• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada almak istediğim saat hamilton khaki field in 38mm olan mechanical watch ı ama mekanik istemedigim için almadım.Otomatik olan versiyonlarini ise o kadar beğenmedim.Çünkü tam olarak field watch u yansitan kumlanmış kasa tasarimi sadece mekanik modelde var.Bu anlamda tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

14/15 senedir saat topluyorum.
Çok daha fazla vardı ama güç yetmeyince bazılarını elden çıkardım.
1000062414.jpg

Merhabalar. Akıllı saat hususunda birkaç sorum olacaktı da. Xioami watch 2 pro veya Huawei gt 3 pro kullanan var mı acaba? Huawei g2 pro kullanıyordum fakat bozuldu ve tamiri de oldukça masraflı olacak gibi. Bu yüzden yeni bir şey almayı düşünüyorum. Fiyat olarak azami 8-9 aralığı diyebilirim. Ben bu iki model arasında kaldım fakat şu an Xioami'ye yakınım. Bu konuda bilgisi olan birisi varsa ve bana yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Garmin Forrunner 965 aldım havuzda yüzerken ve bisiklet sürerken kullanacağım. Ayrıca garmin kadans ve hız sensörü de yolda geliyor.

Merhaba akıllı saat ile ilgili tavsiyelere ihtiyacım var.
Şu an Apple Watch SE 1. Nesil kullanıyorum. Saatimi Apple Watch 11 veya Garmin Forerunner 165 modellerinden biriyle değiştirmeyi planlıyorum.

Aktif spor yapmıyorum, haftada 1-2 yüzme ve 1-2 kere de yürüyüş yapıyorum. Amacım kalp damar sağlığını destekleyecek egzersizleri takip etmek, uyku takibi yapmak ve genel sağlık verilerimi takip etmek.

Garmin avantajı; Ülkemizde 20 bin TL’ye satılan Garmin 165 modeli yurt dışında yaklaşık 10-11 bin TL seviyelerine satın alınabiliyor. Önümüzdeki hafta yurt dışına gideceğim. Gittiğim yerden ucuza alabilirim diye söz konusu modele yöneldim. Ayrıca uyku ve sağlık verilerinin ölçümünde Apple’a göre daha iyi olduğu söyleniyor ve şarjıda çok uzun gidiyor. Öte yandan iPhone’a uyum konusunu pek biliyorum, Apple Sağlık uygulamasından verilerimi takip edebilir miyim bilmiyorum.

Apple Watch avantajı; Apple Watch verilerini Apple sağlık uygulamasından düzenli kontrol edip ve takip edebiliyorum. Özellikle VO2 maks. değeri ile kardiyovasküler gelişimi takip etmeye çalışıyorum. Diyabetim ve şeker ölçüm sensörü kullanıyorum. Apple Watch 11 ile telefon yanımda olmasa bile şeker verilerimi takip edebilmeme imkan sağlıyor bu önemli bir artı benim için. Öte yandan Garmin ile kıyasladığımda yaklaşık 2 kat fiyat farkı var ve şarjı en fazla bir gün gidiyor.

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok seviniri, teşekkürler

Şu an Apple Watch SE 1. Nesil kullanıyorum. Saatimi Apple Watch 11 veya Garmin Forerunner 165 modellerinden biriyle değiştirmeyi planlıyorum.

Aktif spor yapmıyorum, haftada 1-2 yüzme ve 1-2 kere de yürüyüş yapıyorum. Amacım kalp damar sağlığını destekleyecek egzersizleri takip etmek, uyku takibi yapmak ve genel sağlık verilerimi takip etmek.

Garmin avantajı; Ülkemizde 20 bin TL’ye satılan Garmin 165 modeli yurt dışında yaklaşık 10-11 bin TL seviyelerine satın alınabiliyor. Önümüzdeki hafta yurt dışına gideceğim. Gittiğim yerden ucuza alabilirim diye söz konusu modele yöneldim. Ayrıca uyku ve sağlık verilerinin ölçümünde Apple’a göre daha iyi olduğu söyleniyor ve şarjıda çok uzun gidiyor. Öte yandan iPhone’a uyum konusunu pek biliyorum, Apple Sağlık uygulamasından verilerimi takip edebilir miyim bilmiyorum.

Apple Watch avantajı; Apple Watch verilerini Apple sağlık uygulamasından düzenli kontrol edip ve takip edebiliyorum. Özellikle VO2 maks. değeri ile kardiyovasküler gelişimi takip etmeye çalışıyorum. Diyabetim ve şeker ölçüm sensörü kullanıyorum. Apple Watch 11 ile telefon yanımda olmasa bile şeker verilerimi takip edebilmeme imkan sağlıyor bu önemli bir artı benim için. Öte yandan Garmin ile kıyasladığımda yaklaşık 2 kat fiyat farkı var ve şarjı en fazla bir gün gidiyor.

hocam 255 kullanıyorum bisiklet koşu ve fitnessti koşuda göğüs bandınıda kullanıyorum şarjı uzun gidiyor ben sadece spor için kullandığım için çok iyi. eşimde apple var şarj etmekten sıkılır ve çoğu zamana unutuyor. aynı manada sporda dokunmatik olayı bazen zorlamakta garminde burda bana göre (burası kişisel daha kullanım kolaylığı sunuyor ) ama ben normalde gündelik olarak mekanik saat kullandığım için Garmin sporda bana oldukça yetmekte.

