• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Origami Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batugen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,

Origami satışta zaten :)

Bahsettiğim yeni gelecek olanlarda da M olarak devam edeceğimiz, bahar aylarındaki tur yani.
İyi günler, origami için yurtdışında girinti çıkıntılarının girebildiği plastik tutucular var. Burada arkadaşlar da 3D printerdan bastırmışlar. Bunlardan getirmeyi veya burada bastırıp satmayı düşünüyor musunuz? Benim gibi çevresinde 3d printer olmayan ve birilerine zahmet vermek istemeyenler olabilir :)

İyi günler, origami için yurtdışında girinti çıkıntılarının girebildiği plastik tutucular var. Burada arkadaşlar da 3D printerdan bastırmışlar. Bunlardan getirmeyi veya burada bastırıp satmayı düşünüyor musunuz? Benim gibi çevresinde 3d printer olmayan ve birilerine zahmet vermek istemeyenler olabilir :)
Çok faydalı olur gerçekten,aynı konudan bende müzdaribim..

Optimized-IMG_20210228_214755.jpg
Ben de burada arkadaslarin paylastigi dosyayi kullanarak bastim. Tekini basmal 3 saat suruyor. Toplu basim icin daha profesyonel bir cozum bulmak gerekir. Birde ben pla bastim. Isindikca biraz alta dogru yamuldu. ABS basilabilir belki.

Ben de maviye talibim 😊

Origamı yeni partiler ne zaman gelecek acaba ? @batugen

Origamı yeni partiler ne zaman gelecek acaba ? @batugen
Merhaba,

Japonya hala ciddi anlamda Covid etkisinde. Bu sebeple üretimde sıkıntılar devam ediyor. Şubat ayında yeni siparişi verdik bile ancak Nisan dan önce gelmeyecek. Muhtemelen Nisan ayında gelmiş olur. Şuan renklerde stok var bu arada. Az kaldı ama var hala. Nisan ayında gelecek olan partide plastik tutucu da olacak bir aksilik olmazsa.

Merhaba,

Japonya hala ciddi anlamda Covid etkisinde. Bu sebeple üretimde sıkıntılar devam ediyor. Şubat ayında yeni siparişi verdik bile ancak Nisan dan önce gelmeyecek. Muhtemelen Nisan ayında gelmiş olur. Şuan renklerde stok var bu arada. Az kaldı ama var hala. Nisan ayında gelecek olan partide plastik tutucu da olacak bir aksilik olmazsa.
Plastik tutucu ayrı mı satılacak yoksa paket içeriğinde olacak mı ? Teşekkürler

Pla tam olarak nasıl bir hammadde?fiyatta biraz ikram yapma şansınız?
Karadın üzerine bu ekipmanı koyduğunuzda kayma yapmıyor mu?Origaminin orjinal ahşap altı karafa güzel otursada dripper tahta altlığa güzel oturmuyor.Aklıma bu takıldı şu an

Geri