Bugün çıkan siparişlere göre belirlenip stok bilgisi vereceğiz.merhaba, santa monica kahveleri tekrar açılacak mı acaba?
selamlar. bende sipariş verecektim. indirim kodu mu var?Marka oluşumu, renkler, bilgilendirmeler çok şık. İlk kez deneyimleyeceğim sipariş verildi. Şimdiden kavurmanıza sağlık diyelim Ekli dosyayı görüntüle 42475
iftar yapıp şöyle çayımı elime alıp rahat rahat sipariş veriyim dedim lychee ne ara bittiBugün çıkan siparişlere göre belirlenip stok bilgisi vereceğiz.
selamlar
ben Erikli ile güzel sonuçlar alıyorumolwen kahveleri için önerilen bir su var mı? nestle ile güzel çıktı alıyorum ama varsa öneri şahane olur. teşekkürler.
Base 2 veya base 3 öneririz.@olwencoffeecompany otomatik makineler için uygun bir kahveniz var mı
stoklar yeterli, diğer gruptan detaylı bilgi verdik.Lalesa ya da Idido'da ay sonuna doğru stok problemi olma ihtimali var mı ?
malesef stoklar tükendimerhaba, santa monica kahveleri tekrar açılacak mı acaba?
selamlar, hafif için base 1 - yoğun içim base2Merhaba. Sütlü kahveler için espressolardan hangisini önerirsiniz? @olwencoffeecompany