• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütçe gayet yeterli. Daha uygun fiyatlar için çok iyi mekanizmalara sahip Japonlardan; Seiko daha da uygun fiyatlar için Citizen veya Orient, ya da sizin bütçenize en uygun İsviçrelilerden Tissot'nun özellikle PRX serisini önerebilirim. Renk seçenekleri oldukça fazla ama her saatte olduğu gibi mutlaka kolunuzda görün. Bu arada talebinizi ayrıntılandırabilirseniz nokta atışına yaklaşabiliriz :)
Jacques philippe marka bir saat denedim bu tarzda bir saat olabilir gibi, önceden Casio edifice beğeniyordum fakat spor kalıyor biraz😊

Ekli dosyalar

• IMG_2954.jpeg
    IMG_2954.jpeg
    177 KB · Görüntüleme: 150
Evet arkadaşlar iyi geceler diliyorum hepinize.Klasik bir saat arıyorum klasik bir damat saati diyebiliriz😅 Marka ve model öneriniz var mıdır yoksa saatler arasında kaybolup seçemeyeceğim😅
Selamlar bi tissotçu olarak ben de tissot önereyim hemen
1702849000821.png1702849124128.png
Benim çok beğendiğim bir model prx yurtdışına yakın fiyatlanması swiss made olması mekanizma ve parça garantisi beni en çok cezbeden noktalarıydı. Şimdiden tebrikler :)

Aklıma gelmişken ekleyim Seiko Presage serisi de bence enfes klasik bir saat belki ilginizi çekebilir ancak quartz üretiliyor mu bilmiyorum :)
1702849282209.png

Selamlar bi tissotçu olarak ben de tissot önereyim hemen
Ekli dosyayı görüntüle 30365Ekli dosyayı görüntüle 30366
Benim çok beğendiğim bir model prx yurtdışına yakın fiyatlanması swiss made olması mekanizma ve parça garantisi beni en çok cezbeden noktalarıydı. Şimdiden tebrikler :)

Aklıma gelmişken ekleyim Seiko Presage serisi de bence enfes klasik bir saat belki ilginizi çekebilir ancak quartz üretiliyor mu bilmiyorum :)
Ekli dosyayı görüntüle 30367
Tissot Prx kare yapısı pek hoşuma gitmemişti ama yeniden değerlendiricem Seiko bu klasik modelde çok hoş duruyor teşekkür ederim size de 😊

Jacques Philippe marka saatler Saat&Saat markasına ait ve bildiğim kadarı ile sadece Türkiye'de satlıyor. Swiss made olayı da tartışmalı Çin üretimi parçaları olan saati orda monte ediyorlar. O fiyat bence gereksiz herhangi bir Tissot çok daha mantıklı. Jacques Philippe bir pazarlama aldatmacası Seiko, Orient, Citizen hepsi daha alınabilir saatler.

Jacques Philippe, Wainer vb. markalara hiç takılmayın bana kalırsa.
Belirttiğiniz bütçe için nokta atışları verilmiş mesajlarda: Tissot PRX, Seiko Presage, Orient Bambino, Citizen Tsuyosa . . .
Erk abinin Aslan Saat - Orient için indirim kodu da var yukarıdaki videoda, kullanılınca güzel seviyelere geliyor Orient'in fiyatları.

Bende seiko presage alırdım. Kadran renkleri müthiş. Karar vermeden önce saati kanlı canlı görün lütfen.

Ya da openheart / power reserve göstergesi olan bi orient alabilirsiniz. 15bini pilli mekanizmaya harcamanıza benimde gönlüm elvermez.

