• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

RUMUDAMO - ANAEROBİC WASHED - ETHİOPİA
15 gr çekirdek
240 gr 92 C su
60/150/240
Henüz 9 gün önce kavrulmuş olmasına rağmen tadım notalarında ne yazıyorsa o.
Miriam ise kavrumundan 8 gün sonra demlendi, tahminim 14 günden önce paketi açıp demlemeye gerek yok.
İki kahve içinde henüz erken ama elinde Rumudamo olan varsa ve benim gibi kahvesiz kaldıysa önceliği ona verebilir.

15 gr çekirdek
240 gr 92 C su
60/150/240
Miriam ise kavrumundan 8 gün sonra demlendi, tahminim 14 günden önce paketi açıp demlemeye gerek yok.
İki kahve içinde henüz erken ama elinde Rumudamo olan varsa ve benim gibi kahvesiz kaldıysa önceliği ona verebilir.
Ben benzer şekilde demledim ama çok keyifsizdi acaba süre olarak neyi hedefliyorsunuz? Bana sanki demlemenin 2 dakika civarı bitmesi gerekiyor gibi geldi. Benimki 3ü buldu

Ben benzer şekilde demledim ama çok keyifsizdi acaba süre olarak neyi hedefliyorsunuz? Bana sanki demlemenin 2 dakika civarı bitmesi gerekiyor gibi geldi. Benimki 3ü buldu
Normalde th-3 filtre kullanırım ancak elimde 100'lü hario filtre kaldı.(Japon versiyon)
Bitiş sürem 2:20 2:15 civarı.
3 basamaktan fazla döküş yada öğütüm kalınlığı ile alakalı problem olabilir.

Normalde th-3 filtre kullanırım ancak elimde 100'lü hario filtre kaldı.(Japon versiyon)
Bitiş sürem 2:20 2:15 civarı.
3 basamaktan fazla döküş yada öğütüm kalınlığı ile alakalı problem olabilir.
Hmm tahmin ettim bu kahve sanki çok cozunmeye gelmiyor :D biraz kalın ogutucem sonrakinde

15 gr çekirdek
240 gr 92 C su
60/150/240
Miriam için reçetem.
c3 12 klik.
Hario 100'lü bol paket.
90 C Buzdağı su.
15/240
Blooming sonrası yavaşça tek döküş.
Bitiş 1:55.

Papayo için reçetesi olan var mı?
1 temmuz kavrumlu paket var elimde, çikolatalı gofret gibi tadı var ama pakette yazanlara pek ulaşamadım.

Ganamo alacak varsa diğer null kahveleri gibi uzun süreler bekletmek yerine 7. günden itibaren içmeye başlamalarını tavsiye ederim.

Papayo için reçetesi olan var mı?
1 temmuz kavrumlu paket var elimde, çikolatalı gofret gibi tadı var ama pakette yazanlara pek ulaşamadım.

Ganamo alacak varsa diğer null kahveleri gibi uzun süreler bekletmek yerine 7. günden itibaren içmeye başlamalarını tavsiye ederim.
15/245 4 döküş. Akış çok hızlıysa dripperı sallarsınız. Ben özellikle fincan sonlarında yoğun sarı meyve suyu hissi deneyimliyorum.

Öncelikle;

Screenshot_20240925_171647.jpg
Screenshot_20240925_171623.jpgŞimdiii, bu kavrumhanenin kavurucusu pek sayın muhterem C. B'pınar beyefendinin daha öncesinde kişisel hesabından beni engellemiş bulunduğunu biliyordum. "Olabilir, insan kişisel olarak müşterileri tarafından görülmek istemeyebilir." diye düşünerek aralıklı da olsa Null'la alışverişe devam ediyordum. Daha önce de yazdım, ben bu arkadaşların espresso seçkisi zengin olunca, parmesan notlu hariç sanıyorum güncel tüm çekirdeklerini aldım. Kavrumları da fena değildi açıkçası... İçtik eğlendik... Velhasıl, firmaya Instagram'dan, "Kavrumlarınız çok iyi, acaba çekirdek özelinde öneri alabilir miyim çıktıların daha da iyi olması adına." diye bir mesaj atmak niyetindeydim; Instagram arama motorunda çıkmayınca linkle ulaştım ve bu manzara ile karşılaştım.
Şimdiii, bir firma kendisine ulaşma gayretinde olan müşterisini herhangi bir kanaldan engelleyemez; engellememelidir. Müşterinin size en hızlı ulaşım metodu sosyal medyadaki hesaplarınızla sağlanır.

Burayı okuyan kişilerin aklına, "İyi de neden böyle bir engelleme yaşanmış?" sorusu gelebilir. İnanın benim de geldi ama üzerinde durmadım. Sağlıklı bir senaryo canlanmıyor gözümde. Haklarındaki geçmiş yorumlarım genelde olumludur, olumsuz olanlar ise hakaret barındırmayan ve yıkıcı olmayan, yapıcı yorumlardır. Fakat ego denen bariyere bodoslama dalmış olmalıyım ki, böyle bir durumla karşılaşmış bulunmaktayım. Narsistik insanlara özgü bir davranış kalıbıyla karşılaşmış bulunuyorum, kavurucusu öyledir demiyorum tabii, yanlış anlaşılmasın.
Neticede, kahvenin fincana yansıması birçok parametreden etkilenir. Şu yukarıdaki manzara benim için bir miktar komedi barındırsa da, kahve keyfime de ciddi bir balta vurdu diyebilirim. Evet, balta... :)
2024 Eylül ayı için, kişisel fikrim, Türkiye'nin en kötü kahve çekirdeği pişiricisidir. Bir daha alışveriş yapmam, yapana mani olmak istesem de olamam.

