• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

Cevabını bildiğimiz soruları sormak sizce de ''Boş yapmak ve vakit kaybı'' değil midir? Sadece soruyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen...
Bos yapmak mi ? Arkadas gayet kibar bir dille soru sormus ayrica oranin calisani bile olabilirsiniz , onu gectim oyle bir durum yoksa da bunu guzel bir dille cevaplayabilirsiniz Bu ofke neden hocam , ben de mesajlari okuyunca dayanamadim ve yazayim dedim mesela , ofkemize yenik dusmeyelim bence Bunca insan durdur yere mi bu yorumlari yapiyor , bu da dusunulmesi ve arastirilmasi gereken bir konu sizin tarafinizdan

Bos yapmak mi ? Arkadas gayet kibar bir dille soru sormus ayrica oranin calisani bile olabilirsiniz , onu gectim oyle bir durum yoksa da bunu guzel bir dille cevaplayabilirsiniz Bu ofke neden hocam , ben de mesajlari okuyunca dayanamadim ve yazayim dedim mesela , ofkemize yenik dusmeyelim bence Bunca insan durdur yere mi bu yorumlari yapiyor , bu da dusunulmesi ve arastirilmasi gereken bir konu sizin tarafinizdan

İvedilikle meclise bu konu hakkında araştırma önerisi sunacağım. Vatan size minnettardır.

Arkadaşlar cidden mi ya?

Yemin ediyorum title değiştireceğim ha!

Birbirimize hakaret etmeden / üstten bakmadan tartışamıyor muyuz cidden? Bu kadar yoksun muyuz tartışma kültüründen?

Biz kilit vurmak istemiyoruz, biz özgürlük alanında konuşmaların dönmesini istiyoruz fakat bizi de zor durumda bırakıyorsunuz.

Yapmayın! Rica ediyorum.

Forum kurallarını uygulayınız lütfen:
  • Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir. Küfür içeren, aşırı laubali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı veya genel olarak çirkin kabul edilen iletiler yöneticiler tarafından silinecektir. Aynı tutumu sürdürmekte ısrarlı davranan kullanıcı forum kullanımındansüresiz men edilecektir. Bununla birlikte foruma katılan kullanıcıların seçtikleri kullanıcı isimlerinin de küfür içeren, anlamsız, diğer kullanıcıları taciz veya tahrik edecek özellikte olmaması gerekmektedir. Bu türde isimler doğrudan forum dışı bırakılacaktır. Aynı konu kullanıcıların avatar ve imzaları için de geçerlidir.

Ne istiyorsunuz arkadaşlar. Temizlik mi istiyorsunuz ? bu akşam başlıyorum o temizliğe o zaman. Yeter ya valla yeter. Akşam ceza puanlarını yazacağım.

Çağatay beyden kronotropu bırakıp probadoru kurduğundan beri alışveriş yaparım, nitelikli kahvenin de ülke içinde bilinmesi ve yaygınlaşması konusunda önemli katkısı olduğunu düşünenlerdenim

Evet, bazen bu çekirdeği gerçekten probador mu kavurdu ? sorusunu sorduracak derecede kötü kavrulmuş çekirdekler deneyimlediğim oldu

Ama hayatımda içtiğim en iyi kahvelerin arasına girecek derecede çekirdekler de deneyimlediğim oldu

Mesela bir zamanlar Halu Beriti. Böyle bir etiyopya yok bardak bardak lıkır lıkır gidiyordu. O kadar kompleks bir kahveydi ki hala hafızamda

Birde fiyat performans kralı El boqueron vardı hatırlayanlar bilir

Kötü deneyimler de oldu burada çok fazla yazıldı zaten

İşte dengesizlik de burada ayıla bayıla zevkten dört köşe içtiğin kahveler de oluyor tam tersi deneyimlerde

Şahsen hala alışveriş yaparım yakın zamanda epey beğendiğim çekirdekler de oldu ancak buraya yazmıyorum açıkçası

İletişim konusunda Şahsına münhasır biri olsa da kahve ve kavurma konusunda zanaatkar olduğunu düşünüyorum

Ne istiyorsunuz arkadaşlar. Temizlik mi istiyorsunuz ? bu akşam başlıyorum o temizliğe o zaman. Yeter ya valla yeter. Akşam ceza puanlarını yazacağım.
Başlıklarda beni gördüğünüzde endişe duymayın fakat Berker Hocam geldiyse endişelenmeye (!) başlayabilirsiniz. -Ban Hammer-

Forum kuralları geçerli ve işlemeye devam ediyor. İkili münakaşadan ziyade raporla tuşunu kullanmanızı rica ederim.

