S
Silinen üye 7803
Guest
Sidra mı wush wush mu kararsız kaldım daha önce alıp deneyen var mı?![]()
Sidra mı wush wush mu kararsız kaldım daha önce alıp deneyen var mı?![]()
Hepsini 1 girincede olmadıhepsini 1 girince oluyordu sanırım
Benım durum da aynı. Her ay bu son olacak diye, ayın sonuna kadar en az 2.5 kilo kahve alım yapiyorum. Bu işin sonu gören olursa beni da bilgilendirsin sevinirim.Valla ikisinide denemedim hatta grizzly ilk deneyimim olacak genel olarak wush wush bana hitap edecek gibi duruyor ondan 2x250gr almayı düşünüyorum![]()
Daha önce bana da olmustu onceki siparişimde gerçek kimlik numarasi girmek durumunda kalmıştım diye hatırlıyorum,az önce faturamı kontrol ettim yanilmiyormuşum.Hepsini 1 girincede olmadı![]()
Daha önce bana da olmustu onceki siparişimde gerçek kimlik numarasi girmek durumunda kalmıştım diye hatırlıyorum,az önce faturamı kontrol ettim yanilmiyormuşum.
Hocam bunun sonunu getirecem bu ay alabilirsem alamasamda getirmiş olarak kabul edecem geçen ay 1.5 kilo bu ayda yarım kilo aldım mı beni ağustosa atar bu stokBenım durum da aynı. Her ay bu son olacak diye, ayın sonuna kadar en az 2.5 kilo kahve alım yapiyorum. Bu işin sonu gören olursa beni da bilgilendirsin sevinirim.![]()
Aa evet oldu çok teşekkür ederimTc yerine 11111111110 yazarsanız kabul ediyor
Hocam bu şey degil mi?Tc yerine 11111111110 yazarsanız kabul ediyor
Kendimden pek emin olamadim. Pazartesı 2 farklı kavurucudan birer kilo teslim aldım. bugün se 750gr sipariş geçtim ayın sonuna kadar hayırlısıyla bakalım.Hocam bunun sonunu getirecem bu ay alabilirsem alamasamda getirmiş olarak kabul edecem geçen ay 1.5 kilo bu ayda yarım kilo aldım mı beni ağustosa atar bu stok![]()
Kendinize bir fren yolu bulun hocam ben fren yolu olarak kart extrelerine bakıyorum otomatik olarak alacağım varsada artık soğuyorumKendimden pek emin olamadim. Pazartesı 2 farklı kavurucudan birer kilo teslim aldım. bugün se 750gr sipariş geçtim ayın sonuna kadar hayırlısıyla bakalım.![]()
Bence de. %30 indirim üzerine 100 gramlık paket rica etmek ile talep kotamızı zaten doldurduk diye düşünüyorum başta. Buna ek olarak yeni yeni şeyler talep etmek, özel isteklerde bulunmak... Ben utanıyorum bir tık. Baştaki talebimden de vazgeçtim zaten, @cemtolgaizm Bey'i uğraştırmanın anlamı yok. Güzel bir indirim tanımlanmış, kahveleriniz de elinize sağ sağlim ulaşır ve bir de beğenirseniz her şey dört dörtlük.Arkadaşlar selamlar,
bu sefer editör olarak değil dümdüz tüketici olarak bir şey yazmak istiyorum.
Grizzly tarafından %30 gibi güzel bir indirim oranı verilmiş bulunuyor. Tabii ki tüketici olarak daha fazla indirimler talep etme hakkımız var ama şunu bazen gözden kaçırıyoruz. Bu kargo limitinin üzerine çıktığımızda kargo bize ücretsiz oluyor firma bu kargo ücretini ödüyor. Keşke yurt içi gel kardeşim ben senin ücretini karşılayayım dese yani..
Bu eleştiri hakkını elimizden almak için yazılmış bir yazı da değildir yani. Biz onları onlar bizi anladığı sürece mis gibi ekosistem yaratıyoruz <3