• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Selamlar Sevgili @NoPainNoCoffee

"Ben biraz meraklı bir vatandaşım,bu nedebinle postumun içerisinde bir kaç sorum olacak cevaplandırırsanız çok memnun olurum."

Tabii ki :)

"Sizler türk kahvesi harmanlarınızda hangi çekirdekleri kullanmaktasınız?"

Kostarika, Brezilya ve Etiyopya kahvelerinden oluşan kavurma öncesi bir harman kullanıyorum. Bu harmanı oluşturmaktaki amaç şuydu. Ne olursa olsun rio minas tadını bırakamayanlar için bir geçiş harmanı. Ne rio minas ne de çok meyvemsi asiditesi yüksek bir harman olsun istedim. Eğer hali hazırda türk kahvesinde nitelikliye geçiş yapmışsanız size direk yöresel kahvelerimi denemenizi tavsiye ederim.

"Espresso harmanlarınızdan 100'er gram alacağım birde kendi harmanını kendin yarat seçeneğiniz var ki hayran kaldım.Burada da merak ettiğim şöyle bir husus var ki seçtiğimiz 2 single origin çekirdeği hangi oranlarda harmanlıyorsunuz."

Sipariş notunda aksi belirtilmediği sürece %50-%50 harmanlıyorum. Kendi harmanını yarat beni de heyecanlandıran bir fikir. İnsanlara mümkün olduğunca seçenek sunmak için oluşturdum. Sipariş notunda hangi iki kahveden hangi miktarlarda istendiği belirtilirse ona göre hazırlıyorum.

"Mokapotta demlemek üzere bir 250 Gram Single Origin ve birde 250 Gram kendi espresso harmanını yarat.
Kompressoda demlemek üzere 2 tane 100 er gramlık espresso harmanı
Türk kahvesi olarak ise 250 gram öğütülmüş türk kahvesi harmanı ve 100 Gram çekirdek türk kahvesi harmanı.

Bu sipariş sizi epeyi bir uğraştıracak sanırım
😂 😂"

Estağfurullah benim için zevk. Sadece Aralık ayı içerisinde bir kampanya planlamayı düşünüyorum. Dilerseniz onu bekleyin.

Detaylı paylaşım için çok çok teşekkür ederim sevgili @Beytbaba 🙏

Kahve hususundaki tutkunuzu cevabınızda bir kez daha görmüş oldum.Stok durumuma göre belkide indiriminizide bekleyemeyebilirim,heycanlandım :=)))

Değerli vaktinizden zamanınızı ayırdığınız ve ayrıntılı değerlendirmeniz için teşekkür ederim Doğukan Bey. Afiyetler olsun.

Paketleme yaparken %5 fazla koyuyorum hiç 100-250 grm net gönderdiğimi hatırlamıyorum. Bunun da sebebi gözden kaçan ayıklanmamış defect çekirdekler olursa hak geçmemesi adına açıkçası. Bu sayede planlanandan bir demleme fazla yapabildiğini söylüyorlar :)
Öncelikle ben teşekkür ederim bu güzel kahveler için.

Açıkçası bugüne kadar aldığım hiçbir kahveyi tartmadım. Paketi açınca 15/250 demlemelere başlıyorum, paketin dibinde en son kaç gram kalırsa da ona göre demleme yapıyorum. 10/180, 12/200, 15/250, 20/300 şeklinde. (50 gramlık deneme setlerinde ise 15x3 demleyip kalan son 5 gramları birleştirip harman yapıyorum 😅) Yaptığım demleme sayısını da saymadığım için dediğinizi doğrulayamayacağım ancak bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi, alakayı baz alınca dediğinize kuşkusuz inandığımı söylemeliyim :)

Bugün Keramo Hamasho Washed denendi bir kişiyle beraber, sırayla kuru ve ıslak kokuya yorumlarımız şöyle oldu:
-Soğan
-Sarımsak
-Lahmacun
-Genel bir ocakbaşı kokusu XD
-Közlenmiş Patlıcan

Biraz korkuyla demlendi, Hatay'dan gelirken içine neler karıştı olduk.👀 Bardakta alakası yoktu, bayağı limoni yüksek asidite ve kekik tatları aldım. İçimi keyifliydi, sevdiğim tarz limonlu çayımsı Etiyopyalardan.

