• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null - Cascavel Verde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim size daha faydalı bir önerim olur, verilen önerilerden kendi damak tadınıza paralel ve beklentileri benzer kahve severleri belirleyip onlardan yorum almanız.

Konu zaten son derece subjektif, mesela asidite bilgisi verirken objektif olmak isterseniz 0.05 sitrik asit çözeltisi gibi bir metrik vermeniz lazım bu da genel kullanımda pek mümkün olmayacaktır.

Herkesin damak kalibrasyonu bir olamayacağı için, en temel tatların yoğunluğu bile kişiler arasında gayet farklı algılanabilir. Yani benim çok tatlı bulduğum bir kahve birebir aynı şekilde demlenseniz bile size aynı tatlılıkta gelmeyebilir.

Başta da belirttiğim gibi önerim herkesin önerisine değil sizinki ile çok paralel deneyim yaşamış kişilerin yorumlarını takip etmeniz. (Çok asidik bulduğunuz bir kahveyi yine çok asidik bulanlar gibi.) Bu sayede o kahveden ne bekleyeceğinizi çok daha rahat anlarsınız. Dolayısı ile iyi kötüden ziyade size uyan uymayan tespiti yapmak daha kolay olur.
Şimdilik bir Montag Nensenboyu sevdim nensenboyu seven benim gibi algılayanları takip ediyim 👍🙏

Zamanında, değerlenir diye 1kg almıştım. Her gün içtiğim bir kahve, ama ne çilekli limonata aldım ne kavunlu çikolata.. Zevkli mi zevkli, lezzetli mi lezzetli. 3 veya 4 farklı tarifle denedim, hepsinde de güzel sonuçlar verdi. Yani demlerken öyle ince detaylar isteyen bir kahve de değil, yormadı beni, memnun etti. Yatırım tavsiyesi değildir.

Kalita'yla paldır küldür yaptığım ilk demlemede inanılmaz yoğun almıştım çilekli limonatayı. Ardından yaptığım her demlemede biraz daha uzaklaştım, sonunda da paket bitti. Saklama kapları dolu olduğundan paketinde tutuyordum, belki de bayatlattım kahveyi biraz. Keyifli bir çekirdekti, ama tekrar ne zaman alırım bilmiyorum.

Kesinlikle kompleks kahve.Ama çok begenmedim ben.Fazla çiçeksi.
Ayrıca null kahvelerim 1 ay olmadan bayatladı.Bir önceki alımdan kalan 2 aylik montag kahveleri gittikçe güçleniyor.
Montag kavrumunu daha cok sevdim

Ben toplu alım öncesindeki ayda da toplu alımda aldığım kahveleri almıştım :) mam ve cascavel verde. toplu alımdaki kahvelerde aynı tatları alabildim, daha çok uğraştım.
kahveler elime geçtiğinin 2. haftasında can verdi bayatladı. zaten 10. günde dahi çok daha geçirgen çekirdeklerdi. toplu alımdan önceki mam ve cascavel verdeyi kavrumundan sonraki bir ay boyunca zevkle tüketmiştim.

Ben toplu alım öncesindeki ayda da toplu alımda aldığım kahveleri almıştım :) mam ve cascavel verde. toplu alımdaki kahvelerde aynı tatları alabildim, daha çok uğraştım.
kahveler elime geçtiğinin 2. haftasında can verdi bayatladı. zaten 10. günde dahi çok daha geçirgen çekirdeklerdi. toplu alımdan önceki mam ve cascavel verdeyi kavrumundan sonraki bir ay boyunca zevkle tüketmiştim.
Turaco geldiginde bile çok taze durmuyordu.Worka baya baya bomba bir kahveydi 2. Hafta patladı.
Cascavel de asiditesi zayifladi

Son zamanlarda aldığınız Cascaval Verde espresso kavrumlardan memnun musunuz?

