• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

@Beytbaba Merhaba. Daha önce Bombe, Damo ve Blue Flores almıştım. Aslında bir sonraki siparişimde diğer yöresel çekirdekleri denemek istiyordum ama gözüm harman kahvelere takıldı. Açıklama kısmını, tadım notlarını ve ürün özelliklerini okuduğumda gayet ilgimi çekti hem Filter Doch hem de Filter Sour.

Yakın zamanda Petra - Acme ve daha öncesinde Montag - Luna denemiştim. Her ikisi de çikolata tadı baskın, basit bir ifadeyle "düz" kahveler olarak hissettirdiler bana.

Harman kahvelerinizle ilgili neler söylersiniz?

@Beytbaba Merhaba. Daha önce Bombe, Damo ve Blue Flores almıştım. Aslında bir sonraki siparişimde diğer yöresel çekirdekleri denemek istiyordum ama gözüm harman kahvelere takıldı. Açıklama kısmını, tadım notlarını ve ürün özelliklerini okuduğumda gayet ilgimi çekti hem Filter Doch hem de Filter Sour.

Yakın zamanda Petra - Acme ve daha öncesinde Montag - Luna denemiştim. Her ikisi de çikolata tadı baskın, basit bir ifadeyle "düz" kahveler olarak hissettirdiler bana.

Harman kahvelerinizle ilgili neler söylersiniz?

Alttaki gibi bir kullanıcı deneyimi mevcut :)

Daha önce Damo sipariş etmiştim, bu indirim ile birkaç kahve daha sipariş ettim. Nensenbo ve Northwest espresso kavrumları oldukça homojen görünüyor. Doch Filter 10 gün önce kavrulduğu için denemek istedim. Minimum beklentiyle demlemiştim ama beklediğim gibi dümdüz bir kahve çıkmadı. Tatlı çiçeksi her şey var gibi bu blendin içerisinde. Blendlerden pek hoşlanmıyorum ama aldığım için oldukça mutlu oldum.
Yeni bir firmanın güven kazanması bence oldukça önemli. Kavrumlara ve yaklaşıma bakarak benim güvenimi kazandığını söyleyebilirim.

Espresso northwest almıştım, henüz aldığım ilk shotta 20 saniyede 1:2 oranda aldığım kahve gayet güzel bir çıktı verdi, espresso için tavsiye ederim
17 Kasım kavrumu Robot 🤖,18gr, 42gr çıktı. İlk denememde hafif acı badem tadı vardı
k9glZo.jpg

Merhaba sevgili @Beytbaba
Decaf guetamala ile ilgili sitede tadım notası dahil hiçbir bilgi gözükmüyor ama biraz bilgi verebilir misin?
(daha önce hiç Decaf kahve içmedim de pek bilgim yok:))

17 Kasım kavrumu Robot 🤖,18gr, 42gr çıktı. İlk denememde hafif acı badem tadı vardı
Ekli dosyayı görüntüle 17430

Elinize sağlık. Acı badem aldığım bir nota değildi. Denemeleriniz sonucunda bakalım ne olacak.

ilgimi çekti bugün bir sipariş geçeyim, Damo Bensa göz kırpıyor ama eski cesaretim yok :)

Afiyet olsun şimdiden :)

Beytullah bey @Beytbaba blue flores denemek için bir 100 gram sepete atacaktım ama seçenek yok. Özellikle yapmadıysanız düzeltebilir misiniz?

Stok kaynaklı oluşmuş şuan tekrar düzenledim (y) Site altyapısı gereği her varyasyona ayrı stok girmem gerekiyor bu da sanal bir stok oluşturuyor. Kritik stok olduğundan temkinli yaklaşıyorum :)

Merhaba sevgili @Beytbaba
Decaf guetamala ile ilgili sitede tadım notası dahil hiçbir bilgi gözükmüyor ama biraz bilgi verebilir misin?
(daha önce hiç Decaf kahve içmedim de pek bilgim yok:))

işleme yöntemi naturel 2019 hasadı bir kahve. Catuai , bourbon ve caturra varyetelerinden oluşuyor. Üzüm, yeşil çay ve bitter çikolata tadım notları var. Her ne kadar q grader puanı 80 üstü olsa da nitelikli sınıfına sokacağım bir kahve değil. Tamamen sağlık açısından decaf tercih etmek zorunda olanlar için tuttuğum bir seçenek.

