• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Olwen Coffee Company - Everyday Ritual

Merhaba. Arcila lychee için bir sorum olacak. Daha önceki dönemlerde yine arcila red olarak Cleancup dan ve farklı 3 kavurucudan denemiştim. Cleancup dan aldığım, infuze çekirdeğin damakta yarattığı aşırı kuruluk ve hatta soğudukça acılığa kaçan tatları baskılanarak sanki meyve hoşafı içiyormuşum ama aynı zamanda kahve olma niteliğine sadık çok başarılı bir yorumdu. Sonradan farklı kavuruculardan aldığım arcilalar ise kokuda buram buram gelmenin dışında rahatsız edici bir kuruluk ve acılık içerdi ve ne yazık ki çöpe gitti. Hatta aldığım kavurucuların çoğuna bu şikayeti ilettiğimde daha kalın öğütün, su derecesini şununla başlayın şununla bitirin, suya maddeler katın vb. Gereksiz yönlendirmeler yaptılar. Açıkcası memnun kaldığım deneyimde Clever da sıcak suyu koyup 3 dk bekletip aldığımda dahi mükemmel sonuçlar aldım. Çok uzattım biliyorum 🤣 sorun şu “7 bilinmeyenli denkleme gerek kalmadan, en basit kaba demlemede dahi sonuç alınacak bir arcila yorumunuz var mı?” Pahalı bir çekirdek ve çöp olsun istemiyorum.

Merhaba. Arcila lychee için bir sorum olacak. Daha önceki dönemlerde yine arcila red olarak Cleancup dan ve farklı 3 kavurucudan denemiştim. Cleancup dan aldığım, infuze çekirdeğin damakta yarattığı aşırı kuruluk ve hatta soğudukça acılığa kaçan tatları baskılanarak sanki meyve hoşafı içiyormuşum ama aynı zamanda kahve olma niteliğine sadık çok başarılı bir yorumdu. Sonradan farklı kavuruculardan aldığım arcilalar ise kokuda buram buram gelmenin dışında rahatsız edici bir kuruluk ve acılık içerdi ve ne yazık ki çöpe gitti. Hatta aldığım kavurucuların çoğuna bu şikayeti ilettiğimde daha kalın öğütün, su derecesini şununla başlayın şununla bitirin, suya maddeler katın vb. Gereksiz yönlendirmeler yaptılar. Açıkcası memnun kaldığım deneyimde Clever da sıcak suyu koyup 3 dk bekletip aldığımda dahi mükemmel sonuçlar aldım. Çok uzattım biliyorum 🤣 sorun şu “7 bilinmeyenli denkleme gerek kalmadan, en basit kaba demlemede dahi sonuç alınacak bir arcila yorumunuz var mı?” Pahalı bir çekirdek ve çöp olsun istemiyorum.
Siz lychee yi deneyin, yanına watermelon da denemelik ekleriz.İkisini de test etmiş olursunuz.

Siparişlerle birlikte reçete kartları da gönderiyoruz.

herhangi olumsuz bir durum yaşarsanız ve kahvede problem varsa iade,değişim yaparız.

içiniz rahat olsun.

selamlar.

Güzel kampanya. Ben de 5 farklı seçkiyle katılım sağladım. Sipariş no 1321 ve 1427. Teşekkürler.

selamlar, ben de #1285 ile alıma katıldım.
yalnız 1 martta sipariş vermeme rağmen ilgili kargodan herhangi bir sms vs. gelmedi, herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum ama tekrar kontrol edilebilirse çok sevinirim. teşekkürler.

Bu ayki toplu alıma ay sonuna doğru katılmayı planlıyorum. Sevgililer gününde aldığım kahvelere ait deneyimlerimi paylaşmak isterim. Etiyopya Idido ve Lalesa yanında bir de Perla Negra almıştım. Etiyopya kahvelerinden tam performans alınabilmesi için benim şahsi tavsiyem minimum 20 gün degass beklenmesi gerektiği. Tabi dileyen daha erkenden de deneyebilir. 10. gün ve 20. gün Ididosu arasında ciddi farklar aldım ben. Kahvenin karakteri şimdi daha da oturmuş durumda. Kırmızı meyveleri, hafiften likörümsü kokusu ve tadı, bitişte ise ekşimsi vişne tadını alabiliyorsunuz. Tüm bunların yanında soft kremamsı bir çikolata tadı eşlik ediyor. Herkese tavsiye ederim. Lalesa'ya gelecek olursa çok daha hafif ve biraz meyve-çiçek çayımsı içime sahip bir kahve. Notaları çok baskın alamasam da genel anlamda belirtileni aldığımı söylebilirim. Bu benim demlemem ile de ilgili tabii. Perla Negra'ya gelecek olursak da bu kahve de çok hoşuma gidenlerden oldu. Kırmızı erik ve üzümün tadını alırken arkada kokuda ve tadı tamamlayan bir mango bitişi var ve bu benim çok hoşuma gitti. @olwencoffeecompany 'e gerçekten teşekkür ediyorum. Firma alım sürecinde yaşadığım bir iki aksaklıkla bana çok yardımcı oldu ve çok ilgililerdi. Böyle işine ve müşterisine özen gösteren firmalar benim için altın değerinde. Yeni alımımı yapmak için sabırsızlanıyorum şahsen ama öncesinde elimdekileri biraz tüketmeyi planlıyorum. Umarım almayı düşündüğüm çekirdeklerde stok sorunu olmaz. Bir sonraki alımımda Chelbesa'yı da deneyeceğim. Aldığım iki çekirdekten yola çıkarak, bence Etiyopya serisi kesinlikle denemeye değer bir seri!