Saglik kismina cok deginemiyecegim ama spor maksatli ya da gunluk veriler hususunda Garmin cok cok iyi. Vo2 ve kardiyovaskiler gelisiminde daha etkin olacagini dusunuyorum.

Huawei Watch GT6 Pro tam aradığınız ürün, sizinle benzer senaryolada kullanıyorum, özellikle AOD için de almıştım, şarjı 10 gün gidiyor, her gün şarj etmeniz gerekmiyor, aradığınız özellikler hatta çok daha fazlası mevcut. Polimer kordonlu versiyonunu kullanıyorum, titanyum kasa safir cam her türlü hor kullanıma geliyor çizilmiyor çok dayanıklı ve hafif çok ama çok memnun kaldığım bir ürün.

hocam 255 kullanıyorum bisiklet koşu ve fitnessti koşuda göğüs bandınıda kullanıyorum şarjı uzun gidiyor ben sadece spor için kullandığım için çok iyi. eşimde apple var şarj etmekten sıkılır ve çoğu zamana unutuyor. aynı manada sporda dokunmatik olayı bazen zorlamakta garminde burda bana göre (burası kişisel daha kullanım kolaylığı sunuyor ) ama ben normalde gündelik olarak mekanik saat kullandığım için Garmin sporda bana oldukça yetmekte.

Hocam teşekkür ediyorum değerlendirmeniz için ben hem günlük saat olarak hem de spor maksatlı kullanacağım. Spor kısmında güzel sonuçlar vereceğine eminim ama günlük kullandım da Garmin akıllı saat gibi hissettir mi, verileri Apple sağlığa aktarma konusunda dezavantajlı olur mu bilhassa bu konularda tereddütüm oluştu.
Saglik kismina cok deginemiyecegim ama spor maksatli ya da gunluk veriler hususunda Garmin cok cok iyi. Vo2 ve kardiyovaskiler gelisiminde daha etkin olacagini dusunuyorum.
Sayın @puspus hocam genel olarak internette izlediğim tüm incelemelerde Garmin’in üstün olduğu söyleniyor. Buna ikna oldum. Apple Watch 11’in üstün olduğu yön ekg çekiyor ama onun da ne kadar faydalı bir özellik olduğu tartışmalı benim açımdan. Öte yandan şeker verilerimi saat üzerinden takip etmeye imkan vermesi de önemli avantaj tabi. Temelde kardiyovasküler gelişimi takip etmek istiyorum. Galiba en ucuz Garmin modelini alıp bir süre deneyimlemek en doğrusu olacak.
Huawei Watch GT6 Pro tam aradığınız ürün, sizinle benzer senaryolada kullanıyorum, özellikle AOD için de almıştım, şarjı 10 gün gidiyor, her gün şarj etmeniz gerekmiyor, aradığınız özellikler hatta çok daha fazlası mevcut. Polimer kordonlu versiyonunu kullanıyorum, titanyum kasa safir cam her türlü hor kullanıma geliyor çizilmiyor çok dayanıklı ve hafif çok ama çok memnun kaldığım bir ürün.

Hocam her şey işyerindeki arkadaşımın huawei akıllı saat almasıyla başladı. Apple Watch’dan daha üstün ve şarj konusunda da eşsiz. Yurt dışı fiyatlar ile ülkemizdeki fiyatlar yakın olduğundan huawei bakmadım. Garmin’e yükselmemin temel nedeni de yurt dışı fiyatın yüzde 50 daha ucuz olması. Siz huawei’de iki verlerinizi Apple sağlığa aktarıp oradan takip edebiliyor musunuz? Herhangi bir kısıt var mı?

Siz huawei’de iki verlerinizi Apple sağlığa aktarıp oradan takip edebiliyor musunuz? Herhangi bir kısıt var mı?
Ben samsung ile kullanıyorum Apple ile alakalı bilgim yok. Huawei kendi sağlık uygulaması çok iyi sürekli güncelleme alıyor istediğiniz verileri rahatlıkla takip edebilirsiniz, günlük rapor verdiği gibi saat üzeriden de sürekli bildirim atıyor. Sağlık yoncaları diye bir kısım var sizi sürekli taciz edip sanal sağlık asistanı gibi yönlendiriyor başta biraz kızsam da sonraları halkaları tamamlayınca bildirim atması hoşuma gidiyor. Apple entegrasyonunu açıkçası bilmiyorum ama bu konuda yapılmış olan inceleme videolarına bakabilirsiniz.

Ben samsung ile kullanıyorum Apple ile alakalı bilgim yok. Huawei kendi sağlık uygulaması çok iyi sürekli güncelleme alıyor istediğiniz verileri rahatlıkla takip edebilirsiniz, günlük rapor verdiği gibi saat üzeriden de sürekli bildirim atıyor. Sağlık yoncaları diye bir kısım var sizi sürekli taciz edip sanal sağlık asistanı gibi yönlendiriyor başta biraz kızsam da sonraları halkaları tamamlayınca bildirim atması hoşuma gidiyor. Apple entegrasyonunu açıkçası bilmiyorum ama bu konuda yapılmış olan inceleme videolarına bakabilirsiniz.

Teşekkürler Hamid hocam çok faydalı oldu, 🙏

Seiko Presage Otomatik mekanizmalı saat ile konuyu tekrar canlandırmak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG_20260530_175059.jpg
    IMG_20260530_175059.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 43
Geri