• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

A Plague Tale: Requiem

Bu oyunu oynayıp bitirdim. Senarist yüksek oynamış. İçim kevgir gibi oldu. Bir süre aklımdan çıkmaz sanırım.

Screenshot_2023-11-07-14-51-24-01_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

Şu an Alan wake 2 oynuyoruz olmuş bu oyun :D

bunun ikinci oyunu da gamepass'te vardı ama düşük fps'den oynayamamıştım. (cihaz series s) çok bir oynanış yok ama yürüme simülasyonu seviyesinde de değil. hikaye bazlı oyun arayanlar için güzel bir seçenek.
Requiem ikinci oyun zaten. X/S güncellemesi yapmışlar. 4K çözünürlükte yüksek FPS ile oynadım. Oynanış konusunda da çok sinir bozucu bölümler var. 3-4 bölüm zorluyor, bir bölüm sağlam zorluyor, YouTube'dan oynanışına bakmak zorunda kaldım, diğer bölümler dediğin gibi nispeten kolay yani. Oyunun en güçlü noktaları dediğin gibi hikaye, ardından mekan tasarımları, seslendirmeler, müzikler vesaire. 😊

Requiem ikinci oyun zaten. X/S güncellemesi yapmışlar. 4K çözünürlükte yüksek FPS ile oynadım. Oynanış konusunda da çok sinir bozucu bölümler var. 3-4 bölüm zorluyor, bir bölüm sağlam zorluyor, YouTube'dan oynanışına bakmak zorunda kaldım, diğer bölümler dediğin gibi nispeten kolay yani. Oyunun en güçlü noktaları dediğin gibi hikaye, ardından mekan tasarımları, seslendirmeler, müzikler vesaire. 😊
karıştırmışım ya. ilk oyunu düşündüm ama bulamadım.
derken buldum. innoconce olmalı.
güncellemeye sevindim. bir ara indirip bakarım çünkü ilk hali oynanacak gibi değildi. 60 fps'ye alışınca, xbox series s ile bir zamanlar güzel şeyler yaşamış ama ayrılık vakti yaklaşan 15 yıldır evli çift gibi bakışıyoruz evde :rolleyes:

karıştırmışım ya. ilk oyunu düşündüm ama bulamadım.
derken buldum. innoconce olmalı.
güncellemeye sevindim. bir ara indirip bakarım çünkü ilk hali oynanacak gibi değildi. 60 fps'ye alışınca, xbox series s ile bir zamanlar güzel şeyler yaşamış ama ayrılık vakti yaklaşan 15 yıldır evli çift gibi bakışıyoruz evde :rolleyes:
Şükür Series X'ten bayağı memnunum, aklında bulunsun abi. Bilgisayardan konsola geçmiş biri olarak; bir yandan download yapıp bir yandan 4K 120 FPS oyun oynamak bana çok acayip geldi. 😀
Sanırım tek dezavantajı, bazı kült oyunların güncellemesi yok. Dishonored 2 oynayım dedim, piii, pentium 2 bilgisayar çağına döndüm.

Şükür Series X'ten bayağı memnunum, aklında bulunsun abi. Bilgisayardan konsola geçmiş biri olarak; bir yandan download yapıp bir yandan 4K 120 FPS oyun oynamak bana çok acayip geldi. 😀
Sanırım tek dezavantajı, bazı kült oyunların güncellemesi yok. Dishonored 2 oynayım dedim, piii, pentium 2 bilgisayar çağına döndüm.
bazı oyunlarda da tam tersi oluyor ama. eski oyunları xbox için çok güzel uyarlayabiliyorlar :)
xbox'ta ara jenerasyona kadar series s ile devam ederim diye düşünüyorum. bakacazz :D

Baldurs gate 3’e büyücü sınıfıyla başlamıştım. 14. Saatte bazı yapmış olduğum hatalar yüzünden whyll ve karlach ekibime dahil edemiyordum. 14 saate kadar s.. bu neymiş ya böyle diye diye geçti oyun😀 paladin ve ozan için s tier diyordu bütün forumlar. Ozanla başladım sıfırdan, yapılacak olan her hareket diyaloglarda verilecek her cevap oyunu sonuna kadar etkiliyor, f5 tuşunu sürekli kullanmayı unutmayın. Not: ozan çok şerefsiz bir sınıf 😀😀

Oyun dediğin karışık olmayacak. Sıkıp sıkıp geçeceksin.

