Selamlar, etiyopyaların yanında gelen tek dozluk kahve hediyesi için teşekkürler. Bu microlot kahvenin degass süresi tamamlanmış mı? direk demlenebilir mi?
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

Evet. Hediye kahvelerin degassing süreci tamamlanmıştır. Kavurma tarihi 24 veya 25 Haziran olmalı.

Bende indirimden yararlanmak adına hemde kahvelerini deneme fırsatı bulmak için sipariş verdim. Siparişim bugü elime ulaştı. Öncelikle paketleme harikaydı içinde birde hediye konulması beni oldukça memnun etti. Kahve paketlerinide çok beğendim. İlk algım firma hakkında oldukça olumlu oldu.

Benim paketim de ulaştı. Karton kutu içinde gelmesi ve ufak hediye olumlu bir izlenim bıraktı. Filtre kağıdı da almıştım, Hario kutulu 100'lü olan cinsten. Siparişimin ertesi günü arayıp ulaştılar, nazik bir şekilde ellerinde kutulu filtrelerin ağartılmışının kalmadığını, sarı olanının mevcut olduğunu söylediler. İstersem sarı kutulu, ya da beyaz bol poşet gönderebileceklerini belirttiler. Müşteri iletişimi ve memnuniyeti konusunda gayet iyi bir firma bence.

Kahveleri de yavaştan denemeye başlayacağım, umarım memnun kalırım.

Bende indirimden yararlanmak adına hemde kahvelerini deneme fırsatı bulmak için sipariş verdim. Siparişim bugü elime ulaştı. Öncelikle paketleme harikaydı içinde birde hediye konulması beni oldukça memnun etti. Kahve paketlerinide çok beğendim. İlk algım firma hakkında oldukça olumlu oldu.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz :)

Teşekkürler. Ben de baya memnun kaldım deneme paketlerinden. Hem tanımış olduk sizleri de. Burada her yazılana sabırla yanıt verdiğiniz için ayrıca teşekkürler.
Bizim için de çok hoş bir deneyim oldu. Bundan sonra bol bol görüşmek dileğiyle :)

“Kenya Gathugu” deneyen oldu mu? Yüksek puanlı bir kahve.

Geri