Herkese teşekkürler arkadaşlar🙏😀 Gece videoları da izledim zaten Mekanik bir saat alacağım büyük ihtimalle. Tissot,Orient ya da Seiko markalarından birini tercih ederim hangisi koluma yakışırsa güzel bir mekaniğini alırım😀

Herkese teşekkürler arkadaşlar🙏😀 Gece videoları da izledim zaten Mekanik bir saat alacağım büyük ihtimalle. Tissot,Orient ya da Seiko markalarından birini tercih ederim hangisi koluma yakışırsa güzel bir mekaniğini alırım😀
3'ü de mükemmel mekanizmalar üreten saat markaları bence en doğru seçim yöntemine karar vermişsiniz. Seçim sonucunu merakla bekliyoruz :)

Son düzenleme:
Eğer quartz da okur fark etmiyor derseniz. Tissot gentlemanin quartzlarını. 0ını bile o fiyatlara bulursunuz. Renkleri de çok klasik. Biraz daha bileğimi doldursun( :D ) derseniz tissot seastarın da quatrz modelleri var. Daha şahsına münasır ve mekanik olsun ise Seiko Presage Cocktail time serisi çok güzel. Ucuz yollu mekanik için orient bambino yine iyi bi tercih olur. Arkadaşların aksine PRX'e katılmıyorum bence pek "damat saati" değil çünkü.
Quartz olarak düşünüyorum.15 bin en fazla çıkabileceğimiz aralık

Jacques Philippe marka saatler Saat&Saat markasına ait ve bildiğim kadarı ile sadece Türkiye'de satlıyor. Swiss made olayı da tartışmalı Çin üretimi parçaları olan saati orda monte ediyorlar. O fiyat bence gereksiz herhangi bir Tissot çok daha mantıklı. Jacques Philippe bir pazarlama aldatmacası Seiko, Orient, Citizen hepsi daha alınabilir saatler.
Ufak bir düzeltme yapayım, ‘swiss made ’ ibaresi için şartlar :

1. Teknik gelişimi İsviçre'de yürütülmeli
2. Mekanizması İsviçrede üretilmeli
3. Mekanizması İsviçre'de kasaya yerleştirilmeli
4. Üretici son kontrolü İsviçre'de yapmalı
5. Üretim maliyetlerinin en az %60'ı İsviçre'de gerçekleşmelidir
kaynak: https://www.cosc.swiss/en/bienfacture/swiss-made-un-label-sous-controle

Güzel bir konu. Evet, bir kaç saat kaldı elimde. Son 15 yılda 20 saate kadar çıkmıştım, çoğu otomatik. Orient seiko ağırlıklı. Ancak smartwatch olayı yaygınlaşinca sadece 3 tane saat kaldı, hepsini sattım. Bir de samsung gear s2 var.
Baba yadigarı Seiko 5 yeşil kadran, Seiko limited edition, bir de Citizen Eco drive perpetual callender. Neredeyse hiç birini takmıyorum artık. Ama dolapta duruyorlar.

Ekli dosyalar

• 20231218_203416.jpg
    20231218_203416.jpg
    61.8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20231218_203515.jpg
    20231218_203515.jpg
    81.8 KB · Görüntüleme: 54
  • 20231218_203346.jpg
    20231218_203346.jpg
    73.3 KB · Görüntüleme: 100
Bu iki saat çok hoşuma gitti ama fiyat farkından dolayı Seiko tercih edeceğim yakın zamanda alırım 🙏😀Çok teşekkürler herkese😀

Ekli dosyalar

• IMG_2979.jpeg
    IMG_2979.jpeg
    60.8 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_2978.jpeg
    IMG_2978.jpeg
    72.3 KB · Görüntüleme: 96
Bu iki saat çok hoşuma gitti ama fiyat farkından dolayı Seiko tercih edeceğim yakın zamanda alırım 🙏😀Çok teşekkürler herkese😀
Çok bir fiyat farkı yoksa ve zorlamayacaksa kesinlikle Tissot derim, Seikonun kötü olduğundan değil ama görünüş, yapı ve mekaniği her şeyi ile Tissot önde bence. Seiko biraz klasik burda, Tissot ise daha modern duruyor.

Çok bir fiyat farkı yoksa ve zorlamayacaksa kesinlikle Tissot derim, Seikonun kötü olduğundan değil ama görünüş, yapı ve mekaniği her şeyi ile Tissot önde bence. Seiko biraz klasik burda, Tissot ise daha modern duruyor.
Ya da ikisinin arasında seiko presage serisi olabilir, yeşil kadranlı olanları özellikle müthiş duruyor bence.

Geri