• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Porland

Yumuşak bir süngerle yıkama tavsiyesi yerine ürün hakkında bilgi verselermiş sitede çok güzel olurmuş.

Çok sorduk bugün bu değirmeni. Burrların fotoğrafını atarlarsa buradan ayrıntıları paylaşırım.

''Ürünü elde bulaşık deterjanı ile yıkayınız. Süngerin yumuşak tarafını kullanmanızı öneririz. Yıkama sonrası yumuşak bir bezle kurulayınız. ''
bu açıklama halis mi :)

Cold Brew demleme ekipmanı olarak ekstra süzme işlemi yapmadan cam gibi çıktı almanın mümkün olduğu bir marka var mı?

Ben de cold brew sürahisi gibi bir şeyler arıyorum ama Hario'nunkileri vs beğenmedim. Filtrenin dibe kadar inmesi lazım diye düşünüyorum.

Porland da aşırı büyük gibi, filtresinden de emin olamadım. Önerileri olanlar varsa faydalı olur diye düşünüyorum.

Geri