• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Orea Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, orea v4 narrow'u fast ile kullanmak keyifliymiş. İlk başta v3'ten fazla ne sunabilir diyordum ama bu haliyle çok keyifli. Bu arada v4 narrow'a apex ekleyerek konik filtreleri kullanabilirim sanıyordum fakat yanılmışım. V4 Negotiator kullanıyorum nasıl katlarsam katlayım filtre kağıtlarını dripper'a uygun bir şekle sokamadım. Yapabilen varsa öğrenmek isterim, konik filtre stoğum fazla ve farklı demlemeler yapmak istiyorum.

Selamlar, orea v4 narrow'u fast ile kullanmak keyifliymiş. İlk başta v3'ten fazla ne sunabilir diyordum ama bu haliyle çok keyifli. Bu arada v4 narrow'a apex ekleyerek konik filtreleri kullanabilirim sanıyordum fakat yanılmışım. V4 Negotiator kullanıyorum nasıl katlarsam katlayım filtre kağıtlarını dripper'a uygun bir şekle sokamadım. Yapabilen varsa öğrenmek isterim, konik filtre stoğum fazla ve farklı demlemeler yapmak istiyorum.
Başta biraz çözmesi sıkıntılı bir aparat apex. Ama YouTube'ta denk geldiğim bir video bu sorunu çözmemi sağladı. Videodaki arkadaş v60 filtresini iki eşit parçaya katlayınca hiçbir sıkıntı olmadan v4'ün içine oturtabildiğini anlatıyor. Ben de denedim gayet başarılı bir yöntem. Size de tavsiye ederim.

Başta biraz çözmesi sıkıntılı bir aparat apex. Ama YouTube'ta denk geldiğim bir video bu sorunu çözmemi sağladı. Videodaki arkadaş v60 filtresini iki eşit parçaya katlayınca hiçbir sıkıntı olmadan v4'ün içine oturtabildiğini anlatıyor. Ben de denedim gayet başarılı bir yöntem. Size de tavsiye ederim.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben bu yöntemi denedim fakat uymadı. Elinizdeki orea v4 wide olabilir mi? Hatta bir kaç videoda farklı yerlerden katlıyorlardı onları da denedim.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben bu yöntemi denedim fakat uymadı. Elinizdeki orea v4 wide olabilir mi? Hatta bir kaç videoda farklı yerlerden katlıyorlardı onları da denedim.
Rica ederim. Yok bende de narrow var. Bir önceki gönderide paylaştığım videodaki katlama yöntemi çok basit aslında. Ama dikkatli izlemek gerekiyor. Ben de ilk başta becerememiştim😅 O yüzden dikkatlice bir izleyin, olmazsa yine dertleşiriz bu konuda 😅

Merhaba, orea yı hangi filtreyle kullanıyorsunuz? Ben kalita ile kullanıyorum, orjinal filtreyle daha mı iyi sonuç veriyor?

Merhaba, orea yı hangi filtreyle kullanıyorsunuz? Ben kalita ile kullanıyorum, orjinal filtreyle daha mı iyi sonuç veriyor?
Her türlü filtreyi kullanıyorum, kahveye göre değişiyor. Temu filtresi bile güzel oluyor, sağlık açısından şüphelerim var ama kullanıyorum. Bu ara konik filtreleri kullanmayı bıraktım, aslında fena olmuyor.

01 modelin paslanmaz çelik versiyonu satışa çıkmış. Demlemelerimin çoğunu Orea v2 ile yapıyorum, artık üretilmeyen bir model. Dolayısıyla v2 arayıp bulamayanlar için iyi bir alternatif gibi duruyor.

Geri