• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Yanlış hatırlamıyorsam tam yıkanmış olarak birde 2022 yılı hasadı yani lot değişmez bence ama hem işleme tipi hemde diğer faktörler etki etmiş olabilir ben sadece sitede yazanın yalancısıyım.

Birde sakıncası yoksa sadece merakımdan sormak istedim hangi kavurucu acaba türkiyede vs satan başka kavurucuya denk gelmedim araştırdığım esnada😅

Ozaman hazır tadabilmiş birini yakalamışken kahvenin tadım notaları nasıl hocam sizin aldığınız ve gövde olarak çayımsı mı yoksa daha çok gövdeli bir yapıda mı birde puanlamak bize düşmez demiştiniz bence bize düşsün belkide biz puanlayalım diye puanlamamışlardır🤪 siz 100 üzerinden kaç puan verirdiniz yorumunuza göre çıkarımda bulunursam 85-87 arası biryere diye yorumladım😁

Ozaman hazır tadabilmiş birini yakalamışken kahvenin tadım notaları nasıl hocam sizin aldığınız ve gövde olarak çayımsı mı yoksa daha çok gövdeli bir yapıda mı birde puanlamak bize düşmez demiştiniz bence bize düşsün belkide biz puanlayalım diye puanlamamışlardır🤪 siz 100 üzerinden kaç puan verirdiniz yorumunuza göre çıkarımda bulunursam 85-87 arası biryere diye yorumladım😁
Yok yahu kesinlikle 87+ derdim o kadar da haksızlık etmeyelim. Gövde çayimsi değil, oturaklı bir gövdesi var. Çok tatlı ve çiçeksi bir kahve. Süpremo kavrumları pek light kavrumlar değil, tam medium kavrum denebilir. Bu durum anayrobik çekirdekleri uçurmuş bence. Ama yıkanmışlarda tam potansiyeli göstermiyor olabilir.

Bu kahveyi @jaythebabygeisha @utkukaya @Alperakar da denedi. Onlar daha güzel yorumlar.

Mehmet Beyciyim siz kahve tipine göre su formülü çalışan bir zanaatkarsınız sizin yorumunuz üzerine kalibrasyonu gününe göre şaşan bu damak ne dese eksik kalacak gibi. Güzel kahve denenir mi çiftliğin isminin hatırına bile denenir ilk bardak akar gider ama arkasına ikinciyi içemem benim için öyle bir kahve. Sizin ne kadar seveceğiniz de ne kadar gövde sevdiğinize bağlı 😁

Durumu körüklemek istemiyorum ama nasıl 700TL altında kalabiliyorsunuz ki? Zaten 1Kg herhangi bir kahve alınca kotayı aşıyorsunuz. Sorunbende mi diye düşünmeye başladım.

Etkinliğin adı aylık toplu alım değil mi? Sadece merak edilen bir kahveyi sadece merakı gidermek adına satışa sunulan en az gramajda almak zaten konsepte uymuyor. Bu satıcıda size hitap etmeyen kahveler varsa zaten etkinliğe katılmamanız gerekiyor mantıken. Sadece %30 indirim var diye az bir miktar almak "Aylık Toplu Alım" mantığına aykırı diye düşünüyorum.
Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Kendi tüketimimi gözden geçireceğim. Belki başka bir başlık altında tartışmak gerekir, yeri burası değildir ama gene de aşağıdaki matematik beni çelişkiye düşürüyor:

- Hiç merakınız yok ve pahalı diyebileceğiniz çekirdeklere gitmediniz,
- Hiç çekirdek zahiyatı vermediniz,
- Günde sadece 1 kahve içtiniz,
- Sizden başka eşiniz, dostunuz, misafirinize de ikram etmediniz,

Ortalama kabul görmüş 18gr'dan öğütüm yaparak 30 günde ihtiyacınız olan çekirdek miktarı: 18x30=540
Bu hesaba göre bile ayda yarım kilodan fazla çekirdek tüketiyorsunuz demektir. Bu da sizi minimum 1Kg'lik pakete götürür. Bilemiyorum...
Tabi ki satıcıdan ücretsiz kargo istemek çok doğal bir talep. Fakat bu şartlarda minimum alışveriş tutarını karşılayamamak benim açımdan çok mümkün olmuyor.

