• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Öğütücü tavsiyesi diyagramı

Çok teşekkürker, anladığım kadarıyla chart hala güncel.
Aslında elektrikli değirmenler başlığı altında bir konu açıp sormuştum ancak size de farklı bir şey sormak isterim. Şimdi ben espresso ve v60 içiyorum genelde.Espresso için Delonghi Dedica makinem vardı. Onun yanına da Graef CM720 kullanıyordum.Açıkçası fena değil, içtiğim espressodan memnunum diyebilirim.
Bir de v60 demleme durumum oluyor.Hali hazırda öğütücü makinem çok giriş seviyesi olduğu için zaten filtre için öğütümü yapamıyor. O yüzden CMD el değirmeni kullanıyordum.Açıkçası CMD'den çok memnunum, tek sıkıntısı çok kahve tüketen birisi olduğum için sarfettiğim efor fazla olabiliyor bazen.Şimdi CMD seviyesinde bir çıktı almak için, bu charta göre hangi seviyede elektrikli bir öğütücü kullanmam gerekir?Araştırmalarım doğrultusunda, özellikle espresso ve filtre için öğütüm yapan makineler genelde bir yönden daha iyi oluyor.Amacım tek bir öğütücüyle hem CMD'yi hem de Graefi kapamak evdeki yerim de kısıtlı.Ancak alacağım makineden performans olarak en azından CMD'ye yakın bir şey de bekliyorum zira V60 daha çok içiyorum. Bu hususta bir tavsiye bekliyorum. Uzun açıklamalarım için şimdiden kusura bakmayın, umarım derdimi anlatabilmişimdir. :)
Selamlar hocam. Graef CM720 diye bir model bilmiyorum. Sanırım 702 demek istediniz. Onda espresso yapabiliyorsanız kalın ayarda filtre de öğütebiliyor olmanız lazım. Ancak performansı CMD gibi olmayacaktır.

Son düzenleme:
1zPresso q2 5000tl bütçe için alınabilecek en iyi değirmen mi hala?

Şu an kullanıyorum herhangi bir problem yok. Ama en iyisi diyemeyiz. Çünkü sadece filtre kahve öğütümü için. Türk kahvesi gibi çok ince öğütüm yapmıyor.
Ben de sadece filtre kahve demliyorum o yüzden yeterli olur gibi geldi. Q air modeli hakkında bilginiz var mı?

1zpresso Q Air bu diyagrama girer gibi geliyor bana.

Rahmetliye de C40 katili demişlerdi.
Bazı yerlerde şakasına da olsa c40 katili gibi şeyler söyleyip

Rahmetliye de C40 katili demişlerdi.
Ruhu şad olsun hocam cevabımı aldım teşekkürler diyagram için beklemedeyiz 🫡

Dediğiniz değirmen kargo vergi dahil 210 dolara geliyor. Neredeyse yarı fiyatına kendini kanıtlanmış bir marka ve distribütor varken anlamlı gelmedi bana

İki değirmeni de denemiş biri olarak aynı segment görmüyorum bu değirmenleri. Mavo üst segment sayılabilecek bir değirmen. Kendini kanıtlamış bir marka olarak ikinci el 1zpresso k serisi belki daha iyi bir alternatif olabilir ama

2018 den beri comandante yi kullanıyorum. Farklı tat profillerini ortaya çıkaran hem yedik hem de yeni bir oyuncak olması açısından bir el değirmeni almak istiyorum. Farklı değirmenler kullanıp karşılaştırma durumu olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Geri