Forum kurallarını uygulayınız lütfen:
  • Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir. Küfür içeren, aşırı laubali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı veya genel olarak çirkin kabul edilen iletiler yöneticiler tarafından silinecektir. Aynı tutumu sürdürmekte ısrarlı davranan kullanıcı forum kullanımındansüresiz men edilecektir. Bununla birlikte foruma katılan kullanıcıların seçtikleri kullanıcı isimlerinin de küfür içeren, anlamsız, diğer kullanıcıları taciz veya tahrik edecek özellikte olmaması gerekmektedir. Bu türde isimler doğrudan forum dışı bırakılacaktır. Aynı konu kullanıcıların avatar ve imzaları için de geçerlidir.

İnsanlarla üstü kapalı dalga geçince sorun yok ama size yapıldığı zaman mı kurallar devreye giriyor?
Komik.
Umarım forumda yaş limiti vardır da kimse abisini çağırmaz bizi dövdürmek için :)

Gülme efekti atanlarıda trollemeye giriyor bu arada onuda belirteyim. Böyle olacağız demek ki.

Herkes birini savunma peşinde kahve ile ilgili yapacaksak konuşalım da insan tarafı tutmaya ya da savunmaya geçince işler değişiyor garip.

Ben buraya msj atarken aklımda şu düşünce vardı:Hani olumsuzluğun yanında bir takım olumlu şeyler söylenip şu şu çekirdekler kullandık yakın zamanda bunları öneririz diye tavsiyeler verilir diye düşündüm.Lakin mevzu başka yerlere gitti üzüldüm😔

Ben buraya msj atarken aklımda şu düşünce vardı:Hani olumsuzluğun yanında bir takım olumlu şeyler söylenip şu şu çekirdekler kullandık yakın zamanda bunları öneririz diye tavsiyeler verilir diye düşündüm.Lakin mevzu başka yerlere gitti üzüldüm😔

Konu başka bir yere gitmedi aslında @RedRightHand ile yazıştık ve tamamladık. Sadece başkaları üstüne vazife olmayan üst perdeden giriş yapmaya çalıştı o kadar sorun yok yani :)

Gülme efekti atanlarıda trollemeye giriyor bu arada onuda belirteyim. Böyle olacağız demek ki.

Yazılı olarak gülme mi, gülücük mü, kafasında su damlası olan kahkaha mı
Yoksa like’lı bölüm kahkahası mı
Böyle yasa değişikliklerinde detay verebilirseniz, bizde dikkatli oluruz gülücük atarken.

Yazılı olarak gülme mi, gülücük mü, kafasında su damlası olan kahkaha mı
Yoksa like’lı bölüm kahkahası mı
Böyle yasa değişikliklerinde detay verebilirseniz, bizde dikkatli oluruz gülücük atarken.
halkımız müsterih olsun. Kural değişikliği var ise yazılı bildiri geçilir. Yorum gerekirse kurucu iktidar (!) yorum yetkisini kullanır.

anladınız o gülücüğü. ciddi yazılan yazılara gülücük attığınızda ne ima ettiğinizi biliyorsunuz. uzun uzun anlatmaya gerek yok Emre. Alınıyor insanlar bu tip durumlarda. Fight Club değil burası. Adam 50 satır yazı yazmış 3 kişi kahkahayla gülücük atmış belli ki adamla dalga geçiyorlar ve değer vermiyorlar. e abi burası onun yeri değil. Bu açık açık küçük düşürmeye giriyor. Net bir küçük düşürmedir ciddi yazılara kahkahalı gülücük atmak.

Özelden her an bekleyin!

Ekli dosyalar

• 34cf1ad32139b92ba3a01954560ea743.jpeg
    34cf1ad32139b92ba3a01954560ea743.jpeg
    18.7 KB · Görüntüleme: 42
Geri