BK8
Barista
- İsim
- Burak Kav
Daha fazla
- İsim
- Burak Kav
- Espresso Makinesi
- Gaggia New Classic Pro
- Değirmen
- Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
- Ekipmanlar
- Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Eyüp
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sarıyer
- burakkav
Kafein merakım ya da isteğim yok. Çalışmadığım için sabah kahvesini de keyif alarak içiyorum.Coffee Deaperment - Pedra Azul & Cuzcachapa (250gr/50₺, ama tüketmeyi düşündüğünüz miktarla 1kg almanız daha iyi olur indirimli oluyor)
A Roasting Lab - Costa Rica Tarrazu (Sabah için yormayan ama yine de keyifli güzel bir kahve, an itibari ile 250gr/41.90₺)
Eğer amaç sadece kafein alıp en hızlısından fonksiyonel olmak ise çok karanlık ve gizli bir yol daha var. Giden çoğu kimseden bir haber alınamadı... Taft Coffee (250gr/45₺). Şu an piyasada satılan en kafeinli kahve olduklarını iddia ediyorlar, bir kaç kere de içtim. Bu kahve uyanmak için iyi, ama tat olarak hiç beklentiye girmemek lazım. Ayrıca yüksek tüketim miktarında anksiyeteyi kötüleştirebiliyor ve çarpıntı yapabiliyor. Ben bu kahveyi Asterix ve Oburix'teki büyülü iksire benzetiyorum.
Sadece manuel öğütme ve v60 prosedürleri uyanınca zor geliyor. Hatta filtre kahve makinesini de entegre öğütücülü şekilde yükseltmeyi düşünüyorum.