Oyun dediğin karışık olmayacak. Sıkıp sıkıp geçeceksin.
Serious Sam bu konuda çok başarılı.

Ben en çok şu aralar ekiple beraber SCUM oynuyorum. Hayatta kalma oyunu. Herşey çok detaylı. Daha erken erişim oyunu ama full gibi her ay düzenli patchleri çıkıyor ve tam sürüme yaklaştılar. Community si çok fazla bu yüzden hızla gelişiyor oyun..

baldur's gate 3'e başladım ama en başındayım oyunun. karakteri yaptım ve sonrasında 15 dakika oynayıp kapattım. ps5'te oynuyorum bu arada. bölünmesin diye ara verdim oyuna, yakın zamanda oynamaya çok fırsatım olmayacak. odaklanacağım bir zaman yeniden başlayacağım. önerisi olan varsa alırım hehe. can sungur'un videosunu izledim çok aşina olmadığım için. bazı şeyler yerine oturdu.

baldur's gate 3'e başladım ama en başındayım oyunun. karakteri yaptım ve sonrasında 15 dakika oynayıp kapattım. ps5'te oynuyorum bu arada. bölünmesin diye ara verdim oyuna, yakın zamanda oynamaya çok fırsatım olmayacak. odaklanacağım bir zaman yeniden başlayacağım. önerisi olan varsa alırım hehe. can sungur'un videosunu izledim çok aşina olmadığım için. bazı şeyler yerine oturdu.
Bu oyun adamı manyak yapar, büyücü başladım ozan daha iyi diye ozan başladım şimdi paladin mi olsaydım diyorum. 15 saatlik serüvenimde bir kaç şeyi atlamamdan dolayı tekrardan başlayıp ozan oynuyorum şimdi. Her diyalogdan veya tehlikeli bir şey sezdiniz f5 tuşunu kullanmayı unutmayın ya da ps de hızlı kayıt hangi tuşsa onu kullanın. Lambur lumbur oyunu bitireceğim odaklı hiç oynamayın. İlk 15 saatim oyunun daha başındayken bir kaç böyle hareket yaptım pişman oldum. Haritanın oyunun suyunu çıkarın. Yapacak olduğunuz her şey hikayeyi çok etkiliyor. S tier olarak en güçlü paladin ve ozan karekterleri diyorlar. Bunları da ırklarla kombinlersen sınıfın daha da güçleniyor. Çok çılgın bir oyun daha 15-16 saat oynadım ilerleyen süreçte neler olacak düşünemiyorum 😀

Bu oyun adamı manyak yapar, büyücü başladım ozan daha iyi diye ozan başladım şimdi paladin mi olsaydım diyorum. 15 saatlik serüvenimde bir kaç şeyi atlamamdan dolayı tekrardan başlayıp ozan oynuyorum şimdi. Her diyalogdan veya tehlikeli bir şey sezdiniz f5 tuşunu kullanmayı unutmayın ya da ps de hızlı kayıt hangi tuşsa onu kullanın. Lambur lumbur oyunu bitireceğim odaklı hiç oynamayın. İlk 15 saatim oyunun daha başındayken bir kaç böyle hareket yaptım pişman oldum. Haritanın oyunun suyunu çıkarın. Yapacak olduğunuz her şey hikayeyi çok etkiliyor. S tier olarak en güçlü paladin ve ozan karekterleri diyorlar. Bunları da ırklarla kombinlersen sınıfın daha da güçleniyor. Çok çılgın bir oyun daha 15-16 saat oynadım ilerleyen süreçte neler olacak düşünemiyorum 😀
ırklarla kombinlemek ne tam bilmiyorum ama paladin olarak başladım. doğru seçimi içgüdüsel olarak yapmışım :)

High on Life oynuyorum.
Rick and Morty izleyen bu oyunu sever. Mizah aynı mizah. Uzaylı bir kartel, insanları tüttürüp kafa yaptığını keşfedince dünyaya saldırıyor, onlara karşı savaşıyorsun, silahlar konuşuyor falan, komple komedi.

Geri