• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok bir fiyat farkı yoksa ve zorlamayacaksa kesinlikle Tissot derim, Seikonun kötü olduğundan değil ama görünüş, yapı ve mekaniği her şeyi ile Tissot önde bence. Seiko biraz klasik burda, Tissot ise daha modern duruyor.
Ben de daha farklı bir yorum yapayim fiyat farkı eğer %20-30 civarında ise tissot'u tercih edebilirim yine. Mekanizma ya da kadrandan ziyade Tissot'un kordonlarını Seiko'ya göre gerçekten daha kaliteli bulmam. Ancak bu kişisel bir beklenti saatten tabiki. Sizin de böyle bir beklentiniz varsa belki gidip denemek isteyebilirsiniz :)

Çok bir fiyat farkı yoksa ve zorlamayacaksa kesinlikle Tissot derim, Seikonun kötü olduğundan değil ama görünüş, yapı ve mekaniği her şeyi ile Tissot önde bence. Seiko biraz klasik burda, Tissot ise daha modern duruyor.
Keşke az fark olsa ama Seiko 11.500 Tissot 27.000 TL🥲😅

Kavuştuk 1938 Heritage ile.
20231228-130843.jpg

Affordable kavramının her geçen gün değiştiği enflasyonist bir ortamda olmamızdan dolayı, ben de kendimce affordable otomatik saatler topluyorum. Çoğu vintage Seiko 5'ler ve Citizen'den oluşuyor. Son dönem Diver çılgınlığına kapılmış şekilde şu an sadece diver modellere para harcamak istiyorum ve bu yüzden yeni bir saat alamıyorum. 😄

Bu aralar Spinnaker markasını yeni keşfettim. Seiko NH34/35 mekanizma kullanıyor. Çoğu modeli Safir cam kullanıyor. Saat kasası ve bileziği de çok özenle kaliteli üretilmiş. F/P olarak çok çok iyi bir noktada. F/P odaklı bir saat düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Bu aralar Spinnaker markasını yeni keşfettim. Seiko NH34/35 mekanizma kullanıyor. Çoğu modeli Safir cam kullanıyor. Saat kasası ve bileziği de çok özenle kaliteli üretilmiş. F/P olarak çok çok iyi bir noktada. F/P odaklı bir saat düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Son baktığımda stok sıkıntısı vardı, şuan durum nasıl?

Alanlara hayirli olsun guzel gunlerde kullansın.Ama bu nh35 miyadını doldurmuş eski ve gereksiz övülen bir mekanızma.Ulaşimi kolay olduğu için sürekli homage ucuz saatlere koyuyorlar.Sağlamdır falan ama zaman tutması hiç iyi değildir.İnvicta pro diver saatimde vardı aşırı geri kalıp ileri gidiyordu.
Çok fazla bilgim yok ama tamamen kendi tecrübelerime göre konuşuyorum.Giriş seviyesinde orient mekanizmaları çok çok daha iyi zaman tutuyor.Orientin de tasarimlari biraz olgun kaçıyor.Bu bakımdan otomatik saatlere giriş yapacaklar için en azından tissot veya hamilton gibi bir swiss made almasini tavsiye ederim.

Geri