Güzel kampanya, ben de alıma katıldım. Markette 2 yıl önce kavrulmuş kahvelerden daha ucuza geliyor kampanya ile. Alım noktasında emeği geçenlere teşekkür ederim ☺️

selamlar, ben de #1285 ile alıma katıldım.
yalnız 1 martta sipariş vermeme rağmen ilgili kargodan herhangi bir sms vs. gelmedi, herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum ama tekrar kontrol edilebilirse çok sevinirim. teşekkürler.
Selamlar, yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Kargolar hakkında buradan bilgi vermek istedik.

1245 ile 1301 de dahil olmak üzere bu iki rakam arasındaki siparişler kargoya verilmiştir.

1250-1263-1284-1285-1287-1290-1294-1297 numaralı siparişler yarın kargoya verilecektir.

kalan siparişler kademeli olarak kargoya verilecektir.

teşekkürler.

dün bu postu diğer başlıktan paylaşmıştım.Buradan da iletmiş olayım. 1285 numaralı sipariş bugün kargoda.

Bu ayki toplu alıma ay sonuna doğru katılmayı planlıyorum. Sevgililer gününde aldığım kahvelere ait deneyimlerimi paylaşmak isterim. Etiyopya Idido ve Lalesa yanında bir de Perla Negra almıştım. Etiyopya kahvelerinden tam performans alınabilmesi için benim şahsi tavsiyem minimum 20 gün degass beklenmesi gerektiği. Tabi dileyen daha erkenden de deneyebilir. 10. gün ve 20. gün Ididosu arasında ciddi farklar aldım ben. Kahvenin karakteri şimdi daha da oturmuş durumda. Kırmızı meyveleri, hafiften likörümsü kokusu ve tadı, bitişte ise ekşimsi vişne tadını alabiliyorsunuz. Tüm bunların yanında soft kremamsı bir çikolata tadı eşlik ediyor. Herkese tavsiye ederim. Lalesa'ya gelecek olursa çok daha hafif ve biraz meyve-çiçek çayımsı içime sahip bir kahve. Notaları çok baskın alamasam da genel anlamda belirtileni aldığımı söylebilirim. Bu benim demlemem ile de ilgili tabii. Perla Negra'ya gelecek olursak da bu kahve de çok hoşuma gidenlerden oldu. Kırmızı erik ve üzümün tadını alırken arkada kokuda ve tadı tamamlayan bir mango bitişi var ve bu benim çok hoşuma gitti. @olwencoffeecompany 'e gerçekten teşekkür ediyorum. Firma alım sürecinde yaşadığım bir iki aksaklıkla bana çok yardımcı oldu ve çok ilgililerdi. Böyle işine ve müşterisine özen gösteren firmalar benim için altın değerinde. Yeni alımımı yapmak için sabırsızlanıyorum şahsen ama öncesinde elimdekileri biraz tüketmeyi planlıyorum. Umarım almayı düşündüğüm çekirdeklerde stok sorunu olmaz. Bir sonraki alımımda Chelbesa'yı da deneyeceğim. Aldığım iki çekirdekten yola çıkarak, bence Etiyopya serisi kesinlikle denemeye değer bir seri!

Samimi yorumlarınız için teşekkürler.Şu an için stok sorunumuz yok ancak olursa önceden bilgilendirileceksiniz.

selamlar.

1368 numaralı sipariş ile katıldım, merakla bekliyorum fakat kargoya verme sürecini biraz daha hızlandırmak mümkün olur mu? Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    131.5 KB · Görüntüleme: 70
1368 numaralı sipariş ile katıldım, merakla bekliyorum fakat kargoya verme sürecini biraz daha hızlandırmak mümkün olur mu? Emeği geçen herkese teşekkürler.
selamlar, beklentimizin çok üzerinde bir sipariş miktarı aldık, gecikmeler için üzgünüz.

Yarından itibaren bütün siparişler düzene girmiş olacak.

selamlar,

ilginizde ötürü teşekkür ederiz.

Yarışma kahvesi stokları güncellendi.

teşekkürler.

1259 sipariş numarası ile alıma katıldım. Siparişimdeki Colombia - Jairo Arcila Lychee ve Costa Rica - Perla Negra 25.02.2026, diğer kahveler ise 02.03.2026 kavrumlu olarak ulaştı. Siparişi verdikten sonra Idido kahvesi çok övülünce ve deneyimleyebilmek için siparişimin yanına az miktarda eklemelerini rica etmiştim. Beni kırmadıkları için çok teşekkür ederim.

Lychee ve Perla Negra'yı, kahvelerin yanında gönderdikleri reçeteye sadık kalarak demledim. Colombia - Jairo Arcila Lychee için aynı öğütüm ayarında (1Zpresso Q air 52 klik) ve 93 derece arıtma suyu kullanarak Kalita 185 ile 2.20 dakika, Hario V60 ile ise 2 dakika civarında demleme süreleri elde ettim. Gerçekten çok farklı bir kahve; buram buram meyve kokuyor, bu tarz kahve sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. V60 ve Kalita demlemelerinde yeni olmama rağmen vadedilen tadım notalarını alabildiğimi düşünüyorum.

Costa Rica - Perla Negra'yı da Kalita 185 ile demledim. Lychee kadar meyvemsi bir profili yok, kahveden daha çok üzümümsü tatlar aldım.

Ay sonuna doğru tekrar alım yapmayı düşünüyorum. Olwen ekibinden emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1772822745163.png
    1772822745163.png
    112.9 KB · Görüntüleme: 35
Olwen ekibi merhaba, 1615 numaralı siparişle bu ayki alıma katıldım. Kargoya hazır yazıyor iki gündür, gecikmeleri anlayabiliyorum elbette ama çok uzamazsa sevinirim. Zira haftaya tatil süreci de olabilir. İyi çalışmalar.

Geri