• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi firma seçilsin?

• Molecule

Oy: 6 2.2%
  • Whiff

Oy: 7 2.6%
  • Rumo

Oy: 30 11.1%
  • Spada

Oy: 119 44.1%
  • Sezy

Oy: 108 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    270
  • Anket kapatılmış .
Amazon'daki satışlarından sonra ben de diğer kahvelerini merak ediyorum. Spada diyorum.

İnternet sitesindeki resimlerin güzelliği ve seçkisi nedeniyle @whiffcoffeetr ye reyimi veriyorum

Bütün markaların sitelerine girip tek tek inceledim Sezy olarak seçimimi yaptım. Saygılar.

Sezy ile Rumo arasında kaldım. Websitelerini çok güzel tasarlamış, kahve sayfalarına reçeteler eklemişler. Spada'yı da merak ediyorum ama kolay gelsin firmasıyla çalıştıklarından bir tık soğudum açıkcası.

Spada Dedim bende.

Geçen aylardaki alımlarda ikinci oluyordu. Bu ay artık hakkıdır. Yeni yıl, yeni heyecan :) Spada +1

teke iner yakında, demokrasi be 😂

Geri