• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Panama'daki Ninety Plus çiftliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün elime çok özel bir kahveleri geçti.

2021 hasat yeni bir tat profili oluşturmuşlar.
Yakında satışa çıkacakmış sanırım. (Çıkar diye düşünüyorum)

Innovation serisi - Kule

Son düzenleme:
Sanırım bu kahveyi şu ana kadar Specific, Coffea Circulor, Kawa gibi kavuruculardan satın aldık ve Ninety Plus'ın en ulaşılabilir kahvelerinden. Bu da Bodrum merkezli kavurucu Typica Roaster kavrumu.

Yerli firmaların da bu tarz girişimlerde bulunması sevindirici.

Son düzenleme:
Sanırım bu kahveyi şu ana kadar Specific, Coffea Circulor, Kawa gibi kavurucular da kavurdu ve Ninety Plus'ın en ulaşılabilir kahvelerinden.

Yerli firmaların da bu tarz girişimlerde bulunması sevindirici.

Specific kendi kavurmadı sanırım... ayrıca Gardelli'de de var ancak onu deneme şansım olmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Specific kendi kavurmadı sanırım... ayrıca Gardelli'de de var ancak onu deneme şansım olmadı.
Specific den denemedim. O detaya hakim degilim. Deneyen arkadaslar daha iyi biliyordur.

Aslinda bu cekirdek dunyada bir cok kavurucu tarafindan kavruldu ama bizim icin en ulasilabilir olan Kawa oldu, bir de Coffea Circulor epey populer . Gardelli kavrumu ulasilabilir degildi diye aklimda kalmis, emsallerine gore cok pahaliydi.

Ninety Plus'ın en ulaşılabilir kahvelerinden.

Keyifli ve farklı bir kahve. Her gün içmek ister miyim bilemiyorum ama içince farklılığını hissettiriyor, gülümsetiyor. Ninety Plus 10gr demleme methodu hoşuma giden diğer noktalardan. 100gr kahveden 10 fincan çıkabiliyor. Yani 1 Ay boyuna 3 günde bir içilebilir demek. :)

Ulaşılabilir kahveleri böyleyse, diğer pahalı kahveleri acaba nasıldır diye merak etmeden duramıyor insan. Ay sonu yaklaştı ama toplu alım için ümidim kalmadı.

Aslında Ninety Plus sitesinde, kavrulmamış 1kg luk paketler uygun gözüküyor. Gönül ister ki kiloluk paket alıp ikawa'da kavurmak. Tek problem ikawa mızın olmayışı. 🥺 @raistlin

Keyifli ve farklı bir kahve. Her gün içmek ister miyim bilemiyorum ama içince farklılığını hissettiriyor, gülümsetiyor. Ninety Plus 10gr demleme methodu hoşuma giden diğer noktalardan. 100gr kahveden 10 fincan çıkabiliyor. Yani 1 Ay boyuna 3 günde bir içilebilir demek. :)

Ulaşılabilir kahveleri böyleyse, diğer pahalı kahveleri acaba nasıldır diye merak etmeden duramıyor insan. Ay sonu yaklaştı ama toplu alım için ümidim kalmadı.

Aslında Ninety Plus sitesinde, kavrulmamış 1kg luk paketler uygun gözüküyor. Gönül ister ki kiloluk paket alıp ikawa'da kavurmak. Tek problem ikawa mızın olmayışı. 🥺 @raistlin

Bu kahve özelinde yoğun fermente bir kahve ama bir yandan da dengeli.

Damak tadı olarak herkese hitap etmez fakat deneysel yöntemlere açık olanları şaşırtır.

Diğer kahveleri de elimde var, bir kısmını da denedim. Mesela lycello, Juliette çok keyifli. Kambera da fermente bir kahve ama drima zede den farklı bir karakteri var.

Tigre çok farklı kokuyor. Innovation serisindeki kahveleri öğütmeden bile farklı aromalar geliyor.

Bazı kahveler gerçekten güzel kokuyor. Intrinsic cherry, boxx Endonezya da hoş kokuyordu.

Aynen dediğiniz gibi bir tanımı var. Kahve'ye tam fermante ayarını vermişler.

Farklı kavrumlarda belirgin fark aldınız mı Levent Bey ? Ben sadece specific getirdiğini deneyimledim.
Bu kahveyi değil ama Kambera yı Typica ve Standout dan denemiştim. Benzer karakterdelerdi.

Lycello da yine ikisinden denedim. Biri 10 sa diğeri 9 du. İkisi arasında 2-3 hafta kadar kavrum tarihi farkı vardı.

O meseleyi hallediyoruz merak etmeyin. :) Onlarca sürpriz lota hazır olun. Heyecandan yerimde duramayacağım kadar enteresan lotlar deniyorum bu sıralar, takip edenler fark etmiş olmalı. Sizlerle paylaşmak için de sabırsızlanıyorum. Ramazan ayı sonrası periyod şenlikli olacak.

O meseleyi hallediyoruz merak etmeyin. :) Onlarca sürpriz lota hazır olun. Heyecandan yerimde duramayacağım kadar enteresan lotlar deniyorum bu sıralar, takip edenler fark etmiş olmalı. Sizlerle paylaşmak için de sabırsızlanıyorum. Ramazan ayı sonrası periyod şenlikli olacak.
😋

Geri