• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı #EVDETADIMYAP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha 15 gün önce üye olup sipariş vermiştim gerçi o da sıkıntılı oldu chrome dan ödeme kabul etmiyordu. şimdi paketi alıyım diye girdim üyeliğim silinmiş.
Benim de üyeliğim silinmiş, site altyapısını değiştirmişlerdir büyük ihtimalle. Tekrar üye olabilirsiniz

Site alt yapısı ve ödeme sistemi değişmiş

Afiyet olsun. Kaşıkla ilgili olarak lazerde yazının etrafı sararıyor onu bezle silerseniz daha güzel bir görüntü çıkar.

Bu arada son 60 paket kalmış.

IMG_20200416_125126463.jpg
Kavrum:13.04.2020 Teşekkürler Kahvekulübü.

Paketleri gelen arkadaşlar instagramdan bizi etiketleyerek paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Siparişi geçtim,kahveler geldi. Kaşığın bu alımda ekleneceğini kaçırmışım,üzdü. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Günaydın herkese kargoların geç ulaşmaması için bugün saat 16:00 itibari ile Nisan ayı kahve alımı kapanacak.

Kahvelerin kavrum tarihi ne zaman?

Öncelikle emeğinize sağlık.

Espresso için yine bir atılım yok gibi görünüyor. Geçen ayki fiyasko sonrası tekrar bu riske girmeyeceğim.

Artık foruma kahvekulübü değil de demlemekulübü veya v60kulübü olarak şöyle bir göz atıp cikiyorum.

Espresso için yine bir atılım yok gibi görünüyor. Geçen ayki fiyasko sonrası tekrar bu riske girmeyeceğim.

Artık foruma kahvekulübü değil de demlemekulübü veya v60kulübü olarak şöyle bir göz atıp cikiyorum.

Şerif Başaran ile olan yayınımızı izlediniz mi bilmiyorum ama orada söylediği birşey var filtre kahvede su dışında neredeyse herkes te aynı ekipman var. Ama espresso da bu benzerliği yakalamak çok zor. Birde kahve satan firmaların sitelerine bakarsanız espresso için çok az seçenek var olan seçeneklerinde çoğu blend. Espresso konusu sürekli aklımızda nasıl bir çözüm buluruz bilmiyorum. En son The Barn ile konuşup iki paket yapalım dedik ama onlar ile fiyatta anlaşamadık.

Bu arada ben günde 2-3 bardak espresso bir yada hiç v60 içmeyen biriyim.

Önümüzdeki alımda bunu da göz önünde bulundurarak, espresso ve filtre paketleri sunmaya çalışabiliriz umarım.

ev baristalarının çoğu demleme üzerine gidiyor, sebebi Suat bey @NoDRaC açıklamış.
espresso makinesi çoğu kişi de yok, olanlarda da çeşitli makineler olduğu için çoğunluk demleme üzerine konuşuyor, demleme üzerine kahve tüketiliyor.
ben de mutlaka her ayki alımda espressoya gidecek çekirdeği kavuruculara soruyor öyle alım yapıyorum ama bu sefer tamamen demleme ve kahve üzerine odaklanacağım.
aslında espresso içiciler biraz da konuşmadıkları için arka planda kalınıyor gibi bir hava söz konusu.
açıkcası günün kahvesi kısmında espresso paylaşan kaç kişi var? bi kaç defa ben paylaşmıştım onun haricinde denk geldiğimi de hatırlamıyorum. hoş o başlıkta "demleme" konusu altında.
ben @florence 'in serzenişine katılıyorum ama mevcut durumda maalesef biraz zorunluluğa itiyor gibi.

Kendi açımdan konuşursam; espresso makinem olmadığı için genellikle demleme tüketiyorum gün içinde. Cafflano kompresso ile kıyısından köşesinden dokunsam da espressoya(sabahları kesinlikle içiyorum) makine veya flair Pro 2 alana kadar demleme benim için ön planda olacaktır. Umarım kulüp olarak espresso severler için önümüzdeki dönemlerde bir atılım yapabiliriz.
Bu arada BOXX paketim ve kaşıklarım geldi. Emeğin geçenlere teşekkür ediyorum.
65902B13-77A3-470C-801F-4B0BC5DB3CAC.jpeg

dün akşam saatlerinde geldi paketim, bugün sabah da Colombia Bolivar olan içtik eşimle.
(paketten çıkan stickerlar için teşekkürler, kaşık da gelince süper oldu)

burda yorum yazmak istemedim, bilinçaltında kalmasın... ama genel itibariyle 10 üzerinden 7 verdim diyebilirim. darısı diğerlerinin başına :D

dün akşam saatlerinde geldi paketim, bugün sabah da Colombia Bolivar olan içtik eşimle.
(paketten çıkan stickerlar için teşekkürler, kaşık da gelince süper oldu)

burda yorum yazmak istemedim, bilinçaltında kalmasın... ama genel itibariyle 10 üzerinden 7 verdim diyebilirim. darısı diğerlerinin başına :D

Biraz daha bekleyelim tadım başlığı acıp orada yorumlarımızı yazarız nedersiniz?

Ben bu ay elimde fazla kahve olması sebebiyle katılmadım ancak Boxx gerçekten iyi bir kahveci. Kötü kahve çıkacağını düşünmüyorum.

Geri