• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Herkese merhabalar,
Sizlere deneyim olabilmesi açısından Wush Wush ve Bourbon Sidra 100g seçenekleri açılmıştır.
Aynı zamanda güzel bir deneyim daha yapmak istedik. Çok sınırlı sayıda olan Panama Finca Hartmann Geisha websitemize farklı gramaj seçenekleri ile yüklenmiştir.
Ricamizi kirmadiginiz için tesekkurler,emeginize saglik.Wush wush,sidra,gesha ve gitega hills i denemek için sabırsızlanıyorum.Bayram sonrası siparişlerin cikisinda yoğunluk olacagini tahmin ediyorum,sizlere şimdiden kolaylıklar diliyorum.

3e70f2b3388457465 ile alıma katıldım.
Wushwush
Sidra
Finca Divina

Aklım Geisa'da kalmadı değil.

sitenizde problem var. ödeme yapılmıyor. ana sayfaya atıyor. hiç kahvem kalmadı acil sipariş geçmem gerekiyor. umarım bugüne yetişir.

f9c6cbd02492825032

bugüne yetiştirebilirseniz çok sevinirim.

kullanıcıların seçtiği kavurucuyu desteklemeye devam. teşekkürler.

Ethiopia Korate, Rwanda Gitega Hills, Colombia Siracusa seçeneklerinde öğütme tipi seçeneği yok. Çekirdek olarak öğütülmeden alamıyor muyum yoksa otomatik olarak öğütülmeden çekirdek mi gelecek?

Ethiopia Korate, Rwanda Gitega Hills, Colombia Siracusa seçeneklerinde öğütme tipi seçeneği yok. Çekirdek olarak öğütülmeden alamıyor muyum yoksa otomatik olarak öğütülmeden çekirdek mi gelecek?
Gramaj seçince öğütüm seçeneklerinin çıkması lazım. Sanıyorum sitede şu an genel bir yoğunluk var, biraz geç tepki veriyor olabilir.

Bayramda misafir bol olunca, kahveler erken tükendi.

Forum grizzly'e saldırdı.

Sunucular, erken pes etti.

Man vs Bear.

1 - 0

Selamlar, bizim websitemiz ile alakalı değil. Genel altyapı firmasının yaptığı bir çalışma varmış. Ben girebiliyorum düzelmiş olmalı. Problem varsa da arkadaşlara bilgi vereceğim tekrar.

Öğlen bende girememiştim siteye. Şimdi siparişimi verdim. Emeği geçenlere teşekkürler.

9da0d4191328909464 numaralı sipariş ile alıma katıldım, katkısı olan herkese çok teşekkürler.

Selamlar, bizim websitemiz ile alakalı değil. Genel altyapı firmasının yaptığı bir çalışma varmış. Ben girebiliyorum düzelmiş olmalı. Problem varsa da arkadaşlara bilgi vereceğim tekrar.
ben şimdi sipariş verebildim.

d54f8a931907071142

siparişleri ne zaman kargoya verirsiniz? kahvem kalmadı demiştim de dün yollamadınız sanırım.

Geri