• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Arkadaşlar selamlar,

Antalya Coffee Festival dönüşü salı ve çarşamba günleri tüm kargoların çıkışını yaparak etkinliği tamamladık.

Öncelikle hepinize, Nisan ayı toplu alımında bizi seçtiğiniz ve siparişlerinizle destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Yaklaşık 30 gün boyunca yüzlerce siparişi Türkiye’nin dört bir yanına gönderdik. Açıkçası süreç bizim için hem çok yoğun hem de çok keyifli geçti. Bu kadar fazla kahve severle tanışmak, kahveye ve çikolataya olan yaklaşımımızı anlatabilmek bizim için gerçekten çok değerliydi.

Biraz da toplu alıma nasıl hazırlandığımızı ve süreci nasıl geçirdiğimizi anlatmak istiyorum.

Öncelikle sıkı bir forum takipçisi olarak burada paylaşılan pozitif veya negatif tüm deneyimleri oldukça önemsiyoruz. Bu yüzden koleksiyon oluşturma, kavrum profilleri ve kalite kontrol süreçlerinde olabildiğince fazla kişiyi mutlu etmeyi hedefledik.

Kahve koleksiyonunu oluştururken yüksek puanlı mikro lotların yanında; yetiştiği coğrafyayı karakteriyle yansıtan, temiz içimli ve daha ulaşılabilir fiyatlı kahveleri de sizlere sunmaya çalıştık.

Bulunduğumuz ekonomik koşulları düşündüğümüz için özellikle 500 TL üzeri kahvelerde 125 gram seçeneği sunarak daha fazla kişinin daha fazla kahve deneyimleyebilmesini hedefledik.

Kavrum renginin kişiye ve demleme tercihlerine göre değişebildiğinin uzun zamandır farkındaydık. Klasik sabah kahvesi sevenler, ofis kullanımları, geleneksel espresso içicileri ve otomatik makine kullanıcıları genelde benzer profillerde kahvelere ulaşabiliyordu. Biz de biraz daha farklı bir koleksiyon sunmak istedik. Bu yüzden Nisan ayı boyunca 11 farklı kahveyi Dark profiliyle sunduk. Tahmin ettiğimiz gibi çok sevildi :)

Ben (Zeki) ☺️ kahveyle profesyonel olarak ilgilenmeye başladığım ilk günden beri; duyusal olarak kendimi nasıl geliştirebilirim, nasıl daha iyi kahveye ulaşabilirim, bu kahveleri tercihlere göre en iyi şekilde nasıl kavurabilirim ve kavrum tutarlılığını nasıl geliştirebilirim diye aynı heyecanla çalışıyorum.

Çok şükür, Nisan ayı boyunca içime sinmeyen hiçbir kahveyi kavurup sizlere göndermedim. Tutarlılığı koruyabilmek için birçok veriyi analiz ederek çalışsam da kararlarımı her zaman duyusal olarak verdim. Koklayarak, görerek ve tadarak :)

Küçük bir kavurucu için bu tarz organizasyonlar sadece satış anlamına gelmiyor. İnsanlara ulaşabilmek, emeğinin karşılığını görebilmek ve güzel geri dönüşler alabilmek gerçekten çok motive edici oluyor.

Yoğunluk boyunca anlayış gösteren, yorumlarını paylaşan, bizi destekleyen herkese tekrar çok teşekkür ederim. Yorucu günler oldu ama forumdaki güzel geri dönüşleri görmek tüm yorgunluğu aldı diyebilirim 😊

Umarım kahvelerimiz ve çikolatalarımız sizlere keyifli anlar yaşatmıştır. Tekrar görüşmek üzere 🙏

Daha önce bilmediğim ve duymadığım bir kavurucu olduğundan alırken tereddütte kalmıştım fakat Kolombiya Cauca tam istediğim gibi. Günlük, yormayan yıkanmış Kolombiya'ya iyi bir örnek.

Hem espresso kavrum hem de filtre kavrum kahvelerinizden gayet memnun kaldım, keyifle içtim, güzel kahveleriniz ve emekleriniz için teşekkürler ediyorum.

Bütün denediğim kahvelerizi beğendim ve hala daha içiyorum. Stoklarınız yenilenir ve ara sıra tekrar kampanya yapmak isterseniz seve seve tekrar alışveriş yaparım. 🙃

Etiyopya İdido Dark ile V60 için Comandante Red Clix ne tavsiye edersiniz?

Etiyopya İdido Dark ile V60 için Comandante Red Clix ne tavsiye edersiniz?
Selamlar, standart aks comantanteyle 23- 24 klik civarı uygun. Red clixle 46-48 arasına denk geliyor heralde. Rengi biraz daha koyu olduğu için normal ididoya göre 91, 92 derece su sıcaklığı daha iyi olur diye tahmin ediyorum.

Geri