2022'den kalma Null'u 1 kg seçeneğini 975 gr yolladığı için kıyasıya eleştirdiğimiz bir olaydıBen konuya fransiz kaldim.![]()
25 gr için değmez anlamında yazdığınızı düşünerek söylüyorum, mesela bir tur havale ile ödeme yapın ve %2,5 eksik gönderin bakalım. Sonuçları burada yayınlarsanız hep birlikte güleriz2022'den kalma Null'u 1 kg seçeneğini 975 gr yolladığı için kıyasıya eleştirdiğimiz bir olaydıarşivlere göz atarsan çok ateşli tartışmalar var, boş vakitte okumalık
![]()
Yok aslında değmez diye düşünmekten ziyade o dönem ben de bu durumu çok sağlam eleştirenlerden biriyim25 gr için değmez anlamında yazdığınızı düşünerek söylüyorum, mesela bir tur havale ile ödeme yapın ve %2,5 eksik gönderin bakalım. Sonuçları burada yayınlarsanız hep birlikte güleriz![]()
Ooo, uzun zamandır göremiyorum sizleri -kusura bakmayın konuyu dağıtıyor gibi oldumYakın zamanda karşı forumda hemen bir kampanya düzenlenir Null tarafından![]()
Buralardayız aslında üstadım eski tadı olmasada, diğer arkadaşlarada selam olsunOoo, uzun zamandır göremiyorum sizleri -kusura bakmayın konuyu dağıtıyor gibi oldum-
@coffeebeansantalya , bir de bizim askerdeki @nuclearmoonrise kardeşimiz vardı, terhis olmadı mı daha?
1 mayıs..askerdeki @nuclearmoonrise kardeşimiz vardı, terhis olmadı mı daha?