• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farklı renk olsada aynı saat bende mevcut.
Saat kurma kolu biraz rahatsız ediyor bunun dışında Longines yani fazla söze gerek yok.
Benim bildiğim kadarı ile özellikle otomatik saatler bileğe biraz sıkı takılmalı ayrıca bileğin en ince yerinde olmalı ki burası tepenin sizi rahatsız etmesine engel olacak şekilde azcık içerde olmalı. Bu konuda YouTube’da videolar izleyebilirsiniz. Gevşek olduğunda saat öne doğru kayar ve tepe rahatsız eder ayrıca otomatik saat bilekte dönerse yeteri kadar kurulmayabilir.

çok çıkıntılı olduğunu farkettim ancak canlısını daha hiç denemedim tam olarak bileğime takıp.Günlük kullanıma uygun değil mi sizce?
Benim bildiğim kadarı ile özellikle otomatik saatler bileğe biraz sıkı takılmalı ayrıca bileğin en ince yerinde olmalı ki burası tepenin sizi rahatsız etmesine engel olacak şekilde azcık içerde olmalı. Bu konuda YouTube’da videolar izleyebilirsiniz. Gevşek olduğunda saat öne doğru kayar ve tepe rahatsız eder ayrıca otomatik saat bilekte dönerse yeteri kadar kurulmayabilir.
Saati 5 yıldır kullanıyorum.
Mesela uzun süre telefon elimde olursa iz yapıyor. Bunun dışında saati takma şeklim ile ilgili bir problem olmadığı gibi aslında verdiği rahatsızlık sadece hafif bir kızarıklık olması. Gün içerisinde sürekli başıma gelen bir olay değil. Telefon ve o tarz uzun süre bileğimi bükmem gereken bir durum olmazsa sorunda yok.

Saati 5 yıldır kullanıyorum.
Mesela uzun süre telefon elimde olursa iz yapıyor. Bunun dışında saati takma şeklim ile ilgili bir problem olmadığı gibi aslında verdiği rahatsızlık sadece hafif bir kızarıklık olması. Gün içerisinde sürekli başıma gelen bir olay değil. Telefon ve o tarz uzun süre bileğimi bükmem gereken bir durum olmazsa sorunda yok.
Telefon elinizde olsada , başka işle de uğraşsanız tepesi daha büyük saattler de bile rahatsızlık vermemesi lazım diye düşünüyorum.Güle güle kullanın.

Tahmini 10 yıldır bende Çocukluğumun,hayellerimin saatiydi Saatler parayla satın alınabilir ama anılar alınamaz Hala çocukluğumdaki gibi seviyorum
Casio F-91W

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü_2023-10-07_17-30-39.png
    Ekran görüntüsü_2023-10-07_17-30-39.png
    195.6 KB · Görüntüleme: 195
Tahmini 10 yıldır bende Çocukluğumun,hayellerimin saatiydi Saatler parayla satın alınabilir ama anılar alınamaz Hala çocukluğumdaki gibi seviyorum
Casio F-91W
Valla o kadar dogru ki. Cocukken babam casio’nun kumandali saatini almisti bir kac ay kullandiktan sonra lunaparkta carpisan arabada dusurmustum. 25 sene gecti hala icimde uktedir.

Valla o kadar dogru ki. Cocukken babam casio’nun kumandali saatini almisti bir kac ay kullandiktan sonra lunaparkta carpisan arabada dusurmustum. 25 sene gecti hala icimde uktedir.

Koleksiyonda ki ikinci saatimi açıklamanın zamanı geldi diye düşünüyorum.

Bu saat en az 25 yıldır bende. Tam olarak hangi yılda alınmıştı bilmiyorum bile. Tek hatırladığım orta okuldayken bile kolumda olduğu.

1696876334393.jpeg

ilk saatin yazısı

Evet çocukluk aşkı unutuluyor ama çocukluk saati unutulmuyor gib İnanın durumunuza üzüdüm Benimde saatin kordon pimi kırılmıştı

Hocam hayallerimi süslerdi be o saat. Yandaki kırmızı kızılötesi muhtemelen kısmıyla gözalıcı bir saatti.
Kaç kordon değiştirdim ben F91 ile. Saat manyaklığının başlangıcıdır.

Geri