• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oh be kurtuldum Dediğiniz Kahve Çekirdekleri!

Starbucks Espresso Roast
 
Ben değirmen almadan önce taft içmiştim de o kadar kötü acı olduğunu hatırlamıyorum. Yüksek kafeine bu aralar ihtiyacım yok yoksa bir paket alırdım doğru düzgün karar verebilmek için içilebilir olup olmadığına.
 
yüksek kafein için robusta kullanıyor olma ihtimalleri yüksek(robustada arabica'ya kıyasla kafein oranları daha yüksek oluyor), sevmeyenler genel olarak robusta tadından çok hoşlanmıyor olablir belki
 
ismini vermek istemediğim bi kavurucudan pandeminin başlarında , aynı gün teslim ediyo diye 250 gram bi el salvador kahvesi almıştım...Allah affetsin içtiğim en kötü şey olabilirdi...
 
A roasting lab guatemala
Aşırı yavan toprak gibi bir tadı vardı
 
Pandemi başında kavrumları çok da beğeniliyor diye iki tane 1kglık paket almıştım bir kavurucudan, ağlaya ağlaya içildi o tatsız kahveler. Toplu alımlardan biri de buradan yapıldı???? :rolleyes:
 
Ahahahahahaahahahahahahahhahaa yav nöbet tutmadik mi bunun için :) Benimki masada yatık şekilde duruyor paket.yarım kilo vardir

Yarım kilo duruyor daha öyle şişe de bekletiyorum dekor diye :)
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20201007_210054.jpg
    IMG_20201007_210054.jpg
    70.3 KB · Görüntüleme: 58
Cuba'yı aldığıma pişman değilim. 1 hafta önce v60'ta demlediğimde güzel de olmuştu. Tek sorun çok fazla toz çıkarıyor ve elemediğim için bazen türk kahvesi tadında v60 içiyorum :D Kocaman bi kavanoza aktardım öyle duruyor tombik tombik.

Kahve dolabının göbekli ağır abisi.

20201007_210421.jpg
 
Bu başlığın tam tersi bir konu var mı acaba?
 
Geri
Üst