• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Panama'daki Ninety Plus çiftliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mimds

Guest
Muhtemelen Panama'daki Ninety Plus çiftliğini bilmeyen yoktur. Son bir kaç aydır Kawa ve Coffea Circulor'dan aldığım bazı Ninety Plus kahvelerini bu kez bizzat çiftliğin kendisinden deneyimlemek istedim. Amerika'daki fırtınalı hava koşulları ve araya haftasonu tatilinin girmesi gibi olumsuzluklara rağmen paket Fedex'le Panama'dan İstanbul'a 5, elime ise 8 günde ulaştı. İlk kez bir çiftlikten direk alım yapmış olmanın heyecanı bile yetiyor insana :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-02-23 at 14.54.26 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-23 at 14.54.26 (2).jpeg
    141 KB · Görüntüleme: 278
  • WhatsApp Image 2021-02-23 at 14.54.26 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-23 at 14.54.26 (1).jpeg
    226.2 KB · Görüntüleme: 266
  • WhatsApp Image 2021-02-23 at 14.54.26.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-23 at 14.54.26.jpeg
    180.9 KB · Görüntüleme: 279
Afiyet olsun :)

Toplu alım mı organize etsek ne yapsak Denizhan abi @mimds ? :)

bir ara görüp fiyatlarına bakmıştım. arkama bakmadan kaçtım. instagram paylaşımlarını görüp çok özeniyorum. üretimin her aşamasını kendileri yapmaları müthiş bir şey.

Şimdi baktım ben de gerçekten 100 gr 18 dolar gözüküyor yanlış anlamadıysam. Gerçekten çok merak ettim şimdiden afiyet olsun.
10 Gr 250 dolar gördüm :) yanlış mı gördüm diye şüphe ettim.
Bu kahve varsa özellikle bununla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz @mimds
Dünya'nın en pahalı kahvesi galiba.

Son düzenleme:
10 Gr 250 dolar gördüm :) yanlış mı gördüm diye şüphe ettim.
Bu kahve varsa özellikle bununla ilgili yorumlarını bekliyoruz @mimds
Dünya'nın en pahalı kahvesi galiba.
Bahsettiginiz kahve yok malesef, hepsinin toplamı da ondan epey düşük :)
Arkadaşlar genel olarak bir ricam var, lütfen şu kahvelerin fiyatlarına takılmasak... çünkü burada paylaşmamın nedeni elbette bu değil, iyi bir çiftlikten ilk kez direk alım yapmış olmanın deneyimini sizlerle paylaşmak... buraya odaklanırsak memnun olurum.

Kötü bir niyetim yoktu @mimds. Ayrıca bu çiftlik ve bu kahve hakkında bilgi sahibi olmak beni mutlu etti. Daha bilgisi olan varsa bu kadar yüksek fiyat olması hakkında merakımı giderir. Ben araştıracağım.

Kötü bir niyetim yoktu @mimds. Ayrıca bu çiftlik ve bu kahve hakkında bilgi sahibi olmak beni mutlu etti. Daha bilgisi olan varsa bu kadar yüksek fiyat olması hakkında merakımı giderir. Ben araştıracağım.
Tabii ki öyle bir niyetiniz olmadığını tahmin ediyorum, sadece size özel olarak da söylemedim, genelde de yorumlar bu yönde geliyor... çiftliği kendi web sayfasından ve olası diğer internet kaynaklarından araştırırsanız sorularınızın cevabını bulacağınızdan eminim.

Geçenlerde Bodrum'da bulunan bir kavurucudan satın aldım. Fiyatı "nispeten" uygun olduğu için Kambera çeşidini tercih ettim. 100 gramı 150 lira gibi bir fiyatı var. Ellerindeki diğer iki çeşit ise 50 gr olarak paketlenmiş ve daha pahalı. Henüz 2-3 aydır pour-over kahve ile ilgilenen biri olarak diyebilirim ki bu kahve değil başka bir şey. Genelde "acaba mı?", "hmm sanki" şeklindeki tattığımız aromalar adeta havai fişek gibi patlıyor.
Link:

Geçenlerde Bodrum'da bulunan bir kavurucudan satın aldım. Fiyatı "nispeten" uygun olduğu için Kambera çeşidini tercih ettim. 100 gramı 150 lira gibi bir fiyatı var. Ellerindeki diğer iki çeşit ise 50 gr olarak paketlenmiş ve daha pahalı. Henüz 2-3 aydır pour-over kahve ile ilgilenen biri olarak diyebilirim ki bu kahve değil başka bir şey. Genelde "acaba mı?", "hmm sanki" şeklindeki tattığımız aromalar adeta havai fişek gibi patlıyor.
Link:

Ben de iki gün önce Typica'dan kambera ve juliette' i denedim. Kahvelerin her yudumu bilinçli farkındalık çalışması adeta 😁 İkisi de çok güzeldi ama juliette'te tat tomurcuklarım dile geldi 😍

Link:

Kahveler geldi :) bazen duymadığınız ya da bilmediğiniz kavurma evlerinin , bu tarz işler yaptığını öğreniyorsunuz. 🙏

Gerçekten güzel ve bir o kadar da riskli girişimler. Umarım devamı da gelir.

Kahveleri denedikçe yazarım. Denizhan abi @mimds de Coffea Circuolar dan bunları (Lycello, Kambera, Juliette) denemişti diye hatırlıyorum.

@bmert @Satori önerdiğiniz reçete var mı?

20210226_132729.jpg

Kahveler geldi :) bazen duymadığınız ya da bilmediğiniz kavurma evlerinin , bu tarz işler yaptığını öğreniyorsunuz. 🙏

Gerçekten güzel ve bir o kadar da riskli girişimler. Umarım devamı da gelir.

Kahveleri denedikçe yazarım. Denizhan abi @mimds de Coffea Circuolar dan bunları (Lycello, Kambera, Juliette) denemişti diye hatırlıyorum.

@bmert @Satori önerdiğiniz reçete var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 9476

Gerçekten bu kahveler beni de acayip heyecanlandırdı. Bu kahveler için ne zamandır da aklımda olan Peak Water'ı aldım ve Pınar Su damacanasını çöpe attım :) @mimds Denizhan Abi paylaşımlarını keyifle takip ediyor ve çok şey öğreniyoruz. Emeğine sağlık 🙏

Gerçekten bu kahveler beni de acayip heyecanlandırdı. Bu kahveler için ne zamandır da aklımda olan Peak Water'ı aldım ve Pınar Su damacanasını çöpe attım :) @mimds Denizhan Abi paylaşımlarını keyifle takip ediyor ve çok şey öğreniyoruz. Emeğine sağlık 🙏
rica ederim, bir katkım oluyorsa ne mutlu, burada hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz :)

Geri