• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Diablo IV'ün 28 Nisan'da yayınlanacak olan Lord of Hatred (Mephisto) genişletme setine günden güne yaklaşırken efsane jeneriğinin başarılı bir yorumuyla ısınalım : )

Final Fantasy X. İlk FF deneyimim ve harika gidiyor. Erken 2000'ler estetiğini o kadar iyi yansıtıyor ki dünyasında dolaşmak bile insanı keyiflendiriyor.

Soulframe pre-alpha oynuyorum. Warframe yapımcısı Digital Extremes'in souls-like mmorpg oyunu ya da öyle olması bekleniyor diyelim. Elden Ring'i çakmışlar, dolayısıyla ona doyamayanına tavsiye edebilir.

Mesaj kaygısı güden souls aynı zamanda. Hayvanlara vuramıyorsun. Combatta bile sana saldıran köpeklere vurup zırhlarını düşürünce saldırmayı bırakıyorlar ve onlara daha fazla hasar veremiyorsun. Hayvanları kafeslerden kurtarıp onlardan efsunlar falan alıyorsun. Flüt falan çalıyorsun onlara. Kötü adamlar ağaçları kesiyor. Ponçik-souls.

Soulframe pre-alpha oynuyorum. Warframe yapımcısı Digital Extremes'in souls-like mmorpg oyunu ya da öyle olması bekleniyor diyelim. Elden Ring'i çakmışlar, dolayısıyla ona doyamayanına tavsiye edebilir.

Mesaj kaygısı güden souls aynı zamanda. Hayvanlara vuramıyorsun. Combatta bile sana saldıran köpeklere vurup zırhlarını düşürünce saldırmayı bırakıyorlar ve onlara daha fazla hasar veremiyorsun. Hayvanları kafeslerden kurtarıp onlardan efsunlar falan alıyorsun. Flüt falan çalıyorsun onlara. Kötü adamlar ağaçları kesiyor. Ponçik-souls.

Bana da Preludes invite geldi ama başlamadım henüz. Bir daha wipe de olmayacakmış sanırım, başlayıp Steam'den devam edilebilir gibi duruyor.

Rust oynayan var mı PS5'den PC'de çok hata veriyor gıcık oldum bıraktım. Aşırı toksik bir oyun kesinlikle bu aralar gereksiz sardım.

P2W olması çok sinirimi bozdu magzadan direkt parayla guclu silahlar vs alininca oyun benim icin bitiyor

İracing, le mans ultimate

God of War Ragnarök ve Cod MW Remastered
İkisini de bitirdim ama tekrar oynamak istedim, god of war grafik ve hikaye olarak çok başarılı, 2018 god of war u geçenlerde tekrar bitirdim. Cod mw de zamanında efsaneydi arada o günlere dönüş yapıyorum

Geri