Bugün Keramo Hamasho Washed denendi bir kişiyle beraber, sırayla kuru ve ıslak kokuya yorumlarımız şöyle oldu:
-Soğan
-Sarımsak
-Lahmacun
-Közlenmiş Patlıcan

Biraz korkuyla demlendi, Hatay'dan gelirken içine neler karıştı olduk.👀 Bardakta alakası yoktu, bayağı limoni yüksek asidite ve kekik tatları aldım. İçimi keyifliydi, sevdiğim tarz limonlu çayımsı Etiyopyalardan.

Bu senenin modasına uyalım dedim. Patlıcan şalgam derken neden kebap olmasındı. Şaka bir tarafa yorumlarınız için teşekkür ederim, afiyetler olsun.

-Soğan
-Sarımsak
-Lahmacun
-Közlenmiş Patlıcan

Not that patlıcan again, come on.

Damla Köyceğiz önerisi için teşekkürler @Beytbaba Bombe de en iyi sonucu almamı sağladı.

Kampanya Duyurusu
Merhabalar Kahve Kulübü'nün değerli üyeleri

Geçen ay Aralık ayı için bir kampanya sözüm vardı. Sizlere bir iki kendimce bir şeyler anlatıp hemen kampanya ayrıntılarını iletmek istiyorum. Direk kampanya ayrıntılarını görmek isteyenler alttaki ilk paragrafı atlayabilir :)

Geçtiğimiz günler ve bugünler sektör adına inanılmaz berbat geçti ve geçiyor. Maliyetlerimiz şahlandı gitti. Benim gibi butik firmalar bundan çok ama çok zarar gördü. Sebebi de şu. Bizler stoklu çalışabilecek kalibrede değiliz. Depomuza aynı kahveden çuval çuval koyamıyoruz. Dolayısıyla her döviz artışı doğrudan maliyetimizi arttırıyor. Zamları bu yüzden yapmak zorunda kalıyoruz. Hani ne olursa olsun stoklu olsam belki derim ki döviz bir kaç aya düşebilir o riski alıyorum zam yapmıyorum ya da düşük yapıyorum. Yada ben şunu da yapamıyorum. Öyle bir fiyat koyayım ki yüksek olsun piyasadakilere göre %30 fazla olsun. ben sattığımdan yüksek kar edeyim maliyet artışında oynama alanım kalmış olur vesaire bunu da yapamıyoruz. En baştan beri müşterime saygımdan ve benim öğrendiğim esnaflıktan bu bana ayıp geliyor. Herkesin bildiği maliyetleri müşteriye ne diye anlatırım ben diye düşünüyorum. Dolayısıyla kendi iş yapma şeklinde kampanyasız fiyatlarım toplamda %30 net kara denk gelecek şekilde bir fiyatlandırma yapıyorum. Kampanyalarda ise kar etmemeyi bunu uzun vadeli bir marka bilinirliliği yatırımı olarak düşünerek hareket ediyorum. Benim fiyatlarımı karşılaştırabilirsiniz mümkün olduğunca daha düşük kalıyorum bu da indirim oranımı kısıtlıyor.

Tüm bu bilgiler ışığında kampanya ayrıntıları şu şekildedir;

Kampanya an itibariyle başlıyor 19.12.2021 pazar gününün son dakikasına kadar devam ediyor olacak. Fiyatlar kampanya süresince sabit kalacak.

Üç ayrı indirim oranı belirledim.

%15 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Etiyopya kahveleri için geçerli.
%20 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Amerika ve Asya kahveleri için geçerli.
%25 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Harman kahveler için geçerli.

Ayrıca hem indirim oranı mecburen belli seviyelerde kaldığından hem de sene sonu hediyeleşmek güzel bir adet olduğundan Aralık ayı içerisinde sipariş verenler arasından yapılacak bir çekilişle;

1 Kişiye; - 1 Adet Delonghi ICM 2.1B Filtre Kahve makinası + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic kahve
1 Kişiye; - 1 Adet Clever Dripper + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic + 250 gr Etiyopya Hamasho Washed kahve
1 Kişiye; - 5 Adet Hario 40'lı Japonya V60 Filtre + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic + 250 gr Etiyopya Hamasho Washed kahve
1 Kişiye; - 7* 250 Gr Kahvelerimden Hediye ediyorum.

Yoğunluğa bağlı olarak siparişten sonra bir kaç gün içerisinde siparişleriniz kargolanmış olacak. Sipariş üstüne kavurma yapıyorum ve toplu kavurup bekletmiyorum. Ya da kavurma kalitesini düşürmemek çekirdekleri ayıklamak adına süreci hızlandırmaktan kaçınıyorum. Bu da bir kaç gün gecikmeye yol açabilir. Anlayışınız göstermenizi rica ediyorum.

