• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Valla ikisinide denemedim hatta grizzly ilk deneyimim olacak genel olarak wush wush bana hitap edecek gibi duruyor ondan 2x250gr almayı düşünüyorum😅
Benım durum da aynı. Her ay bu son olacak diye, ayın sonuna kadar en az 2.5 kilo kahve alım yapiyorum. Bu işin sonu gören olursa beni da bilgilendirsin sevinirim. :ROFLMAO:

Daha önce bana da olmustu onceki siparişimde gerçek kimlik numarasi girmek durumunda kalmıştım diye hatırlıyorum,az önce faturamı kontrol ettim yanilmiyormuşum.

Kimisi için önemsizdir hatta şuan okuyupta ne var gir işte sanki nolacak diyordur herkes haklıdır bişey olmasından değil benim rahatsız olduğumdan dolayı bu şekilde yapıyorum ben (bi açıklama yapmak geldi içimden😁) onun dışında biraz kanun dışı olabilir rastgele gire gire bir numara bulur en kötü Cem Beye sipariş no ile söylerim eğer makbuz fiziki şekilde kesiliyorsa öyle olur olmazsada kısmet uzun zamandır beklediğim wush wush hayal olarak rafa kaldırılır🫤

Hatta bir tane tc buldum yüksek ihtimal ordu’da ki bir mehmet amcanın tcsi dir Cem Bey onay versin ona göre alayım iyisimi sonradan kimse sorun yaşamasın😅 @cemtolgaizm

Benım durum da aynı. Her ay bu son olacak diye, ayın sonuna kadar en az 2.5 kilo kahve alım yapiyorum. Bu işin sonu gören olursa beni da bilgilendirsin sevinirim. :ROFLMAO:
Hocam bunun sonunu getirecem bu ay alabilirsem alamasamda getirmiş olarak kabul edecem geçen ay 1.5 kilo bu ayda yarım kilo aldım mı beni ağustosa atar bu stok😁

Tc yerine 11111111110 yazarsanız kabul ediyor

87f4558d642707150 İle wush wushlandık 😁

Cem Bey rica etsem elinizdeki en taze kavrumdan yollarmısınız lütfen! Şuanda taze kavrum yoksa yeni kavuracağınızdan gönderirseniz daha iyi olur hatta çünkü hemen demlemeye başlamayacağım. Elimde çok fazla degası bitmiş birikmiş kahve var. @cemtolgaizm

Evde kahve tükenmiş, espresso için La Siberia, Rwanda Gitega, Panama Carmen ve Alaska Blend kahvelerinden alım yaptım, toplu alımda emeği geçen arkadaşlara ve @cemtolgaizm'e teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar selamlar,

bu sefer editör olarak değil dümdüz tüketici olarak bir şey yazmak istiyorum.

Grizzly tarafından %30 gibi güzel bir indirim oranı verilmiş bulunuyor. Tabii ki tüketici olarak daha fazla indirimler talep etme hakkımız var ama şunu bazen gözden kaçırıyoruz. Bu kargo limitinin üzerine çıktığımızda kargo bize ücretsiz oluyor firma bu kargo ücretini ödüyor. Keşke yurt içi gel kardeşim ben senin ücretini karşılayayım dese yani..

Bu eleştiri hakkını elimizden almak için yazılmış bir yazı da değildir yani. Biz onları onlar bizi anladığı sürece mis gibi ekosistem yaratıyoruz <3

Arkadaşlar selamlar,

bu sefer editör olarak değil dümdüz tüketici olarak bir şey yazmak istiyorum.

Grizzly tarafından %30 gibi güzel bir indirim oranı verilmiş bulunuyor. Tabii ki tüketici olarak daha fazla indirimler talep etme hakkımız var ama şunu bazen gözden kaçırıyoruz. Bu kargo limitinin üzerine çıktığımızda kargo bize ücretsiz oluyor firma bu kargo ücretini ödüyor. Keşke yurt içi gel kardeşim ben senin ücretini karşılayayım dese yani..

Bu eleştiri hakkını elimizden almak için yazılmış bir yazı da değildir yani. Biz onları onlar bizi anladığı sürece mis gibi ekosistem yaratıyoruz <3
Bence de. %30 indirim üzerine 100 gramlık paket rica etmek ile talep kotamızı zaten doldurduk diye düşünüyorum başta. Buna ek olarak yeni yeni şeyler talep etmek, özel isteklerde bulunmak... Ben utanıyorum bir tık. Baştaki talebimden de vazgeçtim zaten, @cemtolgaizm Bey'i uğraştırmanın anlamı yok. Güzel bir indirim tanımlanmış, kahveleriniz de elinize sağ sağlim ulaşır ve bir de beğenirseniz her şey dört dörtlük.

Wush Wush ve Divina Providencia ile ben de katıldım. 😍
Sepette 1100 lira olan kahveler indirim ile 777 lira oldu, kargo ücretsiz yine. Ciddi bir indirim oranı, çok teşekkür ederim. Tadım için sabırsızlanıyorum.

Geri