• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi firma seçilsin?

• Molecule

Oy: 6 2.2%
  • Whiff

Oy: 7 2.6%
  • Rumo

Oy: 30 11.1%
  • Spada

Oy: 119 44.1%
  • Sezy

Oy: 108 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    270
  • Anket kapatılmış .
Sezy daha önceden de toplu alımda deneyip memnun kaldığım bir firmaydi.

Bende sezy dedim ama geçen yılda yanlış hatırlamıyorsam Ocak ta sezy seçilmişti. Ve herkesin zam ayı olması sebebiyle mecburen fiyat değişimi olmuş ve bundan dolayı (bence haksız olarak) eleştirilmişti. Kim seçilirse benzer durum olması yine olası sanki.

Spada’ya verecektim ama Sezy’e çok güzel yorumlar gelmiş ve denememiştim o yüzden fikrim değişti açıkçası. Hayırlısı bakalım

Artık Sezy zamanı gelsin diye bekliyordum. Hem benim, hem arkadaşlarımın severek alışveriş yaptığımız güzel işletme. Fakat, oyumu Spada'ya vermeye karar verdim. Sezy seçkisinde ilgimi çeken çekirdeklerin hemen hepsini denedim. Spada'dan ise alışveriş yapmayalı epey oldu ve seçkisinde merak ettiğim çekirdekler var. Belki bu arada Sezy'ye yeni çekirdekler gelir, farklı çekirdeklerle bir sonraki ay tekrar buluşuruz. Her iki firmanın kazanması da benim için güzel haber :)

nasıl bir hayal dünyanız varda kahvelere garip garip kapak fotoları koyuyorsunuz ya.

Umarım Spada çıkar ama çıkmayacak gibi. Bir türlü denk gelemedim Spada alımlarına :/

Sezy den çok alışveriş yaptım +1 Sezy olarak oy verdim.

Spada'da anlık indirim mevcut farklı bir seçim yapmakta fayda görüyorum.

Sezy de Spada da sene içerisinde seçkisini fazla genişletmedi. Hatta Sezy'de sene başında kazandıkları toplu alım etkinliğinden bile kalan kahveler duruyor sanırım. Spada ise beni bu sene bir tık üzdü, ayrıca ara ara indirimler de yapıyor zaten.
Denemek için Rumo dedim.

Geri