İlk defa doğum günü hediyesi olarak prabadordan kahve alayım dedim yazılanları okuyunca gözüm korktu siteyi kapatmam bir oldu![]()
Bu ay seçilirse belki de bu önyargıya tarihe karışacakİlk defa doğum günü hediyesi olarak prabadordan kahve alayım dedim yazılanları okuyunca gözüm korktu siteyi kapatmam bir oldu![]()
Bu ay seçilirse belki de bu önyargıya tarihe karışacak
Hahaha arkadaşlar ön yargı ile tecrübe karıştırılıyor sanırım biraz geride fotoğraf var kahve çekirdeği simsiyah. Çağatay gülabioğlu muhabbet etmek için uygun bir günündeyse ve o an ters cevaplar vermek yerine karşındaki ile insan gibi konuşmaya karar verirse tabii kahve muhabbeti yapılabilir. Çok daha iyi esnaflar, çok daha iyi kavurucular varken asla tercih etmeyeceğim kavurucudur.
Gerçekten oluyor. Probadorun seçilmesi güneş tutulması gibi sanki. 1000yılda bir olur.
Röntgen filmlerini kesip gözlüğe yapıştırdık. Tutulmayı bekliyoruz![]()
Çağatay bey hacca gidip geldikten sonra çok değişmiş diyorlarHahaha arkadaşlar ön yargı ile tecrübe karıştırılıyor sanırım biraz geride fotoğraf var kahve çekirdeği simsiyah. Çağatay gülabioğlu muhabbet etmek için uygun bir günündeyse ve o an ters cevaplar vermek yerine karşındaki ile insan gibi konuşmaya karar verirse tabii kahve muhabbeti yapılabilir. Çok daha iyi esnaflar, çok daha iyi kavurucular varken asla tercih etmeyeceğim kavurucudur.
Çağatay bey hacca gidip geldikten sonra çok değişmiş diyorlar
Siz Probador’un forum sözcüsü müsünüz?. Firmaya sormak istediğimiz bir şey olursa size sorabilir miyiz anlamında soruyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen…Her kavurmada kömüre dönmüş çekirdeklerin çıkması ihtimal genelde o yüzden çekirdekler soğurken bakılıp ayıklanır az kavrulmuş ya da çok kavrulmuş olanlar ya da farklı sorunları olanlar temizlenir. Temizlenirken de gözden kaçabilir. Ayrıca paylaşımı bilmiyorum ama kötü niyetle de başka çekirdek paylaşılmış olabilir? Bu da ihtimaller dahilinde. Herkesin hayatında kimsenin bilmediği problemleri olabilir. Kimseye laf yetiştirmek istemeyebilir bizzat yaşadığım için biliyorum. Bu da aslında kimseyi kötü ya da diğerlerini iyi yapmaz. Benim gözlemlediğim gereksiz bir şekilde Probador'a karşı bir linç kültürü gelişmiş forumda bu da insanları yanlış yönlendiriyor. Bence gerek yok bu tarz tavır almalara.
Bence onu hatırlatmayalım, seçimin seyri değişebilirİnstadaki fotoğraftan sonra pek ciddiye alamıyorum
Siz Probador’un forum sözcüsü müsünüz?. Firmaya sormak istediğimiz bir şey olursa size sorabilir miyiz anlamında soruyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen…200 IQ'luk kelime oyunları
Edit ''Kinaye yapmadım. Yanlış anlaşılmasın lütfen...''
Genel süreci bilmenize çok sevindim. Peki bir sorun yaşadığınızda Çağatay bey size nasıl dönüş yapıyor onun hakkında bilginiz var mı? İnsanlık hali tabii ki kömür çekirdekler gözden kaçabilir. Bu kadar insanın Çağatay beyi linçlemesinin sebebi kömür kahveden ziyade bu sorunlara karşı olan tutumu. İnsanlar bir sorunla karşılaştıklarında al paranı bir daha benden alışveriş yapma tarzı bir tutum sergiliyor olması. Sizin tavır alma olarak değerlendirdiğiniz burda kahvelerin ve kavurucuların olumlu ya da olumsuz paylaşılması burası bir kahve forumu olduğuna göre tam da gerek olan yerin burası olduğunu düşünüyorum.Her kavurmada kömüre dönmüş çekirdeklerin çıkması ihtimal genelde o yüzden çekirdekler soğurken bakılıp ayıklanır az kavrulmuş ya da çok kavrulmuş olanlar ya da farklı sorunları olanlar temizlenir. Temizlenirken de gözden kaçabilir. Ayrıca paylaşımı bilmiyorum ama kötü niyetle de başka çekirdek paylaşılmış olabilir? Bu da ihtimaller dahilinde. Herkesin hayatında kimsenin bilmediği problemleri olabilir. Kimseye laf yetiştirmek istemeyebilir bizzat yaşadığım için biliyorum. Bu da aslında kimseyi kötü ya da diğerlerini iyi yapmaz. Benim gözlemlediğim gereksiz bir şekilde Probador'a karşı bir linç kültürü gelişmiş forumda bu da insanları yanlış yönlendiriyor. Bence gerek yok bu tarz tavır almalara.
Genel süreci bilmenize çok sevindim. Peki bir sorun yaşadığınızda Çağatay bey size nasıl dönüş yapıyor onun hakkında bilginiz var mı? İnsanlık hali tabii ki kömür çekirdekler gözden kaçabilir. Bu kadar insanın Çağatay beyi linçlemesinin sebebi kömür kahveden ziyade bu sorunlara karşı olan tutumu. İnsanlar bir sorunla karşılaştıklarında al paranı bir daha benden alışveriş yapma tarzı bir tutum sergiliyor olması.
Hayır cevap vermediniz, onun yerine benim IQ’ma hakaret ettiniz. Cevap verseydiniz teşekkür eder aynı soruyu tekrar sormazdım.Cevap verdim ama anlamadınız galiba?
Yüksek IQ belirtisi basit şeyleri anlamamak.
Gerçek bir dahisin dostum. Sevgiler.
Hayır cevap vermediniz, onun yerine benim IQ’ma hakaret ettiniz. Cevap verseydiniz teşekkür eder aynı soruyu tekrar sormazdım.
Bu konuşmaların bağlandığı nokta eninde sonunda sen istediğin yerden al ben istediğim yerden alıyım oluyor. Ancak insanların yaşadığı olumlu olumsuz tecrübeyi burda paylaşmalarının hem ülkedeki kahve kültürünün gelişmesi hem de kavurucuların farkında olarak ya da olmayarak yaptıkları hataları anlamaları adına doğru buluyorum.Bir kere El Boqueron almıştım kahveyi beğenip daha sonra tekrar aldığımda aynı performansı alamadım. Birkaç mail trafiğinden sonra çözmüştük ama tam hatırlamıyorum. Yazışmaları bulursam paylaşırım.
Yazdığınız olayda da nasıl bir konuşma geçmiştir onu bilmiyorum. Ama herkesin inişi çıkışı olur bence kahve sektörüne katkısı büyük kendisinin. Bu sebepten dolayı büyük önyargılar ve linç olayını gereksiz buluyorum.
(Hatta bir takım yazılanları okudukça hak veriyorum kendisine)
Bu konuşmaların bağlandığı nokta eninde sonunda sen istediğin yerden al ben istediğim yerden alıyım oluyor. Ancak insanların yaşadığı olumlu olumsuz tecrübeyi burda paylaşmalarının hem ülkedeki kahve kültürünün gelişmesi hem de kavurucuların farkında olarak ya da olmayarak yaptıkları hataları anlamaları adına doğru buluyorum.