• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

pixapresso

hangi değirmen alayım diye araştırmaya girdim ..arzum okka grind den yana seçtim türk kahvesi de çekiyor olması artı ➕sı oldu

Bakıp araştırdığım zaman Türk kahvesini de en iyi şekilde öğütebilenin bu olduğunu gördüm Üstelik Türk kahvesi inceliğinde öğütebilen bir onayı da var daha çok Bu yüzden tercih ettim

Ben Bu cihazda şöyle bir şey yaşıyorum biraz fazla Temp yaparsam motor zorlanıyor aralıklı aralıklı basıyor ve duruyor daha hafif basıyorum tempi bir diğeri bir kere çıktı verdikten sonra alt kapağını açayım dediğimde açılmıyor çok zor açılıyor sizde de böyle mi

Ben Bu cihazda şöyle bir şey yaşıyorum biraz fazla Temp yaparsam motor zorlanıyor aralıklı aralıklı basıyor ve duruyor daha hafif basıyorum tempi bir diğeri bir kere çıktı verdikten sonra alt kapağını açayım dediğimde açılmıyor çok zor açılıyor sizde de böyle mi
kaç gr koyuyorsunuz ben max 17 gr. ve öğütüm kalınlığı çekirdekten çekirdeğe değişiyor. bomber r3 değirmende montag çekirdeğini 30 click isterken , bonanza çekirdeği 45 clik istiyor. eğer zorluyorsa biraz kalınlığı artırın. temp hepsinde yapıyorum.

Son düzenleme:
alt kapak sorun olmuyor mu ? Soğumaya bırakıyorum soğuduktan sonra çok rahat açılıyor sıcakken çok zor açılıyor

bence ideal . 17 gram 45 click öğütüm şöyle.
akış videosu

nefis bir fincan aldım. tek seferde tuturmak zor. ilk 30 klik denedim zorladı. sonra 60 clik denedim hızlı aktı. 45 bu harika oldu.

akış videosu ekledim.

Ekli dosyalar

• 20260220_120900.jpg
    20260220_120900.jpg
    106.3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20260220_120842.jpg
    20260220_120842.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkürler. Tamper, stand basabilecek varmı ?

arkadaşım yaptı yollayacak teşekkür ederim
@muratyilmaz

Ekli dosyalar

• IMG-20260223-WA0000.jpg
    IMG-20260223-WA0000.jpg
    77.6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20260223-WA0001.jpg
    IMG-20260223-WA0001.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 20
Geri