• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harika. Çekiliş konusunda kendimi şanslı hissediyorum. Gooseneck fish pour benim okur inşallah

Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Muazzam bir alım olacak anlaşılan.

Çok güzel bir planlama yapılmış, emeği olan arkadaşlara içten teşekkürler.

Instagram hesabı olmayan biri olarak çekilişten faydalanamayacak olmak kötü oldu, neyse ki hediye çeki için böyle bir şart getirilmemiş.

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Yorumlardan kafein kültür olacağı belliydi, bu sebeple şimdiden @orkunustel kolay gelsin zor bir ay seni bekliyor😅. Bu arada seçki haricinde normal alım bölümüne 100gr seçeneği de eklense çok iyi olur aslında. Bu da ufak bir istek olarak burada dursun.

Gelbura'nın olayı da bana rahmetli Levent Kırca'nın "zamcık" skecini hatırlattı. Neyse başka birşey demiyorum.

"İnşallah tartı bana çıkar dinimiz amin." :)

Orkun bey kavurma tarihleri aktif değil sitede. Eski bir tarih var. Ya da istediğimiz kavram tarihini not olarak yazabiliriz

Merhaba

Öncelikle emeği geçenlere teşekkürler.

Ürün bazında çekiliş olsa aslında tadından yenmez. Mesela değirmen/V60 bana çıksa açık yüreklilikle satarım çünkü bende var o yüzden hiç değirmeni olmayan insanlar bu alana katılsa daha da mükemmel olabilir.
En azından ödül kazananlar burada satış yapamasın bence.

Ayrıca deneme setleri de keşke çekilişe dahil olsaydı.

Yeni toplu tadım etkinliği sistemi çok iyi olmuş. Baştan her şey tüm ayrıntısına kadar açık ve net.

Bu organizasyonu düzenleyenlere ve tüm bu fikirlerde katkısı olan herkese teşekkür ederim, Kafein Kültür'e ve yapılan güzel kampanyalarada ayrıca teşekkür ederim.

Herkesin emeğine sağlık, 2022'nin ilk toplu alımı umarım güzel geçer, herkese iyi yıllar dilerim.

Sevgili @orkunustel Çok pardon geçtiğimiz . pztesi fiyatları ile bu sabah ki fiyatlar farklı . Pink star 380 iken şu an 418 eleştiri değil sadece sebebini merak ettim . Tebrik eder kolaylıklar dilerim.

Geri