• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Son zamanlarda aylık alımlarda pek geri bildirimde bulunan üye görmüyorum, önceleri hem olumlu hem olumsuz bolca yapıcı yorum görür ona göre sipariş verirdim. Ayın sonuna yaklaşmışken rumoyu merak ettiğimden indirimi kaçırmadan alışveris yapmak istedim beklentim çok büyük belki indirim bitmiş olur ama yorumlarımı ileticem, merakla bekliyorum 🦦IMG_1592.jpeg

Ethiopia Hambella Bella'yı demledim, 12 günlük degass sonrası son derece tatmin edici geldi bana. Sırada Rwanda Akagera var.

@Zeki. bey belki daha önce sorulmuştur bilmiyorum ama kiloluk paketlerin türü nasıl acaba? Yani aç kapa yaparak kullanabileceğimiz bir ambalaj mı yoksa bir kez açınca kavanoza vs boşaltmak veya hava almasını engelleyecek bir ekipman mı kullanmak gerekiyor?

@Zeki. bey belki daha önce sorulmuştur bilmiyorum ama kiloluk paketlerin türü nasıl acaba? Yani aç kapa yaparak kullanabileceğimiz bir ambalaj mı yoksa bir kez açınca kavanoza vs boşaltmak veya hava almasını engelleyecek bir ekipman mı kullanmak gerekiyor?
Selamlar, aç kapa yapabileceğiniz kilitli valfli ambalaj kullanıyoruz. Kendi ambalajında muhafaza etmeniz yeterli.

Arkadaşlar selamlar,

Hafta sonu ve bugün öğlene kadar gelen tüm siparişleri çıkardık 🙌

Yarın ve çarşamba öğlene kadar gelenler de zamanında kargoda olacak.
Perşembe günü Antalya Coffee Festival için yola çıkıyoruz.

Bu yüzden çarşamba öğleden sonra ve perşembe verilen siparişleri 2–3 Mayıs’ta kargoya vereceğiz.

Antalyalı arkadaşlarım festivale gelirseniz, La Marzocco True Artizan'da olacağız.

Görüşmek üzere,

Anlayışınız için teşekkürler 🙏

Arkadaşlar selamlar,

Hafta sonu ve bugün öğlene kadar gelen tüm siparişleri çıkardık 🙌

Yarın ve çarşamba öğlene kadar gelenler de zamanında kargoda olacak.
Perşembe günü Antalya Coffee Festival için yola çıkıyoruz.

Bu yüzden çarşamba öğleden sonra ve perşembe verilen siparişleri 2–3 Mayıs’ta kargoya vereceğiz.

Antalyalı arkadaşlarım festivale gelirseniz, La Marzocco True Artizan'da olacağız.

Görüşmek üzere,

Anlayışınız için teşekkürler 🙏

Festivalde indirimimiz olacak mı hocam ?

Savanna Black iki haftaya bitmiş olur diyerekten Ethiopia İdido Dark 1 KG alayım dedim. #1949 ile ikinci alımı yaptım. Savanna Black sorun yaratmadı, kolay çözündü, kreması tatmin ediciydi. Ethiopia İdido Dark deneyenler yorumlayabilir mi?

Kahveler bu gün elime ulaştı. İndirim bitmeden ilk izlenimimi belirtmek istedim ki almak isteyenlere fikir olsun, finca altamira yeni kavrumdu cupping sonuçları güzel indirimle birlikte fiyatına göre çok iyi günlük içmek için alınabilecek bir kahve olduğunu düşünüyorum. Kolombia gaitania 7. Gününde henüz gaz salınımını tamamlamasına rağmen çok hosuma gitti baskın bir rom tadı aldım bir iki sene evvel old schooldaki rum barrele çok benzettim ilerleyen günlerde saçma sapan iyi bişey çıkabilir. Akagera ve hambella ise beklentimin en yüksek olduğu iki kahve merakla onlarıda denedim ancak 20.04 kavrumlu olan iki kahvede henüz yavan ve örtülü biraz daha zaman vermekte fayda var. İdido dark ise çok güzel kokuyordu henüz deneyemedim ama espresso için güzel bir sonuç vericeğini düsünüyorum. Genel olarak alışverişimden memnunum, emeğinize sağlık.

6LWYRWNNE numaralı siparişle son anda katıldım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260429_125507_Opera.jpg
    Screenshot_20260429_125507_Opera.jpg
    56.9 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar selamlar, bugün saat 15:00 e kadar gelen tüm siparişleri kargoya teslim ettik. Antalya Coffee Festival dönüşü geri kalan siparişleri hızlı bir şekilde hazırlayıp yollayacağız.

Ethiopia İdido Dark Bugün elime ulaştı. iki deneme çıktısı aldım. Çok zor çözündü. İkinci shot dengesizdi, ilkinde makine tıkandı. Normalde Savanna Black ile çözünme hızı aynı, mantıken sorun çıkarmaz dedim fakat olmadı. Bazı çekirdekler ev tipi makineleri aşıyor. Bir tık daha koyu kavrulsa daha mı iyi olurdu acaba.

