• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Öğütücü tavsiyesi diyagramı

Harika bir tablo olmuş 😀

Bunu yeni gördüm çok özel bir çalışma olmuş.

IMG_20150621_231043.jpg
Çok güzel olmuş bana bu ilişki sorgulama diyagramı ni hatırlattı 🤣🤣

bi upgrade daha gelir mi acaba. Sezon bekler gibi bekliyorum 😅

molent g50 alırım döner işime bakarım, hepsini her yerde kendim yaparım. benim anladığım.

Çok teşekkürker, anladığım kadarıyla chart hala güncel.
Aslında elektrikli değirmenler başlığı altında bir konu açıp sormuştum ancak size de farklı bir şey sormak isterim. Şimdi ben espresso ve v60 içiyorum genelde.Espresso için Delonghi Dedica makinem vardı. Onun yanına da Graef CM720 kullanıyordum.Açıkçası fena değil, içtiğim espressodan memnunum diyebilirim.
Bir de v60 demleme durumum oluyor.Hali hazırda öğütücü makinem çok giriş seviyesi olduğu için zaten filtre için öğütümü yapamıyor. O yüzden CMD el değirmeni kullanıyordum.Açıkçası CMD'den çok memnunum, tek sıkıntısı çok kahve tüketen birisi olduğum için sarfettiğim efor fazla olabiliyor bazen.Şimdi CMD seviyesinde bir çıktı almak için, bu charta göre hangi seviyede elektrikli bir öğütücü kullanmam gerekir?Araştırmalarım doğrultusunda, özellikle espresso ve filtre için öğütüm yapan makineler genelde bir yönden daha iyi oluyor.Amacım tek bir öğütücüyle hem CMD'yi hem de Graefi kapamak evdeki yerim de kısıtlı.Ancak alacağım makineden performans olarak en azından CMD'ye yakın bir şey de bekliyorum zira V60 daha çok içiyorum. Bu hususta bir tavsiye bekliyorum. Uzun açıklamalarım için şimdiden kusura bakmayın, umarım derdimi anlatabilmişimdir. :)

Yabancı dil öğrenmek isteyen birine verilecek tavsiye göndermesini anlamadım. :rolleyes:
Ben onu daha çok kullanılan ve özel tercih olarak seçilen diye yorumladim. Tüm tariflerde CMD kullanılıyor. Bu iş için dünyada İngilizce gibi herkesin dilinde :) diğerleri de onun dışında kalanlar diye düşündüm.

Geri