• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba Cem Bey umarım iyisinizdir (sormadım hangi isminizi daha çok kullandığınızı umarım kullandığınız isimle hitap ediyorumdur😅) en taze kavrumdan gönderdiğiniz için teşekkür ederim paket bugün teslim edilmiş wush wush için kaç gün degas beklememiz gerekiyor acaba🙂

Merhaba Cem Bey,

Siparişim bugün ulaştı .el salvador siberi nın kavurma tarihi belirtilmemiş sipariş no:7511cfd11678456423 tarihini iletebilir misiniz ?

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,
Sizlere deneyim olabilmesi açısından Wush Wush ve Bourbon Sidra 100g seçenekleri açılmıştır.
Aynı zamanda güzel bir deneyim daha yapmak istedik. Çok sınırlı sayıda olan Panama Finca Hartmann Geisha websitemize farklı gramaj seçenekleri ile yüklenmiştir.

Aynı zamanda kritik olan çeşitlerimizdeli yeşil kahve stoğu da aşağıdaki gibidir:

Siberia 12kg

Wbeimar 8kg

Siracusa 24kg

Las Lajas 46kg

Korate 47kg

Lord Voldemort 33kg

Buenos Aires 37kg

Herkese iyi bayramlar dileriz!

50g Geisha, 100g Sidra, 100g Voldemort ekledim. Yanına bir şey daha ekleyeceğim, ne önerirsiniz deneyen arkadaşlar? :)
Las Lajas 🤌
V60 lada güzel, aero Tim tarifiyle efsane, tabiiki bana göre. Ama pekte sevilmeyecek kahve değil. Önceden içmiştim Lajas. Bu hafta Sidra, Wush ile 750gr daha Lajas çektim. Tam alım bitti dedik bide Geisha çıktı başımıza. İstanbul seyahatteyim Sidra içtim show room larında keyifli kahve. Geisha'yı söylemişlerdi kavrulacak diye. Olmadı yine uğrayacağız😀

Son düzenleme:
Cem bey selamlar, ayın 6’sında verdiğin siparişim halen kargoda gözükmüyor. En son hangi gün verilen siparişler kargolandı acaba ?

Offf bu çok kötü oldu, Bayramda kahvesiz kaldım demektir.🙁 İnşallah geçerli saat öncesi vermişimdir, hatırlamıyorum çünkü. Ama fatura maili bu gün geldi, umarım kargo da yapılmıştır. Peki teslim alanlar acaba kargo takipli mi aldı?
Evet mail yoluyla kargoya verilince size takip numarası ve yola çıktığına dair bilgi veriliyor

O zaman verilmedi, bu akşam sadece fatura maili gelmişti.
Teşekkür ederim…

Offf bu çok kötü oldu, Bayramda kahvesiz kaldım demektir.🙁 İnşallah geçerli saat öncesi vermişimdir, hatırlamıyorum çünkü. Ama fatura maili bu gün geldi, umarım kargo da yapılmıştır. Peki teslim alanlar acaba kargo takipli mi aldı?
Keşke yakın olsakta stoktan verebilsem sana kahve abi, bu arada uzun süredir sesin çıkmıyordu.
İyi bayramlar Aydoğan abi 👋

Kardeşim çok teşekkür ediyorum.
Evet uzun süredir grupta pek etkileşimim olmadı. Bizim sektörün yoğunluğu maalesef.
Ben de sana iyi bayramlar diliyorum.🙏🧿❤️

@cemtolgaizm bey bayram nedeniyle kargo çıkmayacak demişsiniz. kavacıktan almak istersek alabilecek miyiz peki bayram süresince?

4b1831343833151525 Sipariş no ile katıldık iyi bayramlar dilerim.

Wush wush’u hiç denemeden 500gr alırken açıkçası biraz endişelerim vardı ama gerek kavrumu olsun gerek çıkan fincanlar olsun gerçekten beklentimin üstünde bir kahve çıktı hatta tam bir kahve ne gereğinden fazla ekşi tatları var ne de yüksek rahatsız edici aromaları gerçekten beğendim @cemtolgaizm elinize sağlık🙂

Wush wush’u hiç denemeden 500gr alırken açıkçası biraz endişelerim vardı ama gerek kavrumu olsun gerek çıkan fincanlar olsun gerçekten beklentimin üstünde bir kahve çıktı hatta tam bir kahve ne gereğinden fazla ekşi tatları var ne de yüksek rahatsız edici aromaları gerçekten beğendim @cemtolgaizm elinize sağlık🙂
Afiyet olsun. Degas ne kadar beklediniz, reçeteniz nasıl su marka vs vs..

Afiyet olsun. Degas ne kadar beklediniz, reçeteniz nasıl su marka vs vs..
Teşekkür ederim hocam şu reçeteyi denemiştim gayette güzel bir sonuç almıştım.
Dayanamayıp wush wush’u 7.gününde denemek istedim.

Kahve:Grizzly Wush Wush
Dose: 18gr
su/kahve: 1/16
Öğütüm kalınlığı: Comandante 20klik
Su: Nestle 94•
Hario plastik/bol poşet filtre

35ml bloom 40 saniye ardından 125ml su süzülene kadar bekledikten sonra ikinci 125ml 2:40 saniyede bitiyor.

Kahvede söylenilen şeftali var ama yoğun ve baskın değil kahvede honey işleme süreci olmamasına rağmen biraz o tatlar var gibi geldi kahve ılıyınca ekşiliği artıyor soğuyunca ekşiliği kayboluyor sıcakken hafif bir acılık var fakat rahatsız edici değil genel olarak beğendiğim bir kahve oldu kahvenin biraz daha oturmasına izin vermek lazım.
Yalnız suyun derecesini düşürünce sonucun daha iyi olacağını düşünüyorum henüz 92 dereceleri denemedim ama o çok hafif acılığın kaynağının sıcaklık olduğunu düşünüyorum.

Degas olarak bugün 9. Gün

Teşekkür ederim hocam şu reçeteyi denemiştim gayette güzel bir sonuç almıştım.

Yalnız suyun derecesini düşürünce sonucun daha iyi olacağını düşünüyorum henüz 92 dereceleri denemedim ama o çok hafif acılığın kaynağının sıcaklık olduğunu düşünüyorum.

Degas olarak bugün 9. Gün
Teşekkürler. Birkaç güne bende başlarım demlemeye. İyi bayramlar...

Geri