• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Noite Coffee Roastery

Benim de deneme setim geldi. Kahvelerin degerlendirilmesinden once 2 onerim olacak;
1- Kesinlikle kahvelerin kavrum tarihini secebilmeliyiz. Degass size gore onemli anliyorum ama bu surenin bizlere birakilmasi taraftariyim. İki secenek eklersiniz mevcut hazirda olan mi yoksa su tarihte kavrulacak olan mi diye…
2- Tadim paketleri de olsa valf olmasi lazim diye dusunuyorum.

Kahvelerle alakali deneyimlerimi hepsini denedikten sonra yapacagim.
Degass ile ilgili ilerleyen dönemlerde bir çalışma yapabiliriz, teşekkürler.
Valf ile ilgili olarak, kullandığımız paketler 100gr'lık paket.
50gr'lık kahve koyunca yarısı boş kalıyor haliyle kahvelerin gazını atmasına engel bir durum oluşmuyor.
Ve valf sebebi ile doğabilecek bayatlamaya karşı da koruma oluyor. Çünkü valfler de hatalı olabiliyor.
Afiyet olsun şimdiden! :coffee::coffee:

Instagramda görüp sipariş vermiştim daha önce de başka başka kavurucudan içmiştim

Etiyopya Bunco Honey denedim
V60 18gr kahve 300gr su 94 derece
Cmd değirmen 23clik
Ön demleme 40gr su 30 saniyede
İkinci 100gr su toplam 140gr
Üçüncü 80g daha su ekledim toplam 220gr oldu
Son döküş 80gr su toplam 300gr
Toplam süre 2:30-3dk
Soğuyunca buzlu çay evet yazın buzlu demleme denenebilir. Bal tatlılığı geldi. Genel yorum iyiydi.

Merhaba Seçkinizdeki en tatlı kahveler hangileridir acaba?

Kavrumlar oldukça başarılı, kahvelerin karakteristik özelliklerini öne çıkaran bir kavrum olmuş. En azından bendeki kahvelerde böyle, başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için...
Kavurmalar ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim profesyonel camiadan kimseden olumsuz yorum almadık bu zamana kadar.
Ama tabii ki her tat profili herkesin damağına uygun olmayabilir çok normal bir şey bunun da sebebi kavurma işlemi olmayabilir.
Önemli olan hep birlikte bu işi nasıl daha iyi yapabiliriz fikridir bence.

Bu mesaj ile birlikte ufak bir güncelleme duyurmuş olalım.
Bu ay sonu 7x50gr seti son bulacak. Yeni f/p kahvelerimiz eklenecek.
Ardından Nisan sonu yüksek puanlı yeni kahveler ve yeni setler planlıyoruz.

Aricha adorsi ve bochesa icin recete alabilir miyim @Noite Coffee Roastery
Bochesa icin kac gun sonra demleme önerirsiniz bir de
Tüm kahveleri 1 haftadan sonra tüketebilirsiniz.

Bochesa
17gr kahve, 280gr su 94derece
Comandante 20click
45gr su ile 30-40 saniye ön demleme
40. saniyede 120gr su ekleyerek toplam 165gr,
1:30 saniye gibi kalan 115gr suyu ekleyerek 280gr'a tamamlayıp
Maks süre 3:00-3:15 gibi bir şey olacaktır.

Canlı asidite, çiçeksi ve meyve tatlılıkları ortaya çıkacak.

Aricha Adorsi
18gr kahve 300gr su 92 derece
Comandante 23click
50gr su 40 saniye ön demleme
40. saniyede 130gr su
Süzüldüğünde geri kalan suyu 300'e tamamlıyoruz
Tüm su süzüldüğünde server'ı döndürüp kahveyi havalandırıp bardağa döküyoruz parça parça.

Dip not: Colombia La Loma 24 click comandante ile gayet güzel bir noktaya geldi. Elinizde varsa o şekilde deneyin derim.

Son düzenleme:
Selamlar herkese, bayram dönüşü umarım herkes iyidir.
Sitemize yeni kahveler ekledik. 3 çiftçi dayanışması kahve ve bir Panama.
Rwanda Cyato en geç hafta sonu siteye eklenmiş olacak. Ve iki nitelikli çekirdek daha yolda.

1. Peru, Papagayo Organic 🇵🇪
2. Costa Rica, Jaguar Honey 🇨🇷
3. Rwanda, Women Coffee Extension ORG 🇷🇼

4. Rwanda Cyato Natural (Yakında) 🇷🇼
5. Panama Clemente Vega Washed 🇵🇦

Sepette %10 indirim uygulanıyor. Kod bölümüne ''kahvekulubu'' yazdığınızda toplamda %15 indirim aktif.

Afiyetle! 🎶

İle alıma katıldım karbonik fermantasyon daha öncesinde deneyimlemedim. Ama pişman olmayacağımı düşünüyorum
Omar Artunduaga kendine has imza bir tat. Muhtemelen içtiğiniz hiçbir kahveye benzemeyecek tadı
Az kaldı bizde de bu dünya üzerinde tamamen tükenmek üzere :)
Afiyet olsun şimdiden 🚀

La loma 24 klik ile gerçekten içimi daha keyifli oldu 3 dk biraz geçen bir demleme yaptım asidite meyvemsilik daha on planda oldu.
Arıcha adorsiyi de çok beğendim elinize sağlık ancak sitede göremedim bitti mi acaba

La loma 24 klik ile gerçekten içimi daha keyifli oldu 3 dk biraz geçen bir demleme yaptım asidite meyvemsilik daha on planda oldu.
Arıcha adorsiyi de çok beğendim elinize sağlık ancak sitede göremedim bitti mi acaba
Afiyet olsun. Keyifli kahveler sağ olsunlar üretip bize kadar gönderiyorlar :)
Aricha Adorsi toplu alımla tamamı gitti almak isterseniz ayırabilirim sizin için.

Son düzenleme:
Geri