• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

pixapresso

@muratyilmaz Merhabalar Murat Hocam, elimde Picopresso var. Sizce Pixapresso ile arasında çok tat farkı var mı? İkisinden birini almak istiyordum, eşim yıl dönümü hediyesi olarak Picopresso almış. Kullanırken biraz zorlanıyorum, henüz alışma sürecindeyim. Sizde hem Pixapresso hem de Picopresso olduğu için size sormak istedim.

Tabii ki otomatik şarjı istediğiniz yerde suyu ısıtıp size kapsül veya Toz İle nespresso hazırlayan cihazı tercih etmeniz daha doğru olacak

bence budur

Ekli dosyalar

• 17786656200987222098116328893752.jpg
    17786656200987222098116328893752.jpg
    112.2 KB · Görüntüleme: 17
  • 1778665729075647016962750281035.jpg
    1778665729075647016962750281035.jpg
    126.5 KB · Görüntüleme: 17
@muratyilmaz Merhabalar Murat Hocam, elimde Picopresso var. Sizce Pixapresso ile arasında çok tat farkı var mı? İkisinden birini almak istiyordum, eşim yıl dönümü hediyesi olarak Picopresso almış. Kullanırken biraz zorlanıyorum, henüz alışma sürecindeyim. Sizde hem Pixapresso hem de Picopresso olduğu için size sormak istedim.
merhabalar. arada tad farkı oluyor elbette ama iyi veya kötü değil. ikisininde kendine göre farklı bir profil çıktısı oluyor. ara ara aynı çekirdeği iki makinede de deniyorum . en son the barn aldığım honduras çekirdeği pixada daha iyi, daha katmalı sonuç verdi. montagdan aldığım funky de ise pico da. ama pixa kesinlikle daha rahat ve konforlu cihaz. tek beğenmediğim kısmı temizliği pico kadar rahat değil. ve bazı parçaları plastik. ama lezzet olarak tatmin ediyor. besınçlı sepete sahip .istenirse içindeki yay ve top çıkarılarak basınçsız sepete dönüşüyor.

Son düzenleme:
Geri