kursad42
Barista
- İsim
- Kürşad
Daha fazla
- İsim
- Kürşad
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Aaa, Alım-Satım bölümü kapatılmış mı? Şaşırdım...Satın Alma - Satma ile ilgili haberler birçok hobi sayfasının en vazgeçilmezidir. Çünkü benim başlangıç setim başka birisinin başlangıç seti olurken benimde yükseltme ürünüm için bir sermaye oluşturuyor. Daha geçen hafta içerisinde tüm Delonghi ürünlerii satarak cafelat robot'a yükselttim. Bu Hiç espresso makinası olmayan birisi için 5k vereceğine 2K verdi ve o kişi de kahve dünyasına girişini yaptı veya naked PF'mi alan zaten espresso içen arkadaş kendini daha iyi eğitecek. Bu durumun kime ne zararı vardır. Hepsinden öte mesela @uralavci dan ilk metal drip sonrasında motordanteyi bu şekilde aldım. Bu tarz girişimlerin de önüne geçecek bir adım olduğunu düşünüyorum. Yine @Metehan dan leziz ekmekler, @coffeebean dan çanta aldım. Benim normal şartlarda bulamayacağım veya bulsam da gereksiz masraf yapabileceğim şeyler bunlar. Bu uygulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum, şeffaflık kısmına gelince bundan acaba kaç kişi rahatsız oldu, yada rahatsız olmayan kaç kişi vardı nasl bir analiz yapılarak bir çok kişiyi etkileyecek bir olayı, yorum yapmayı da kapayarak paylaşmak ban uygun gelmiyor. Şeffafık açısından bir anket çok zor olmazdı @NoDRaC bence. Saygılarımla.