Toplu alımın ilk günü aldığımdan hiç memnun değilim.🤔

Toplu alım öncesi aldığım çok iyiydi. Toplu alimin ilk haftası aldığım sürünüyor hala.
Eşe dosta kahve içer misin diyorum tanıyorlar artık kahveyi o posettekinden yapma diyorlar :D en iyi reklam üründür
Buna benzer örneklerin yaşanmasının arttığını gözlemliyorum,.Düşüncem, aylık alımda firmaya muhtemelen aşırı yüklenmeden dolayı kalite kayıpları yaşanıyor, örneğin 10 birimlik üretim ve hizmet kapasiteli bir yerden 20 birimlik ve aynı kalitede üretim ve hizme beklenmesi işin doğasına aykırı. Firmanın elindeki üretim aracı ve personel sabit fakat o ay firma kapasitesinin bir kaç katı ürün ve hizmet oluşturacak , bana çok zor geliyor. Siparişleri alıp istediği kalitede kavrumunu gerçekleştirip kargolamasını sağlaması çok zor süreç, bir yerden sonra kalite kayıplarının oluşması kaçınılmaz, zaten orta halli firmalar sırf o ay için ne ekipman nede personel arttırımı yapamaz, mantıklıda değil.

Not: Toplu alım öncesi aldığım bu kahveyi çok beğenip zekle tüketmiştim.

Buna benzer örneklerin yaşanmasının arttığını gözlemliyorum,.Düşüncem, aylık alımda firmaya muhtemelen aşırı yüklenmeden dolayı kalite kayıpları yaşanıyor, örneğin 10 birimlik üretim ve hizmet kapasiteli bir yerden 20 birimlik ve aynı kalitede üretim ve hizme beklenmesi işin doğasına aykırı. Firmanın elindeki üretim aracı ve personel sabit fakat o ay firma kapasitesinin bir kaç katı ürün ve hizmet oluşturacak , bana çok zor geliyor. Siparişleri alıp istediği kalitede kavrumunu gerçekleştirip kargolamasını sağlaması çok zor süreç, bir yerden sonra kalite kayıplarının oluşması kaçınılmaz, zaten orta halli firmalar sırf o ay için ne ekipman nede personel arttırımı yapamaz, mantıklıda değil.

Not: Toplu alım öncesi aldığım bu kahveyi çok beğenip zekle tüketmiştim.

Null'ün kavrum kalitesi normalde de çok stabil değil bana göre, toplu alımdan bağımsız. Düz 1 paket aldığınızda da daha önceki deneyiminizin aksi bir sonuçla karşılaşmanız mümkün. Ben birkaç kez karşılaştım.

Null'ün kavrum kalitesi normalde de çok stabil değil bana göre, toplu alımdan bağımsız. Düz 1 paket aldığınızda da daha önceki deneyiminizin aksi bir sonuçla karşılaşmanız mümkün. Ben birkaç kez karşılaştım.
Toplu alım öncesinde espresso turaco almıştım, daha önce denememiştim kavrumu karşılaştıramam ama o kahve çok çabuk sönmüştü. İlk iki deneme keyifli bir vişneli pasta hissiyatı verirken sonraki tüm denemelerim hüsranla sonuçlanmıştı.

Null’dan güzel kahveler içtim lakin tutarsızlık olduğunu ben de düşünüyorum. Daha önce farklı aralıklarla aldığım worka’lar birbiri ile alakası olmayan profillerdi.

Bugün Cihan Bey ile konuşma fırsatı buldum espresso için aldığınız kahveleri kavrum tarihine göre bir ay degassing açısından bekletmeyi önerdi.

Sonucu tekrar sizler ile paylaşırım.

Bugün Cihan Bey ile konuşma fırsatı buldum espresso için aldığınız kahveleri kavrum tarihine göre bir ay degassing açısından bekletmeyi önerdi.

Sonucu tekrar sizler ile paylaşırım.
Ben 15 gün bekletip porsiyonlayıp buzluğa attım. Mam, Cascavel Verde ve Turaco almıştım hepsini beğendim diyebilirim. Bu kahveleri daha önce de içmiştim kavrum açısından da bir fark hissetmedim.

Merhaba,
Doğrudur, Null özelinde çok iddialı değilim, kahvelerini iki kez deneyimledim, ikiside toplu alım dışındaydı ve beğenmiştim, muhtemelen siz daha fazla deneyimlediniz, tecrübenize güveniyorum. Benim tereddütüm toplu alımlarda kapasite sınırı belli olan butik kavurucuların tüm iyi niyet ve gayretlerine karşı hizmetlerinde kalite kayıplarının yaşanması kaçınızmaz gibi aylık alımlarda yapılan bazı eleştiriler bu şekilde düşünmeme neden oluyor,

Geri