Arkadaşlar desteklerini esirgemeyen, bize oy atan atmayan herkese teşekkür ederim. Oy atmayan arkadaşlarımızın da bir çoğu bilgi paylaşımı yaptığımız, bizden kahve de alan arkadaşlar zaten.
Toplu Alım Ekibi ile tam anlamıyla beyin fırtınası yaptık. Ortak grup halinde böyle bir fikir paylaşımında olmak beni mutlu etti. İstedim ki toplu alım sadece alışveriş üzerine olmasın, bu alım sonunda ortaklaşa birşeyler yapalım, birşeyler paylaşalım, birşeyler öğrenelim. Bunun üzerine günlerce fikir paylaşımı yaptık. Toplu Alım Ekibindeki tüm dostlara ayrıca teşekkür ederim. Eğer sizler için de sakıncası yok ise, toplu alım ekibine etkinlik konuları üzerine fikir ve destek için tekliflerini kabul etmek isterim. Foruma üye olduğumdan bu yana katkıda bulunmaya gayret ediyorum, işin bu aşamasında da destek olmak beni mutlu eder.
Sorularınız var ise mümkün mertebe e postama iletirseniz daha hızlı yardımcı olabilirim bu süreçte. Ya da buradan özelden de sorabilirsiniz soruları verilen siparişler harici. Sipariş sorularınızın tamamını e posta ile daha kolay yönetebilir, daha kolay yardımcı olabilirim.
Bir soruyu okurken yorumları gördüm. Bazı arkadaşlarında benzer soru takılabilir akıllarına. Şu an elimizde bazı kahvelerden çok az miktarda 6 aralık kavurması var. Onun dışında kavrulmuş stok yok. Pazartesi günü gelen siparişlere göre üretimi planlayıp kavurmaya başlayacağım. Bu sebeple kavurur kavurmaz gönder siparişleri stok durumuna göre her haftanın pazartesi günü kavurmasına tekabül edecek, eğer üretim planının dışında fazla sipariş olursa, kargo günü sonrası haftanın ilerleyen günlerinde de üretim devam edecek ve eksik kalanı da kargolayacağız. Böyle bir durum olursa buradan bildiriyor olacağım zaten. Tarih seçme seçeneği gibi bir durum genel olarak olamayacak stoğa bağlı olarak ya ilk hafta kavrulan stok kalır ise kalır, gerisi hep kavrulup yollanacaktır. Bu haftanın stoğundan ola ki kalırsa zaten stok tarihi siteye gireceğiz.
Test kavurması az kaldığı için son alanlarla beraber satışa kapadık. Eğer son siparişler sonrasında test kavurmasından hala bir kaç kilogram çıkıyor ise tekrar satışa açacağız.
Deneme setleri güncellendi. Yeni kahvemiz Brezilya Sitio Sao Pedro da deneme setlerine eklendi.
Bir aklımda kalan soru da her kahvenin 100 gramlık satışının kahveye özel açılması yönündeydi. Evet bu talebi karşılayacağız ancak ocak ayı içerisinde bu gerçekleşemeyebilir. Alım sonrasında bu hizmete başlayabiliriz.
Bunun haricinde önümüzdeki hafta sanırım abonelik sistemi de açılıyor ancak abonelik fiyatları toplu alıma dahil olmayacaktır.
Reçete etkinliği ile ilgili konuyu ben açacağım ve detayları orada da yazacağız. Bahsedildiği gibi etkinlik başlama tarihine kadar konu kapalı olacak. Etkinlik açıldığı andan itibaren girilen ilk 15 reçeteyi denemeye alacağım. Tüm detaylar konuda olacak.
Forumun ilk canlı tadım etkinliğini de beraber gerçekleştirmiştik geçen yıl. İkincisini de beraber gerçekleştirecek olmaktan ayrı sevinçliyim. Geçen yıl da Probador kahvelerini tatmış, güzel bir etkinlik yapmıştık. Yine keyifli ve bilgilendirici bir etkinlik olacağından şüphem yok.
Herkese keyifli bir ay diliyorum.
Görüşmek üzere!