Öncelikle;

Ekli dosyayı görüntüle 35303
Ekli dosyayı görüntüle 35304Şimdiii, bu kavrumhanenin kavurucusu pek sayın muhterem C. B'pınar beyefendinin daha öncesinde kişisel hesabından beni engellemiş bulunduğunu biliyordum. "Olabilir, insan kişisel olarak müşterileri tarafından görülmek istemeyebilir." diye düşünerek aralıklı da olsa Null'la alışverişe devam ediyordum. Daha önce de yazdım, ben bu arkadaşların espresso seçkisi zengin olunca, parmesan notlu hariç sanıyorum güncel tüm çekirdeklerini aldım. Kavrumları da fena değildi açıkçası... İçtik eğlendik... Velhasıl, firmaya Instagram'dan, "Kavrumlarınız çok iyi, acaba çekirdek özelinde öneri alabilir miyim çıktıların daha da iyi olması adına." diye bir mesaj atmak niyetindeydim; Instagram arama motorunda çıkmayınca linkle ulaştım ve bu manzara ile karşılaştım.
Şimdiii, bir firma kendisine ulaşma gayretinde olan müşterisini herhangi bir kanaldan engelleyemez; engellememelidir. Müşterinin size en hızlı ulaşım metodu sosyal medyadaki hesaplarınızla sağlanır.

Burayı okuyan kişilerin aklına, "İyi de neden böyle bir engelleme yaşanmış?" sorusu gelebilir. İnanın benim de geldi ama üzerinde durmadım. Sağlıklı bir senaryo canlanmıyor gözümde. Haklarındaki geçmiş yorumlarım genelde olumludur, olumsuz olanlar ise hakaret barındırmayan ve yıkıcı olmayan, yapıcı yorumlardır. Fakat ego denen bariyere bodoslama dalmış olmalıyım ki, böyle bir durumla karşılaşmış bulunmaktayım. Narsistik insanlara özgü bir davranış kalıbıyla karşılaşmış bulunuyorum, kavurucusu öyledir demiyorum tabii, yanlış anlaşılmasın.
Neticede, kahvenin fincana yansıması birçok parametreden etkilenir. Şu yukarıdaki manzara benim için bir miktar komedi barındırsa da, kahve keyfime de ciddi bir balta vurdu diyebilirim. Evet, balta... :)
2024 Eylül ayı için, kişisel fikrim, Türkiye'nin en kötü kahve çekirdeği pişiricisidir. Bir daha alışveriş yapmam, yapana mani olmak istesem de olamam.
Firma engellediklerinin listesini paylaşsa, takipçisinden çok, engelli çıkacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Bu ülkede, bazen ne yapmak istediğini tam anlayamadığım ve erişim engeli koymaktan hoşlanan iki tane kuruluş var. Bir null, diğeri rtük.

Öncelikle;

Ekli dosyayı görüntüle 35303
Ekli dosyayı görüntüle 35304Şimdiii, bu kavrumhanenin kavurucusu pek sayın muhterem C. B'pınar beyefendinin daha öncesinde kişisel hesabından beni engellemiş bulunduğunu biliyordum. "Olabilir, insan kişisel olarak müşterileri tarafından görülmek istemeyebilir." diye düşünerek aralıklı da olsa Null'la alışverişe devam ediyordum. Daha önce de yazdım, ben bu arkadaşların espresso seçkisi zengin olunca, parmesan notlu hariç sanıyorum güncel tüm çekirdeklerini aldım. Kavrumları da fena değildi açıkçası... İçtik eğlendik... Velhasıl, firmaya Instagram'dan, "Kavrumlarınız çok iyi, acaba çekirdek özelinde öneri alabilir miyim çıktıların daha da iyi olması adına." diye bir mesaj atmak niyetindeydim; Instagram arama motorunda çıkmayınca linkle ulaştım ve bu manzara ile karşılaştım.

Zamanında biz bunları hep yazdık çizdik Narsist bir kişi ondan.

Asobombo 👏
Performansı fiyatının çok üzerinde bir kahve.
Bu yıl beklentinin çok üzerinde sonuç veren iki Kolombiya kahvesinden birisi oldu.
Diğeri El Obraje.

Bersamado filtre kavrum yok nu?

Alonso Bustos
Buzdağı su kullanılmalı.(farklı sular denedim)
Öğütüm ayarı v60 için tavsiye edilen minimum öğütüm ayarının bir tık üstü.(c3 14 klik)
91 C su ,15 gr kahve ve 50/140/240 son döküşten hemen sonra rao spin.
Bitiş 1:55-2:00.
Tatlı, gövde ve asidite birbirini tamamlıyor, bir tat diğerinin önüne geçmeği için dengeli ve son derece kompleks.
Bu yılın en iyi kahveleri arasında şimdiden yer aldı benim için.

Null coffe den kahve alacağım ama hangi kahve daha iyi hangisi daha güzel sonuç verir bilemiyorum yeni hasat ethiopia uraga ve colombia asobombo yıkanmış almayı düşünüyorum deneyenler varmı ya da diğer kahvelerden olan tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz

Geri