• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şeffaf Bir Kahve Kulübü Mümkün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aşağıda yazılı olanlara...

• Katılıyorum

• Katılmıyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satın Alma - Satma ile ilgili haberler birçok hobi sayfasının en vazgeçilmezidir. Çünkü benim başlangıç setim başka birisinin başlangıç seti olurken benimde yükseltme ürünüm için bir sermaye oluşturuyor. Daha geçen hafta içerisinde tüm Delonghi ürünlerii satarak cafelat robot'a yükselttim. Bu Hiç espresso makinası olmayan birisi için 5k vereceğine 2K verdi ve o kişi de kahve dünyasına girişini yaptı veya naked PF'mi alan zaten espresso içen arkadaş kendini daha iyi eğitecek. Bu durumun kime ne zararı vardır. Hepsinden öte mesela @uralavci dan ilk metal drip sonrasında motordanteyi bu şekilde aldım. Bu tarz girişimlerin de önüne geçecek bir adım olduğunu düşünüyorum. Yine @Metehan dan leziz ekmekler, @coffeebean dan çanta aldım. Benim normal şartlarda bulamayacağım veya bulsam da gereksiz masraf yapabileceğim şeyler bunlar. Bu uygulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum, şeffaflık kısmına gelince bundan acaba kaç kişi rahatsız oldu, yada rahatsız olmayan kaç kişi vardı nasl bir analiz yapılarak bir çok kişiyi etkileyecek bir olayı, yorum yapmayı da kapayarak paylaşmak ban uygun gelmiyor. Şeffafık açısından bir anket çok zor olmazdı @NoDRaC bence. Saygılarımla.
Aaa, Alım-Satım bölümü kapatılmış mı? Şaşırdım...

e işte siteye gelecek olan kişi belki de ilk kettle'ını ararken girecekti siteye bilemiyorum bana çok fevri geldi bu durum.

eski forumu arif'in mançestere attığı golü ararken dur pardon o başkaydı, moka pot araken bulmuştum mesela ;)

Mesajları okuyup okuyup beğenen veya görmezden gelmeye çalışan arkadaşlar da cevap verme nezaketi gösterebilseydi keşke.
Beğenip geçerken değerli arkadaşımızın bu cevabını görünce kendimi suçlu hissedip iki kelam etmek istedim ☺
Arkadaşlar demokrasi ya siyahtır ya beyaz. Grisi olmaz bu işin.
Eğer editör arkadaşlar “ sonuna kadar demokrasi!” Diyorsa o zaman ona göre hareket edilir. Her şey şeffaf olur, her konu oylamaya açılır. Demokrasi diyip bazı kararlar oylamaya açılmadan alınırsa veya seçim olmadan bir yönetici kadro oluşturulursa bu “Gri” olur.

Bir diğer seçenek ise, “bundan sonra böyle. Kararları biz alacağız, oylama yapılmayacak, yönetim kadrosunu oluşturacağız” denir. Memnun olmayan arkadaşlar ( ben dahil )forumu kullanmayız.

Bana göre çözüm; rengin belli edilmesidir.

Konunun üzerinden yedi ay geçtiği için ve ilgili arkadaşlar editör grubundan kendi özgür iradeleri ile çıktıkları için konu kapatılmıştır. Forum üzerinde konuşmak kararlara ortak olmak isteyenler özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri