Merhaba. Arcila lychee için bir sorum olacak. Daha önceki dönemlerde yine arcila red olarak Cleancup dan ve farklı 3 kavurucudan denemiştim. Cleancup dan aldığım, infuze çekirdeğin damakta yarattığı aşırı kuruluk ve hatta soğudukça acılığa kaçan tatları baskılanarak sanki meyve hoşafı içiyormuşum ama aynı zamanda kahve olma niteliğine sadık çok başarılı bir yorumdu. Sonradan farklı kavuruculardan aldığım arcilalar ise kokuda buram buram gelmenin dışında rahatsız edici bir kuruluk ve acılık içerdi ve ne yazık ki çöpe gitti. Hatta aldığım kavurucuların çoğuna bu şikayeti ilettiğimde daha kalın öğütün, su derecesini şununla başlayın şununla bitirin, suya maddeler katın vb. Gereksiz yönlendirmeler yaptılar. Açıkcası memnun kaldığım deneyimde Clever da sıcak suyu koyup 3 dk bekletip aldığımda dahi mükemmel sonuçlar aldım. Çok uzattım biliyorum
sorun şu “7 bilinmeyenli denkleme gerek kalmadan, en basit kaba demlemede dahi sonuç alınacak bir arcila yorumunuz var mı?” Pahalı bir çekirdek ve çöp olsun istemiyorum.