• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Zümrüt Karaca olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Selamlar @Sevenhillli

Ben hiç toplu alımda kahve almadım fakat bildiğim ve anladığım kadarı ile seçilen kavurucunun satışta olan tüm kahveleri için geçerli oluyor indirim kodu.
 
Sormak istedigim toplu alimlarda espresso cekirdekleri de oluyormu yoksa sadece espresso mak haric cekirdeklermi toplu alimda oluyor . Tesekkurler .
Tabikide oluyor her alımda firmalar ile espresso tabanlı seçkiler içinde görüşme sağlıyoruz
 
Artık Kahve Kulübü aylık toplu alımları 1 yılı geçtiğine göre, bir önceki yılın konularıyla karışmaması adına, konu başlıklarına yılın da yazılmasını teklif ediyorum. Şunun gibi:

Nisan 2021 Aylık Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği
 
Artık Kahve Kulübü aylık toplu alımları 1 yılı geçtiğine göre, bir önceki yılın konularıyla karışmaması adına, konu başlıklarına yılın da yazılmasını teklif ediyorum. Şunun gibi:

Nisan 2021 Aylık Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği
Anasayfa da geçen yıldan olan bir konu başlığı yok hocam ama gelecek aya unutmazsak yazarız sizi mi kırcaz
 
Normal şartlarda herkes için ulaşması zor bir firmayı deneyimlemek kahvelerini tatmak isterim, bu şartlarda bir Kavurucu firmaya verdim oyumu.
 
Bende indirimle alınabilecek bir fiyata inecek bir kavurucuya verdim. Umarım güzel bir indirim yapılır hangisi seçilirse seçilsin
 
Oylamada son saatler arkadaşlar oy kullanmayan arkadaşlar lütfen oylarını versinler :)
 
öncelikle organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler..

alımda seçilen kavurucunun anketlere 12 ay katılamadığını hatırlıyorum da.. öhöm acaba bu kural tekrar düşünülebilir mi merak ediyorum..
hele geçtiğimiz ekim ayında seçilen Null Coffee'nin yeni kahveleri gelmişken.. (taş çıkma, 1kg brüt paket ve burada bir kahveseverin değirmenine hasar verip geri alma olaylarında çok eleştirsem de) yeni kahveleri tadimlamak isterim ve forum toplu alim indirimi yaparlarsa hic fena olmaz..

maalesef ekonomi bu sekilde devam ettikce toplu alimlarin amaci olmayan indirimli daha ucuza kahve alabilme öne cikiyor🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Ayrica toplu alimin en onemli hedefi farkli kavuruculari deneyimlemek; ama arkadaslar bu pratige yansiyamiyor cunku herkes oyunu atarken bardakta iyi sonuc alacagina emin oldugu kavurucuyu seciyor..

özetlemek gerekirse ben 12 ay kuralini cok uzun buluyorum ve bir kavurucunun getirdigi cekirdek menusunu 6 ayda degistirebildigini soyluyorum..

Itiraf ediyorum bu öneride en popüler 8-10 kavurucu sürekli secilip diger kimseye sans verilmeyecektir,, ama su anda en populer 12-15 kavurucuya sans verilip digerlerinde ne cekirdekleri var diye bakilmiyor bile..
 
alımda seçilen kavurucunun anketlere 12 ay katılamadığını hatırlıyorum da..
Null Coffee 12 ay kuralına tabi değil şimdilik sanıyorum. 12 ay 2021'de ve sonrasında seçilecekleri kapsıyor. 2020'de seçilenler için hala 6 ay. Yani Ekim'de seçilen Null Coffee büyük ihtimal Mayıs ayında ankette olacaktır.

Edit: @coffeebeansantalya yanlış hesap yaptım sanırım kasım'da anket yoktu. Haziran ayı'nda Null girer ankete sanıyorum.

Gerçi Probador Colectiva bu alımda neden yoktu onu bilmiyorum :D
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar Selam bir anketin daha sonuna daha geldik. Toplamda 698 oy kullanılmış ve sonuçlar şu şekilde:


Ekran Alıntısı.PNG2.PNG

1.Petra olmasına rağmen Petrayla yaptığımız görüşmeler sonucunda toplu alım yapılacaksa "tek bir ödeme transferi" ve "tek bir gönderim noktası" istediklerini ilettiler. Bu da şu anlama geliyor üyelerimiz tek başına girip kod veya kendilerine özel tanımlanmış linklerden alışverişlerini sağlayamayacaklardı. Bu sorun Petra ile önceki aylarda 1 kez daha yaşanmıştı. Genel olarak Petra ile bir sonuca varamadığımız ve anketin seyrini değiştirdiği için ekip olarak gelecek anketlerden Petrayı çıkarma kararı aldık. Bu durumda Nisan ayında alım yapacağımız kavurucu @CelsiusCoffeeRoastery olarak belirlenmiştir. İlerleyen günlerde alımın nasıl yapılacağı ile detaylı bilgi vereceğiz.

(Not: Konuya bakan tüm arkadaşların mesajı görebilmesi için konu 2-3 saatliğine kilitlenecektir. Daha sonra tekrar açılacaktır.)

Teşekkürler.
KahveKulübü Toplu Alım Ekibi.
 
Aynı durum önceden de yaşandığı ve sonuca varılamadığı belirtilmiş. Böyle bir sorun ve anlaşmazlık varsa neden bu firma sürekli ankete ekleniyor ki? 126 kişi de az bir sayı değil.
 
Geri
Üst