• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rawtown Coffee Roastery

@alperer Kahve Kulübü toplu alımına katılmayı düşünüyor musunuz?
tabii isteriz. ancak alımların boyutunu öğrenip tutarlı miktarlarda yeşil alımı yapmak gerek.
şu an için miktarlar bir aylık yoğun ilgi gören bir kampanyaya dayanmaz sanıyorum.

Seçenekler, kavrum özellikleri, notlar dikkat çekici. Şimdiden elinize sağlık.
1038 ile alım yaptım ben de.:coffee:

EK: Önemli ve güzel bir not eklemek isterim. Bunca yıldır onlarca farklı kavurucudan çekirdekler satın aldım, ilk kez bir siparişimde telefonla geri bildirim dönüşü aldım ve üstelik siparişi oluşturduktan sonraki 20 dakika içerisinde.
İşini özenerek, severek ve hakkıyla yapmak bu olsa gerek. Haklarını teslim etmem gerek daha çekirdekler elime ulaşmadan bu geri dönüş bile +1 puandır benim gibi sade tüketici gözünde. Kavrum zamanları, degassing süreleri ve kargo çıkışı detaylarını konuşup, konfirme ettik. Alper Bey'e teşekkür ederim bir kez daha.(y)🤝

Son düzenleme:
Bende siparişimi dün geçtim, bugün kargolanmış. Umarım bu özen hep devam eder. Kavrumlar da lezzetli olursa değmeyin keyfime 😅

Sanırım nestle purelife oneriyorsunuz kahveler için değil mi ? @rawtown

Sanırım nestle purelife oneriyorsunuz kahveler için değil mi ? @rawtown
Merhaba evet nestle purelife kullanıyoruz.
Dönemsel değişikliklere göre hareket etmek adına reçete oluşturulan tarihte kaç pim çıkıyorsa direkt onu yazıyoruz.

Nestle her yıl kasım, aralık, ocak, şubat aylarında 10-25 ppm arası yüksek çıkıyor. reçeteleri buna göre revize ediyoruz. Kenean için 3. revize gerçekleşti

Selamlar Dukamo Bombe Honey 200 gr
Keramo Dukamo 200 Gr
Jairo Arcila 100 Gr
Kenean Dukamo COE 100 Gr dün sipariş verdim,1 günde Denizli'den İstanbul'a sorunsuz ulaştı.Paketleme çok özenli yapılmış, teşekkürler.Kahvelerin yanında küçük bir fıs fıs çıktı onu anlayamadım @rawtown

Selamlar Dukamo Bombe Honey 200 gr
Keramo Dukamo 200 Gr
Jairo Arcila 100 Gr
Kenean Dukamo COE 100 Gr dün sipariş verdim,1 günde Denizli'den İstanbul'a sorunsuz ulaştı.Paketleme çok özenli yapılmış, teşekkürler.Kahvelerin yanında küçük bir fıs fıs çıktı onu anlayamadım @rawtown
teşekkür ederiz afiyet olsun 🙏🏻

fıs fısı kahveyi öğütmeden önce çekirdeklere sıkıp statik azaltmak için kullanıyoruz. böylece etrafa uçuşan kahve tozları azalıyor.

Arkadaşlar Selam.

Mikron konusunda çok fazla mesaj geliyor bunların geneli commandante, biz kavurmahanede el değirmeni kullanmıyoruz.
Gündelik olarak ticari büyüklükte ditting
Reçeteler için ise Eureka Crono kullanıyoruz.

Reçeteler flat burr adımsız değirmen ile çıkarıldığı için bıçak tipi, öğütüm hızı gibi değişkenlerden ötürü mutlaka aramızda %100 kalibrasyon sağlanmayacaktır.

Ancak yine de bilgilendirmek adına edindiğim bilgiyi tablolaştırdım.

Commandante her klikte 30um kalınlaşıyor
Red clix 15um kalınlaşıyor.

(listede bir yanlış varsa düzeltelim)
2aa64306-6868-412f-a98a-83e23d37eada.jpeg0772027d-8e05-4c3f-aba7-ccafad5d87a3.jpeg

Infused hariç tüm kahvelerden tadımlık aldım ben de. Dün sipariş verdim bugün ulaştı yarın da deneme maratonu başlar. Ayrıca hediye kakao çekirdekleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.

