• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

3 adet kahve seçtim kendime 866 TL fakat kupon kullanınca kargo limitinin altında kaldığı için tekrar kargo çıkıyor, açıkçası 2 tane alacaktım ama kargo için 3.yü eklemiştim zaten. Bu durum düzelirse sipariş vermeyi düşünüyorum ben de.

İki gözümün çiçeği geldi sonunda be. 🤓
Eveeet, yeniden birlikte bir etkinlik yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik kapsamında 3. senemize girmiş olduk. Umarız ki bu sene de herkes için keyifli geçer.

Bu sene sizler için bir bayram hediyesi niteliğinde kahvelerdeki indirim oranımızı %30 yapmak istedik. Ekipmanlar için de %15 devam ediyor.

Hediye çekleri, web sitemize üye olduktan sonra geçerli oluyor. Her alışverişte 1 adet hediye çeki kullanılabilir.
Hediye çekleri hali hazırda indirimi olan ürünlerde geçerli değildir.

Ücretsiz kargo seçeneğimiz 750₺ ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Siparişleriniz hafta içi her gün kargoya verilmektedir. Kavrulmuş kahve stoğunun bitmesi durumunda ise 1-2 günlük gecikme olabilir.

Yurtiçi Kargo ve Kolaygelsin firmaları ile çalışmaktayız.

Forumu düzenli olarak takip ediyorum ancak mesajları kaçırma ihtimalim olabilir, bu nedenle sorularınız için 05365588888 numaralı whatsapp hattımızdan veya info@espressoperfetto.com mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli ve bol kahveli bir ay olmasını dileriz. 🎉
😎

@cemtolgaizm created angle cappucino fincanı almak istiyorum tabağıyla birlikte mi geliyor yoksa sadece fincan mı? Teşekkür ederim.

@cemtolgaizm Acme Evolution serisinde tek fincan satışı olma durumu var mı?

İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 30 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (242) üyeye çok teşekkürler. Mart toplu alım anketinde 1. çıkan firma Grizzly Coffee (124 oy) olurken 2. Clean Cup (29 oy) oldu. 3.Firma (14 oy) ise Tetra N Caffeine, 4.Firma ise Vitus Coffee Roastery (11 oy) oldu.

1.olan Grizzly Coffee yetkilisi Cem bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @DaunterM , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için info@espressoperfetto.com'e eposta gönderebilirsiniz.

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
- %30 KAHVE İNDİRİM KODU (1 Nisan 00:00'da açılacak kodlar)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

-%15 EKİPMAN İNDİRİM KODU (1 Nisan 00:00'da açılacak kodlar)

Kavrulmuş Çekirdek İndirim Oranı %30 ile bayram için güzel bir indirim oranı oldu. Ayrıca %15 Ekipman indiriminide espressoperfetto.com sitesinde ayrıca kullanabileceksiniz arkadaşlar.
Grizzly Coffee Roasters

Ekli dosyayı görüntüle 32885,

Ekli dosyayı görüntüle 32888

Ekipmanda benim havale indirimimden çok daha iyi bir fiyat indirimi mevcut. Forum için harika benim için kötü bir durum. :)

100-125gr gibi seçenekler benim için de çok iyi olurdu. Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Çok övüldünüz, mutlaka alışveriş yapacağım ama çok deneme için gramaj düzenlemesi beklemeyi de düşünebilirim.

Bu 100g konusu ile alakalı bir yanlış anlaşılma olmaması için hızlıca yazayım.

100g seçeneği olacak olursa belli kahvelerde yapabiliriz. Her kahvede 100g seçeneği veya karma mı deneme seti oluşturamıyoruz. Arkasında bir çok sebep var operasyonel ve muhasebesel.

Diğer soruları da fırsatım olunca cevaplamaya çalışacağım.

Bu 100g konusu ile alakalı bir yanlış anlaşılma olmaması için hızlıca yazayım.

100g seçeneği olacak olursa belli kahvelerde yapabiliriz. Her kahvede 100g seçeneği veya karma mı deneme seti oluşturamıyoruz. Arkasında bir çok sebep var operasyonel ve muhasebesel.

Diğer soruları da fırsatım olunca cevaplamaya çalışacağım.
+500TL/250g olanlar için mümkün müdür?

3 adet kahve seçtim kendime 866 TL fakat kupon kullanınca kargo limitinin altında kaldığı için tekrar kargo çıkıyor, açıkçası 2 tane alacaktım ama kargo için 3.yü eklemiştim zaten. Bu durum düzelirse sipariş vermeyi düşünüyorum ben de.
Bu benim de morali bozdu bir tık. 800-900 liralık paket oluşturuyorum ama indirim kodunu girince kargo ücreti çıkıyor.

Bu benim de morali bozdu bir tık. 800-900 liralık paket oluşturuyorum ama indirim kodunu girince kargo ücreti çıkıyor.
Tabii sepet tutarı nihai oluyor bu durumda. İndirilmiş tutar üzerinden kargo hesaplanıyor.

Korate yi sürekli kaçırıyorum acaba bir kerede fazla sayıda stok açılma şansı olur mu? E-mail e bildirim geliyor giriyorum yine stok görünmüyor.

Bir de La Siberia espresso stopa girecek midir?

Hayır hayır şuan ki elinizdeki kavrulmuş olan kahvenin kavrum tarihini sormuştum bana en yakın tarihli olanı lazımda😅
Kalmadı da ben de onu demek istemiştim, çıkamayan siparişler var. Çıkanlar ise geçen haftadan 25-26-27 mart yaptık kavrumlarımızı.

Cem bey fincan sipariş verecektim tekli created angle fincanda kod çalışmıyor başka ürünlerde çalışıyor bir sıkıntı mı var?

Geri