• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün henüz bir haftalık Damo Benso'yu daha fazla sabredemeyip demledim. Demlerken hanımeli ve leylak gibi koktu. İçerken de bu kokuları ve tadları aldım. Soğudukça işin içine çağla girdi ve damakta da güzel bir kakao tadı kaldı. Çok ilginç ve güzel bir çekirdek. Degasi bitince daha da iyi olacak elbette. Teşekkürler @Beytbaba

Damoyla ilgili herkes tadım notunu paylaşmış. Ben de kendisiyle ilgili bir anımı paylaşayım. Gel zaman git zaman beytullah hocamın damo geldi bitti yenisi şu zaman mesajları bana kapıcılar kralındaki kemal sunalın ekmek sırası beklerkenki durumunu anlatıyordu.
Damonun ne zaman satışa çıktığı duyurulsa filmdeki Fırıncının ekmeeeekkkk çıktıııııı duyurusundan sonraki kuyruktakiler gibi siteye koşa koşa girdim. Nitekim bana da ekmek pardon damo düşmüştü. Bunun mutluluğuyla sepete attım ve nensebo beklemeye koyuldum. Arada bir yerinde duruyor mu diye kontrol de ediyordum. Nitekim duruyordu yanına birkaç kahve daha ekleyip satın almayı planlıyordum ki acı gerçekle satın alma sayfasında karşılaştım. Stok yok...

Damoyla ilgili herkes tadım notunu paylaşmış. Ben de kendisiyle ilgili bir anımı paylaşayım. Gel zaman git zaman beytullah hocamın damo geldi bitti yenisi şu zaman mesajları bana kapıcılar kralındaki kemal sunalın ekmek sırası beklerkenki durumunu anlatıyordu.
Damonun ne zaman satışa çıktığı duyurulsa filmdeki Fırıncının ekmeeeekkkk çıktıııııı duyurusundan sonraki kuyruktakiler gibi siteye koşa koşa girdim. Nitekim bana da ekmek pardon damo düşmüştü. Bunun mutluluğuyla sepete attım ve nensebo beklemeye koyuldum. Arada bir yerinde duruyor mu diye kontrol de ediyordum. Nitekim duruyordu yanına birkaç kahve daha ekleyip satın almayı planlıyordum ki acı gerçekle satın alma sayfasında karşılaştım. Stok yok...
Herkes ekmeğinin peşinde hocam :D

Herhalde en büyük alımımı bu ay yapmışımdır. Çünkü Preon sürpriz olmadan tam olarak beklediğini alacağım birkaç firmadan biri ve bu kaliteyi tek kişilik dev kadrosuyla sürdüren @Beytbaba
Umarım böyle kaliteli hammadde kaliteli üretim anlaşını devam ettirerek büyürsünüz.

Elimdekinleri biraz eriteyim daha el salvadora yanlayacağım ondan deneyemedim daha😅

nensoba hala indirimli gözükmüyor . alacağımdan değil ama yokluyorum ara sıra . @Beytbaba indirimi uzatma şansınız var mı yaklaşık 3 gündür indirimsiz gözüküyordu .

BİLGİLENDİRME
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.

Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022

Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022

Damo kavurma tarihi: 23.04.2022

Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.

Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.

Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.
ben bunu bayramdan sonra bombe olcak gibi anladım sanırım :(

Son düzenleme:
Ben de aldığım üç kahveyle deneyimimi aktarayım kısaca.

-Damo hem ben hem denettiğim herkes çok beğendi, çok iyiydi keşke fazla fazla alsaymışım dedirtti.

-Thermic fermentasyon arkadaş bana pek hitap etmedi. Bazı güzel bardaklar aldım ama çoğunlukla aşırı fermente tatlara katlanamadım.

-Doch blend ise ıhhh olmamış. Underextract kalıyor, çok çözmeye çalışınca da hoş olmayan ağızda külümsü tatlat bırakıyor.

Aslında bir önceki Preon alımımla çok paralel oldu deneyimim. Yine bir kahveyi çok beğenmiş, birine meh demiş ve üçüncüden de memnun kalmamıştım.

Bitmesin diye son 50 gramı özel günlere sakladığım Bombe'nin yenisini alayım dedim mekanı bitirmişiz. Altın kapıları kahve olmuş.

Bensa damo için delter, aeropress, v60,türk kahvesi reçete tavsiyesi olan var mı? V60 ve aeropresste paketin yarısı bitti ama hiç tatmin edici bir çıktı alamadım.

Geri