Kampanya için herhangi bir kodla sizi uğraştırmıyorum üye olmanız yeterli. Sepette indirim otomatik yansıyor olacak. Bazı kahvelerimde kısıtlı stok var. Tedarikçinin elinde de olmadığından tükenebilir. Stok sayısını belirledim ama umarım bir aksilik olmaz :) Çekilişi sipariş verenler arasından yapmak istedim evet bir çoğunuzun bu hediyelere ihtiyacı hiç yok ama instagramdan yapıp hiç alakası olmayan kişilere gitsin istemedim. Son olarak ileri tarihli sipariş almıyorum bu kampanya döneminde tedarikçi kaynaklı temin edememe ihtimali yüksek kahvelerde.

27 Aralık itibariyle roastery sene başına kadar kapalı kalacak. Kampanya süresini belirlerken bunu dikkate aldım.

Hepinize iyi günler dilerim.

Yardımlarınız için teşekkür ederiz.
Stoğu az olan kahveleri bildirebilirseniz öncelikle onu bitirelim :)

:)

- colombia el paseo ve Hamasho washed tedarikçide tükendi.
- Endonezya blue flores ve etiyopya damo elimde en az olan kahveler en kısıtlı stoklar.
- Nensebo, bombe ve peru tedarikçide bulunuyor şimdilik.

Ama önümüzdeki seneye yeni kahveler araştırmaya başladım şuandaki kahvelerimin kalitesinde ya da daha iyilerini bulduğumda değişimler olacaktır. 2022 hasatlar için yaza kadar bir süreç var. Yaklaşık 5 6 aylık bir ara dönem kahveleri bulmam gerekiyor. Bu kalitede kahveler bulamazsam bekleyeceğim.

Selamlar Sevgili @Beytbaba

Öncelikle güzel kampanya için teşekkür ederiz oran gayet hoş,bu güzel kampanyanızdan yaralanabilmek adına 784YJ3322H numaraları sipariş numarası ile siparişimi oluşturdum.Şimdiden elinize emeğinize sağlık.

Selamlar Sevgili @Beytbaba

Öncelikle güzel kampanya için teşekkür ederiz oran gayet hoş,bu güzel kampanyanızdan yaralanabilmek adına 784YJ3322H numaraları sipariş numarası ile siparişimi oluşturdum.Şimdiden elinize emeğinize sağlık.

İlginiz için teşekkür ederim Vural Bey. 🙏

Kampanya Duyurusu
Merhabalar Kahve Kulübü'nün değerli üyeleri

Geçen ay Aralık ayı için bir kampanya sözüm vardı. Sizlere bir iki kendimce bir şeyler anlatıp hemen kampanya ayrıntılarını iletmek istiyorum. Direk kampanya ayrıntılarını görmek isteyenler alttaki ilk paragrafı atlayabilir :)

Geçtiğimiz günler ve bugünler sektör adına inanılmaz berbat geçti ve geçiyor. Maliyetlerimiz şahlandı gitti. Benim gibi butik firmalar bundan çok ama çok zarar gördü. Sebebi de şu. Bizler stoklu çalışabilecek kalibrede değiliz. Depomuza aynı kahveden çuval çuval koyamıyoruz. Dolayısıyla her döviz artışı doğrudan maliyetimizi arttırıyor. Zamları bu yüzden yapmak zorunda kalıyoruz. Hani ne olursa olsun stoklu olsam belki derim ki döviz bir kaç aya düşebilir o riski alıyorum zam yapmıyorum ya da düşük yapıyorum. Yada ben şunu da yapamıyorum. Öyle bir fiyat koyayım ki yüksek olsun piyasadakilere göre %30 fazla olsun. ben sattığımdan yüksek kar edeyim maliyet artışında oynama alanım kalmış olur vesaire bunu da yapamıyoruz. En baştan beri müşterime saygımdan ve benim öğrendiğim esnaflıktan bu bana ayıp geliyor. Herkesin bildiği maliyetleri müşteriye ne diye anlatırım ben diye düşünüyorum. Dolayısıyla kendi iş yapma şeklinde kampanyasız fiyatlarım toplamda %30 net kara denk gelecek şekilde bir fiyatlandırma yapıyorum. Kampanyalarda ise kar etmemeyi bunu uzun vadeli bir marka bilinirliliği yatırımı olarak düşünerek hareket ediyorum. Benim fiyatlarımı karşılaştırabilirsiniz mümkün olduğunca daha düşük kalıyorum bu da indirim oranımı kısıtlıyor.