684988bf-1952-46eb-b00d-c4413c2f96fa.jpeg

Başlığı okuyunca çok heyecanlanıp hemen ben de sipariş geçtim.

Ahh Ahh Yanarım yanarım da Şubatın başında nasıl gözden kaçırmışım bu başlığı ona yanarım.

Son düzenleme:
Merhaba şubat bitmeden siteye yeni kahvelerinizi ekleyecek misiniz

Merhaba,

Şubat indirimine Pink Bourbon‘u hızlıca yetiştirmiştik. Şimdi ise Leonid’in yerini dolduracak yeni bir kahvemiz var—yine yıkanmış bir Kolombiya.

Leonid için elimizde son 60 paketlik yeşil çekirdek kaldı, ancak Şubat sonuna kadar tamamen tükenmesini beklemiyoruz.

Bu hafta birkaç Etiyopya numunesi kavuracağım. Eğer alımına karar verirsem, yeni kahvelerin ilk haftaları için aynı tutarda indirim yapacağımızın sözünü ben vermiş olayım 😊

Şubat indirimine 4-5 gün geç başlamıştık, bu da güzel bir telafi olur bizim için

1000048766.jpg1000048767.jpg
Tek kupa kahve tüketicisi olarak 3 ten fazla kahve olduğunda bitmediğinden çeşide girmekten mümkün mertebe kaçınıyorum. Ama uzun zamandan sonra bu denli cezbedeci bir seçki görünce duramadım, #1055 ile bende kervana katıldım.

Mango ve sarı meyveler benim sarı çizgimdir:) , gördüğümde geçerim. Bakalım sarı meyve notasının tahtında oturan colombia tablon de gomez i devirebilecek mi dukamolar :=? Şimdiden emeğinize sağlık

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba

Gösterdiğiniz ilgi ve destek için çok teşekkür ederiz. Umarız beklentinizi karşıladımız bir deneyim olmuştur. :) Sizin gibi kahve severlerle bu yolculuğu paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk.

Bu arada, ufak bir bilgilendirme
İndirim bitince birkaç kahvemizde fiyat güncellemesi olacak. Eğer aklınızda bir sipariş varsa ya da ‘sonra bakarım’ diye düşündüyseniz, sürpriz olmasın önden bildirmek istedik.

Kenean dukamo yu demledim geçen gün bi 13 günü daha vardı degass bitmesine ona rağmen çok enfes bir kahveydi 1 ayını doldurduğunda tatmak için sabırsızlanıyorum.

Selamlar,
Siparis tarihi 27 mart, gonderilen kahve 25 subat kavrumu. Baski hatasi mi var, bilerek mi bu sekilde gonderdiniz? @rawtown

Ekli dosyalar

• Snapchat-1856821859.jpg
    Snapchat-1856821859.jpg
    49.6 KB · Görüntüleme: 56
Selamlar,
Siparis tarihi 27 mart, gonderilen kahve 25 subat kavrumu. Baski hatasi mi var, bilerek mi bu sekilde gonderdiniz? @rawtown
Merhabalar,
25.02.2025 kavrumu için etiketlenip hazırlanan kavanoz kullanılmış.

Size ulaşan kavrum ekran görüntüsündeki gibi 12.03.2025 'tir.

Önerdiğimiz Optimimum tarih min 20 gün.
Şu an en iyi döneminde.

Gözden kaçmış kusura bakmayın.
ef2kavrum.jpg

Toplaşın Clever'cılar, Hario immersion'cılar... Dripper'larımıza özel çekirdek kavurmuşlar. Yumuşak, meyve suyu kıvamında, şıkır şıkır.

Kavurucu: Rawtown Coffee - Denizli
Çekirdek: Etiyopya Keramo Dukamo Natürel
Demleme Yöntem ve Detayları: Hario Immersion Cam 02 boy / Cafec Traditional filtre kağıdı
Öğütüm Detayları: 1zpresso ZP6 3.5 klik
Su: 95° Britadan gelen yurdum Terkos İSKİ şebeke suyu
Toplam Süre: 04:00
Kahve Miktarı: 22gr
Oran: 1/16
Demleme Basamakları: 120ml kilit kapalı öndemleme 45 sn bekle, kilit aç boşalt, kilit kapat, kalan suyu ekle 03:55 gibi tamamen boşalt. Afiyet olsun.

Geri