Yok yahu kesinlikle 87+ derdim o kadar da haksızlık etmeyelim. Gövde çayimsi değil, oturaklı bir gövdesi var. Çok tatlı ve çiçeksi bir kahve. Süpremo kavrumları pek light kavrumlar değil, tam medium kavrum denebilir. Bu durum anayrobik çekirdekleri uçurmuş bence. Ama yıkanmışlarda tam potansiyeli göstermiyor olabilir.

Bu kahveyi @jaythebabygeisha @utkukaya @Alperakar da denedi. Onlar daha güzel yorumlar.
Mehmet Beyciyim siz kahve tipine göre su formülü çalışan bir zanaatkarsınız sizin yorumunuz üzerine kalibrasyonu gününe göre şaşan bu damak ne dese eksik kalacak gibi. Güzel kahve denenir mi çiftliğin isminin hatırına bile denenir ilk bardak akar gider ama arkasına ikinciyi içemem benim için öyle bir kahve. Sizin ne kadar seveceğiniz de ne kadar gövde sevdiğinize bağlı 😁
Hadii, 2. Bardak çıkmıyor ve ben 30bardaklık aldım 🤦‍♂️

İçilir yahu ama yarım litrelik termosa koyup işe götürsem bitiremem o hesap.
En saf haliyle temiz 96 97puanlık geishayi bile termosta içememki ben zaten😂
Onun dışında hallederim ya içilemiyecek gibi değildir zaten biara yanlış hatırlamıyorsam eğer aynı kahveyi standout’da getirdi hatta ilk abonelik almak istediğim döneme (standout ilk gördüğüm zaman) denk gelmişti çokta merak etmiştim şimdi aynı kahveyi tekrar görünce 250gr şimdi denemek için 250gr da ozaman alamadım diye hevesim boşa gitmesin diye aldım🤣

@cemtolgaizm kavrum profilinize göre filtre ve espresso çekirdekler için degassing süreniz kavrum tarihinden itibaren nedir acaba?

Geçen alımda birundi vardı çok çok lezzetliydi gelme ihtimali var mı ?

11 aylık aldığım stok bitme aşamasına geldi ve bende alıma katılabildim 😁🙃

Forumda herkes wush wush almış sanıyorum.
Yorumlar arasında daha makul fiyatlı bir alternatif baktım ancak bulamadım.

Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Kendi tüketimimi gözden geçireceğim. Belki başka bir başlık altında tartışmak gerekir, yeri burası değildir ama gene de aşağıdaki matematik beni çelişkiye düşürüyor:

- Hiç merakınız yok ve pahalı diyebileceğiniz çekirdeklere gitmediniz,
- Hiç çekirdek zahiyatı vermediniz,
- Günde sadece 1 kahve içtiniz,
- Sizden başka eşiniz, dostunuz, misafirinize de ikram etmediniz,

Ortalama kabul görmüş 18gr'dan öğütüm yaparak 30 günde ihtiyacınız olan çekirdek miktarı: 18x30=540
Bu hesaba göre bile ayda yarım kilodan fazla çekirdek tüketiyorsunuz demektir. Bu da sizi minimum 1Kg'lik pakete götürür. Bilemiyorum...
Tabi ki satıcıdan ücretsiz kargo istemek çok doğal bir talep. Fakat bu şartlarda minimum alışveriş tutarını karşılayamamak benim açımdan çok mümkün olmuyor.
Soyle izah edeyim hocam hesabiniz normal fakat daha once denemedigim bir kavurucudan elimde zaten baska kahveler de varken ve hesabiniza gore gunde bir bardak olarak icerken gidip 1kg almak cok mantikli olmuyor, once bir denemek gormek istiyor insan eldekilerin de hep bir bayatlamamasi icin. Hadi 250 gr daha alayim kargoya girmeyelim diye dusunup kod sonrasi yine kargoya girince de kendi adima vaz gectim kimi arkadaslar icin bu asla onemsenmeyecek bir detaydir ama ben zaten uygun olanlari seciyorum ozellikle benim icin onemli hatta gectigimiz ay bu durum yok diye cok sevinmistim. O yuzden herkese keyifli alimlar dileyelim zaten siparis verirken herkes goruyor butcesine gore siparisini veriyor 😊

Herkese merhabalar,
Umarım herkes için keyifli geçmiştir ilk haftamız.
Küçük bir hatırlatma yapmak isterim. Bayram tatili nedeni ile 5 Nisan Cuma saat 13.00 son kargo günümüzdür. Daha sonra verilecek olan siparişler 15 Nisan'dan itibaren kargolanacaktır.