Tüm bu bilgiler ışığında kampanya ayrıntıları şu şekildedir;

Kampanya an itibariyle başlıyor 19.12.2021 pazar gününün son dakikasına kadar devam ediyor olacak. Fiyatlar kampanya süresince sabit kalacak.

Üç ayrı indirim oranı belirledim.

%15 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Etiyopya kahveleri için geçerli.
%20 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Amerika ve Asya kahveleri için geçerli.
%25 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Harman kahveler için geçerli.

Ayrıca hem indirim oranı mecburen belli seviyelerde kaldığından hem de sene sonu hediyeleşmek güzel bir adet olduğundan Aralık ayı içerisinde sipariş verenler arasından yapılacak bir çekilişle;

1 Kişiye; - 1 Adet Delonghi ICM 2.1B Filtre Kahve makinası + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic kahve
1 Kişiye; - 1 Adet Clever Dripper + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic + 250 gr Etiyopya Hamasho Washed kahve
1 Kişiye; - 5 Adet Hario 40'lı Japonya V60 Filtre + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic + 250 gr Etiyopya Hamasho Washed kahve
1 Kişiye; - 7* 250 Gr Kahvelerimden Hediye ediyorum.

Yoğunluğa bağlı olarak siparişten sonra bir kaç gün içerisinde siparişleriniz kargolanmış olacak. Sipariş üstüne kavurma yapıyorum ve toplu kavurup bekletmiyorum. Ya da kavurma kalitesini düşürmemek çekirdekleri ayıklamak adına süreci hızlandırmaktan kaçınıyorum. Bu da bir kaç gün gecikmeye yol açabilir. Anlayışınız göstermenizi rica ediyorum.

Kampanya için herhangi bir kodla sizi uğraştırmıyorum üye olmanız yeterli. Sepette indirim otomatik yansıyor olacak. Bazı kahvelerimde kısıtlı stok var. Tedarikçinin elinde de olmadığından tükenebilir. Stok sayısını belirledim ama umarım bir aksilik olmaz :) Çekilişi sipariş verenler arasından yapmak istedim evet bir çoğunuzun bu hediyelere ihtiyacı hiç yok ama instagramdan yapıp hiç alakası olmayan kişilere gitsin istemedim. Son olarak ileri tarihli sipariş almıyorum bu kampanya döneminde tedarikçi kaynaklı temin edememe ihtimali yüksek kahvelerde.

27 Aralık itibariyle roastery sene başına kadar kapalı kalacak. Kampanya süresini belirlerken bunu dikkate aldım.

Hepinize iyi günler dilerim.
Forumda yeniyim ve forumdaki ilgi, alaka ve kibar tavirlarinizdan dolayi ilk sizin kahvelerinizi denemek istiyordum. Kampanyayi bekleyin dediginiz icin acele etmedim ve bekledigimize degecek bir kampanya yapmissiniz. Hemen siparisimi verdim. Kahvelerden de memnun kalacagima eminim. Tesekkurler!

Forumda yeniyim ve forumdaki ilgi, alaka ve kibar tavirlarinizdan dolayi ilk sizin kahvelerinizi denemek istiyordum. Kampanyayi bekleyin dediginiz icin acele etmedim ve bekledigimize degecek bir kampanya yapmissiniz. Hemen siparisimi verdim. Kahvelerden de memnun kalacagima eminim. Tesekkurler!

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Umarım beklentilerinizi karşılar ve keyif alırsınız kahvelerden. İyi günler dilerim Emre Bey.

Kahveler güzel, memnun kalırsınız, almamış olsaydınız nensebo refisa tavsiye edebilirdim, umarım almışsınızdır. 😁

Kahveler güzel, memnun kalırsınız, almamış olsaydınız nensebo refisa tavsiye edebilirdim, umarım almışsınızdır. 😁
Tavsiye icin tesekkurler Halil Bey,

Elimde Ethiopia oldugu icin bu sipariste diger kahvelerden siparis ettim ve bir sonraki siparis icin Bombe Kontema'yi gozume kestirmisti. Tavsiyeniz uzerine Nensebo Refisa'yi da yanina ekleyeyim o halde.

Geri