Elinize sağlık. Acı badem aldığım bir nota değildi. Denemeleriniz sonucunda bakalım ne olacak.

Afiyet olsun şimdiden :)

Stok kaynaklı oluşmuş şuan tekrar düzenledim (y) Site altyapısı gereği her varyasyona ayrı stok girmem gerekiyor bu da sanal bir stok oluşturuyor. Kritik stok olduğundan temkinli yaklaşıyorum :)

işleme yöntemi naturel 2019 hasadı bir kahve. Catuai , bourbon ve caturra varyetelerinden oluşuyor. Üzüm, yeşil çay ve bitter çikolata tadım notları var. Her ne kadar q grader puanı 80 üstü olsa da nitelikli sınıfına sokacağım bir kahve değil. Tamamen sağlık açısından decaf tercih etmek zorunda olanlar için tuttuğum bir seçenek.
Teşekkür ederim :)

Ekli dosyalar

• IMG_20211214_080244_compress48.jpg
    IMG_20211214_080244_compress48.jpg
    84.7 KB · Görüntüleme: 51
Ben de bayadır kafeinsiz kahve almak istiyordum. Böyle güzel bir kampanya ve çekilişi görünce, çevremde de çok güzel yorumlar duyunca sonunda sipariş geçtim :) Heyecanla bekliyorum.

Bnm kahvelerim geldi; ayın 7sinde sipariş vermiştim, 8inde öğütülmüş 9unda akşam beşten sonra kargoya verilmiş 13ünde elime ulaştı. Mis gibi kokuyordu içmek için sabırsızlanıyorum. Yalnız paketler bir kutuya konup gönderilseydi iyi olurdu. Bunun yağmuru var çamuru var nem çekebilir, sonuçta kahve bu.

Bnm kahvelerim geldi; ayın 7sinde sipariş vermiştim, 8inde öğütülmüş 9unda akşam beşten sonra kargoya verilmiş 13ünde elime ulaştı. Mis gibi kokuyordu içmek için sabırsızlanıyorum. Yalnız paketler bir kutuya konup gönderilseydi iyi olurdu. Bunun yağmuru var çamuru var nem çekebilir, sonuçta kahve bu.
Afiyetler olsun simdiden.

Kutu suanda maliyetli bir islem. Kahveler yeterince zamlandi bir de onun maliyetini kaldıramaz kimse. Yagmur camur kargoya bulasiyorsa o kargo şirketinin is bilmezligi olur karton kutu da korumaz hatta daha kotu olur.

Benden kaynaklı bir sorunu bile hızlı ve nazikçe çözüme ulaştırdığı için Beytbaba'ya teşekkür ederim. Bu şekilde yaptığınız ticaret sonunda kesin mükafatlandırır sizi, clean cup ile beraber favorimsiniz.
Bendeniz de geçen gecenin 1'inde mesaj attım, "kahve paketlerinin dışı buğulanmış, n'apayım?" diye, hem o saatte yol gösterdi, hem de durdurmasam yeni kahve paketleri bi'şeyler falan gönderecekti. Maşaallah @Beytbaba standartları çok cazip şu an. 😁

Benden kaynaklı bir sorunu bile hızlı ve nazikçe çözüme ulaştırdığı için Beytbaba'ya teşekkür ederim. Bu şekilde yaptığınız ticaret sonunda kesin mükafatlandırır sizi, clean cup ile beraber favorimsiniz.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Olaylara yaklaşımı beni de etkiledi ve şaşırttı.Az sayıda da olsa değerli insanların ticarette yer alması mutluluk ve güven veriyor.

Bendeniz de geçen gecenin 1'inde mesaj attım, "kahve paketlerinin dışı buğulanmış, n'apayım?" diye, hem o saatte yol gösterdi, hem de durdurmasam yeni kahve paketleri bi'şeyler falan gönderecekti. Maşaallah @Beytbaba standartları çok cazip şu an. 😁

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Olaylara yaklaşımı beni de etkiledi ve şaşırttı.Az sayıda da olsa değerli insanların ticarette yer alması mutluluk ve güven veriyor.

Çok teşekkür ederim. Her biriniz çok çok değerli insanlarsınız. Ticaret bir yana güzel insanlar biriktirmek beni çok mutlu ediyor.

Geri