Üretimlerimiz bir yandan devam ediyor. Yoğunluktan dolayı buraya fazla giremiyorum kusura bakmayın. Yarın güncel kahve stoklarımızı yazacağım.

Bazı soruları cevaplayayım bu vesile ile..

hasat yılları/fiyat uygunluğu diye bir yorum gelmiş çok anlayamadım sorunu orada..
2022 olan 2 adet kahvemiz var onlar da en ucuz 2 single origin seçeneğimiz. Kalanı 2023. Zaten bazı belli başlı originlerin 2024 hasatları yeni yeni giriş yapıyor.

- Ben kendi kahvelerimi puanlamayı çok doğru ve etik bulmuyorum, ön yargı olmaması adına girmiyorum o topa. Ama ithalatını yaptığım yerden gelen bilgi ile wush wush ve bourbon sidra 88-88.5 gibi puanlara sahip.

- Degassing süreleri: Filtre kavrum için 10 - espresso kavrumları için 15 gün öneriyorum.

- 100g seçeneği hakkında çalışıyoruz. Yapılabilirse direkt uygulancak ve uygulanınca bilgi vereceğim.

- Bizce de mümkün olan taleplerinizi karşılamak için uğraşıyoruz. Herkesi mümkün olduğunca memnun etme niyetimiz.

- Tekrar hatırlatmak isterim, burada kaçırdığım mesajlar olabiliyor. En etkili ve hızlı iletişim yolu WhatsApp hattımızdır.

Teşekkürler,
Şimdiden iyi bayramlar dileriz.

Burada yazıyor olsamda, aslında genele ilişkin bir soru bu. Neden ptt değil? Denediğim tüm kargo firmalarına kıyasen fiyat avantajlı. Şu an Adana'dan beklediğim bir kargo var, alıcı öddmeli ve 69tl kargo ücreti.

Bu bir yana 2x250 almış biri olarak edpresso/mokapot demlemeleri için alaska blend klasik ve harikadır.

Alaska tipini sevmeyenler içinse yeni bir varyant yapmışlar.

Teşekkürler @cemtolgaizm

Burada yazıyor olsamda, aslında genele ilişkin bir soru bu. Neden ptt değil? Denediğim tüm kargo firmalarına kıyasen fiyat avantajlı. Şu an Adana'dan beklediğim bir kargo var, alıcı öddmeli ve 69tl kargo ücreti.

Bu bir yana 2x250 almış biri olarak edpresso/mokapot demlemeleri için alaska blend klasik ve harikadır.

Alaska tipini sevmeyenler içinse yeni bir varyant yapmışlar.

Teşekkürler @cemtolgaizm
Merhaba firma sorumlusu değilim ancak sadece kendi yorumumu katacam kargo firmaları her ilde veya her ilçede aynı şekilde çalışmıyor malesef mesela sürat kargo ve yurtiçi kargo ortalama benim memlekete 2 günde getirip 3 günde teslim ediyor ama ptt’de 11 12 gün beklediğim bile oldu hepsijet kolay gelsin mng bunlar orta düzey en hızlı sürat ve yurtiçi en yavaş ptt olarak sıralayabilirim bizim memleket için😅

Adanadan beklediğiniz kargoyu uzun uzun bekleyince fark ortaya çıkıyor aslında, ptt fiyat olarak rakipsiz, belki hepsijet falan daha uygundur anlaşmada ama süre olarak en berbat kargo. Her ilçeye giren uzun yol otobüsü gibi, girmediği merkez, girmediği mübadele merkezi yok. Ha bide ilçede bir mahalledeyseniz yandınız. Köy içi dağıtımı bekliyor diye bir olayları var sadece haftada 2 gün dağıtım yapıyorlar.

Merhaba firma sorumlusu değilim ancak sadece kendi yorumumu katacam kargo firmaları her ilde veya her ilçede aynı şekilde çalışmıyor malesef mesela sürat kargo ve yurtiçi kargo ortalama benim memlekete 2 günde getirip 3 günde teslim ediyor ama ptt’de 11 12 gün beklediğim bile oldu hepsijet kolay gelsin mng bunlar orta düzey en hızlı sürat ve yurtiçi en yavaş ptt olarak sıralayabilirim bizim memleket için😅
Mevzu anlaşıldı, hızlı teslimat için fiyatı az artırmak.

Geri