Ethiopia İdido Dark Bugün elime ulaştı. iki deneme çıktısı aldım. Çok zor çözündü. İkinci shot dengesizdi, ilkinde makine tıkandı. Normalde Savanna Black ile çözünme hızı aynı, mantıken sorun çıkarmaz dedim fakat olmadı. Bazı çekirdekler ev tipi makineleri aşıyor. Bir tık daha koyu kavrulsa daha mı iyi olurdu acaba.
Aynı kahveden bende geçen ay almıştım. Aslında çok güzel ve her demleme de aynı seviyede çıktı aldım. Siz sanırım degass süresi dolmadan kahveyi denemişsiniz. Bence 15 gün kadar süre verin kendisine

Aynı kahveden bende geçen ay almıştım. Aslında çok güzel ve her demleme de aynı seviyede çıktı aldım. Siz sanırım degass süresi dolmadan kahveyi denemişsiniz. Bence 15 gün kadar süre verin kendisine
10. Günü bugün. 5-6 gün daha bekleteceğim. Sabırsızlığım irademi yendi diyelim. 😄
Normalde Savanna Black’i 51 mm dipsiz portafiltre ile (17.2 gr) dengeli alıyordum.
Bu çekirdekte bir tık öğütümü kalınlaştırmak zorunda kaldım. Fakat yine de meyvemsi tatlar belirgindi. Kokusu da çok güzel.

Öncelikle en son ki siparişimde gelen ikramlar için teşekkürler. Bu ay benim için ayın kavurucusundan ziyade ayın çukulatacısı şeklinde geçti. Rumo'dan iki siparişim oldu. İlkinde santa monica lychee, ethiopia idido, savanna blend ve brazil fazende sertao dark şeklinde kahveler ile çarkıfelek ve tiramisu bar'dan oluşan bir sepet yaptım. Yanında ikram gönderilen ise geleneksel trüftü. İkinci sepet ise ethiopia hambella bella, 3 paket geleneksel trüf, 6lı trüf seti şeklindeydi. İkincisinde Zeki bey ikram konusunda epey cömert davranarak tuzlu karamel bar ve roche ilave etmiş. Gelelim değerlendirmelere.

Barlar çarkıfelek hariç kafa uçurtan barlar değil ama her biri son derece başarılı ve leziz. Tiramusu bar, albeninin premium vesiyonu ve tuzlu karamel bar, karamio'nun premium versiyonu gibi hissettirdi. Bununla birlikte bizim nitelikli kahve şeylerinde hazetemyen kardeşime hediye ettiğim tiramisu bar, onun o kadar hoşuna gitmiş ki bana nereden aldığımı sordurdu. Çarkıfelek 3 bar arasında en özel bulduğum. Dışı sapsarı içi bembayaz ve limoni renkte son derece güzel bir dolgu şeklinde karşılıyor. Başlıkta bir yerde Zeki bey, çarkıfelek barın dengesini tutturmanın özellikle uğraştırıcı olduğunu belirtmişti ve yerken insan bunu gerçekten anlıyor. Çarkıfelek bar her insanın bir kez denemesini isteyeceğim, başarılı bulduğum bir ürün oldu. Yarı akışkan enfes bir dolgu ve çıtır bir dış çikolata.

6lı trüf'e daha girişmedim, özel bir anıma saklıyorum. Geleneksel trüf ise ben ve denettiğim 4 farklı kişinin gerçekten beğenip bu bayağı iyi diye ortak karar kıldığımız bir ürün oldu. Dışı düz yumuşak çikolata gibi ama asıl olay içinde saklı. Zeki bey, o iç dolguyu nasıl yapıyor emein değilim ama tereyağ gibi yumuşacık bir iç bizi karşılıyor, bir yandan tereyağımsıyken öte yandan yoğun kakao bastırıyor.. Ama klasik acı kakao tadından biraz daha farklı bir yandan da. Denemek lazım diyeyim. Şu aşamada denediğim çikolataları arasında 1 numaraya açık ara koyarım. Gerçekten Zeki bey'in yazdığı gibi, alışılmadık bir geleneksel trüf deneyimi oldu.

Roche noktasında çok bir şey diyemeyeceğim. İlk defa roche deniyorum. İçerisinde bolca fındık ve üzerinde enfes bir sütlü çikolata var.

KAHVELER
Öncelikle belirteyim ki, kavrumlar çok güzel yapılmış. Hem açık hem koyu profil fark etmeksizin çok rahatlıkla el değirmeninde öğütebildim.

Santa monica benim ciddi beklentilerle aldığım bir çekirdek oldu. Ve bu beklentilerimi de hayli hayli karşıladı. Fermente notalar barındıran, aroma terapi yaptıracak biraz ağır ama serinledikçe yumuşayan bir çekirdek bakıyorsanız yapıştırın gitsin.

Ethiopia idido, santa monicaya benzer yapıda ama tadım notası olarak kayısının biraz daha ön planda olduğu bir çekirdek. Bana göre, santa monica içerken kahve içer gibi hissettiriyorken, idido biraz daha sulandırılmış meyve suyu hissi verdi. Her ikisi de vaad edilen notaları yansıtıyor.

Espresso(picopresso benim özelimde :) için aldığım savana blend ve dark fazende ise klasik espresso kahveleri. Rahat öğütülen klasik tadım notaları olan çikolata kakao ceviz gibi notaları sunan çekirdekler. Savanna blend'i italyan kavrum nedir öğrenip denemek için özellikle dark seçtim ve öğrendim ki italyan kavrum benlik değilmiş. Ancak çekirdek ve kavrum güzel diye belirteyim.

İlginç son dakika çekirdeği ise ikinci siparişimde söylediğim hambella bella oldu. Kavun, limon otu ve böğürtlen notaları vaat ediyor. Daha dinlenme süresi bende dolmadı ama dün meraktan demledim. Böğürten alamadıysam da, kavun ve limon otu kesinlikle oradaydı. Yalnız dinlenme süresinin dolmamasına bağlı biraz asidite yükseti. Biraz daha vakit geçince keyifli bir hal alacaktır.

Sonuç itibariyle çikolataları özellikle gelenksel trüf'ün denenmesini öneririm, çekirdeklerdeyse fiyatı hafif yakıyor olsa da santa monica'yı harika bir çekirdek olarak önereceğim. Emeğinize sağlık Zeki bey.

Geri